🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 13 017
  • 280
  •   2
Отговори
# 240
Нямам представа откъде са дошли подобни предположения, но Неджип е изключителен професионалист, който се слави с това, че избягва всякакви конфликти, скандали и напрежение.
Аз го следя като актьор, той е действащ такъв и в театъра.
В Чукур игра 3 сезона, от 2018 до 2021-ва. Беше ми един от любимите образи.
Нямам никаква идея дали изобщо е следвал продукцията и канала, но знам че колегите си ги следва.
Ако е престанал да следва, продукцията според мен е заради задържането на продуцента Тимур Савджъ, който е основател на продуцентската компания Tims&B.
След даване на показания Савджи бе освободен под съдебен контрол, докато разследването продължава.
Но резултатът от неговите проби все още не са публично известни.
Аз лично бих се дистанцирала по който начин мога... Много възможно е и Неджип да го е направил.
Няма как ние със сигурност да знаем...
Но знам обаче,че преди час, той качи стори в инстаграм от снимачната площадка.

# 241
Ново 20:

„...защо да напускам сериала? Simple Smile)) Възможно ли е такова нещо? От време на време имам своите „технически повреди“ (настроения), аз съм зодия Близнаци, оставете ме за 5 минути и вижте какво става после...“

Close

Ако не беше Демет, определено нямаше да търпя целия този цирк Circus Tent

# 242
Неджип е за голям бой. Head BandCloseЧаатай - Ешреф Тек да му издърпа ушите да не си прави такива глупави шеги и да създава излишно напрежение с хиляди теории. Това вреди и на сериала и на колегите и на всички ,нищо че се оправдава със зодията си. 

Пуска сторита , забавлява се и рекламира епизода довечера , харесва си екипа , колегите и ролята си и най вече защо да напуска сигурното да гони дивото и питомното.

# 243
Кате, може да е в мъжката критическа...на 45 е все пак, моят мъж е на толкова и той минава през това.🙃🤭

То от нищо нещо се направи, но от феновете. Явно се рови доста под лупа в на всички профилите. На някой му щукнало нещо и хайдеее, има интрига.
Като забележат някаква промяна и БАМ- имаме новина.
Целия инстаграм е залят с най-различни заглавия: Напускал сериала, не са му платили, скарал се с Чаатай на снимки, ама какво ли не четох.😀
От много отдавна следя Неджип и работата му, честно ви казвам, подобно нещо никога не се е случвало и не се шумяло около него за такива неща.
За мен е важно да следва колегите си и да се разбира с тях, а това е така.
Другото той си знае.

# 244
Демет ни напомня да гледаме:

Музикалната тема явно се е харесала много https://x.com/i/status/2011136394522214821 Това е от новия сериал с Кенан и Афра...

Дребосите и те са активни. Да видим. Дано дългото чакане да си е заслужавало Sunglasses

# 245
Ако не беше Демет, определено нямаше да търпя целия този цирк Circus Tent
Hands Plus1

За асистента нещо чува ли се?  
Вероятно има проблеми в продукцията.
Излагат се с обясненията на Неджип, сигурно цял ден адвокатите са се разправяли.

# 246
Това със зодията е такова нелепо оправдание. Joy По-добре щеше да не казва причината за отследването.

Може и да не пиша вече, обаче си ви чета редовно.
И за да напускат толкова народ, значи нещо има. Няма дим без огън.

Явно за предизвикване на интерес към сериала са накарали Неджип това да направи. Нямам друго обяснение. Обикновено това означава, че има скандал или има неразбирателства.
Но и друго ми направи впечатление снощи много фенове се застъпиха , че не си струва Неджип да продължи да играе. В началото Гюрдал имаше конфронтации с Ешреф и Нисан. А сега сюжетната линия е бебето.
Липсата на реклама, води до такива детски глупости.

Но пък ако Демет беше направила това, толкова хейт от "феновете" на Чаатай щеше да изяде. Както и обратното.
/и да уточня, че да не се засегне някой. Има фенове и фенове./

# 247
Приятно гледане на тези които са пред екраните тази вечер. Усещането ми е за хубав и динамичен епизод с изненади и обрати. Да видим след паузата как ще се отрази на рейтинга.

Каквото и да се случило бързо се е разрешило с Неджип. Постъпи детски и необмислено дори и да е бил ядосан или изнервен е било моментно и му е минало и са имали сериозен разговор с Продукцията. Може и да е смешно но те зодия близнаци са си такива  лудички и им говорят два човека в тях. Важното е че работата продължава  и се надяваме да няма повече спекулации и всичко да върви гладко и спокойно.

