Още едно интервю https://x.com/i/status/2011499994721972320
Водеща: - Отново едно име, което много обичате и следите отблизо – скъпа Демет, добре дошла! Демет Йоздемир е с нас. Отново си сияйна! Демет, какво ще правим с тази твоя аура и светлина?
Демет - Иска ми се да кажа: „Виж себе си!“ (връща комплимента).
Водеща: - Всичко наред ли е? „Добре съм, развълнувана съм, щастлива съм.“ А ти как си? Наистина сияеш. Понеже е вечер на наградите за стил, те питам специално – какво носиш и как се подготви?
Демет: - Разбира се, всеки има колеги и екип, с които работи. Няма да лъжа, роклята ми е на Alaïa. Това е марка, която така или иначе много обичам. Казахме си: „Какво би било подходящо за една такава красива вечер на стила?“. Старах се да не привличам прекалено много вниманието.
Водеща: - Това при теб не е много възможно, но според мен и ти си мислиш така. Каква прекрасна фигура... накъде да гледам, вижте само!
Демет: - Хвали ме още! Много ти благодаря, нека бъде хубава вечер.
Водеща: - Благодаря ти, Демет. Ти си от онези обичани актриси, които от години блестят в този сектор и се надявам светлината ти никога да не гасне. Когато стане дума за „стил“, къде го поставяш в живота си?
Демет: - Всъщност този процес беше много променлив за мен. Помня времена, когато винаги казвах „удобство“. Но понякога обстоятелствата не го позволяват. Научих се как да се обличам според тялото си и как да изглеждам добре, без винаги да гоня само удобството. В началото ми беше много трудно, защото преди се занимавах с танци. Стилът ми беше много спортен – маратонки, такъв беше животът ми. След като станах актриса, за такива важни вечери дрехите ми харесваха, но ми беше трудно да ги нося и да прекарвам време в тях. Честно, научих се. Дори и понякога да ни е трудно, за мен да имаш стил означава да поддържаш постоянство, но мисля, че в него трябва да има и доза смелост.
Водеща: - Да, напълно съм съгласна. Ти имаш свой собствен стил и си главно действащо лице на сцената на собствения си живот. Може би затова постигна успех. Пожелавам ти успехът ти да продължава. Приятно забавление в тази красива вечер!

Открои се сред конкуренцията. 👏💪

Ферзан каза, че Демет е звезда в Италия благодарение на сериалите и че хората го спират, за да му поискат да направи филм с нея 

Благодаря за бързия превод. 

Носила съм тук забележителния афиш на неговите Диаманти, бях харесала роклята за Демет.