Що се отнася до фенове винаги съм казвала да не слагат всички под общ знаменател. Нормално е да си защитаваме любимците но не на всяка цена. И те са хора и те грешат и нищо човешко не им е чуждо.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 20:21 от femmi2

# 248
Демет тази вечер - ELLE Style Awards:
Heart

# 249
Фло, благодаря ти Heart Eyes

Не мога повече да го мисля Неджип, когато около Демет има толкова новини:

Trophy Според Дениз Турал, Демет Йоздемир е носителка на наградата „Най-добра актриса на годината“ на наградите  Mevcut Bilgi https://x.com/DTural/status/2011495013138534531

People Dancer В момента върви награждаването на сп. Elle https://www.youtube.com/live/VP2rlNFUi5k?si=U5h9ycDLBIMiMg2Y

Демет е дала кратко интервю https://x.com/i/status/2011498218748514324

Репортер: Добър вечер, госпожо Демет. Тази вечер е „Нощта на стила“ и пред нас е една изключително стилна жена. Добре дошли! Какво бихте искали да кажете?

Демет Йоздемир: Много е вълнуващо. Мина доста време, откакто не сме се виждали така с вас. Всички изглеждате страхотно, наистина. Вълнувам се и съм сигурна, че вечерта ще бъде много приятна. Аз също се подготвих внимателно – е, може би не чак толкова „клише“, но се постарах (смее се).

Репортер: Добре тогава. Вече не ви виждаме толкова често, колкото преди. Имате много интензивен снимачен график. Как върви сериалът? Първо да попитам за него, а след това и какво прави Демет Йоздемир в свободното си време?

Демет Йоздемир: Сериалът върви много добре. В началото, разбира се, имаше период на адаптация и процес на изграждане на героите. Всички бяхме нови в това. Но сега, с втория сезон, всички се разбират много по-добре. Адаптирахме се към историята и героите. Сега всичко е много забавно. Получаваме и добра обратна връзка – хората го харесват, което ни прави много щастливи.

Репортер: Всъщност, всичко, което правите, е успешно. Може да се каже, че нямате сериал, който да не е бил хит. На какво отдавате този успех?

Демет Йоздемир: Предполагам на това, че съм дисциплинирана. Също така вярвам, че хората имат своя „късмет“. Обръщаме внимание на избора на проекти – правилната работа с правилните хора. Когато тези неща се съчетаят, успехът е почти сигурен. Понякога има и изненади, разбира се, но ги приемаме като „урочасване“ (назар).

Репортер: А какво прави Демет Йоздемир извън снимачната площадка? Как завършихте 2025-а и как започнахте 2026-а?

Демет Йоздемир: 2025-а завърши малко трудно, мисля. Виждам го и в социалните мрежи – не беше лесна година за никого. Но 2026-а започна с добри решения, по-дисциплинирана работа и фокус върху успеха. Имам хубави мечти и пожелавам на всички здрава, спокойна и много плодотворна година.

Репортер: Постигнали сте толкова много досега. Какво следва в списъка ви с мечти?

Демет Йоздемир: О, аз толкова обичам да мечтая, че списъкът никога не свършва. Обикновено, преди един проект да е приключил, вече започвам да мечтая за следващия, за да не губя енергия. Но имам няколко идеи в главата си... може би един много силен филм. Нека го наречем мой „тотем“.

Репортер: Като продуцент ли?

Демет Йоздемир: Не, като актриса. Надявам се да се случи.

Репортер: Последно, Брадли Купър наскоро спомена нещо за вас (бел. ред. вероятно се визира негово изказване или харесване в социалните мрежи). Какво бихте искали да кажете за това?

Демет Йоздемир: Първо, чрез вас искам да благодаря на майка му! (смее се). Много е хубаво, разбира се. Знаем, че нашите сериали се гледат в много държави и на много континенти, но такова изказване от Брадли Купър първо ни изненада, а после много ни зарадва. Поздрави на майка му! (смее се и маха за довиждане).

Репортер: Много ви благодарим!

https://x.com/birsenaltuntas1/status/2011488516560097424

Странни неща се случват - Акиф я интервюира след толкова години... Б.А. я публикува, Мелда не е поканила само актьори от ID... Има нещо гнило в Дания Joy

# 250
Демет тази вечер - ELLE Style Awards:
Heart

Ухааа , Страхотна е от глава до пети. 👏😍🖤✨Браво че е на това събитие. С Деметка никога не е скучно.  

Кате , Мерси за превода.

Наистина странни неща се случват особено с Бирсен, където знаем ситуацията. Акиф и той там.

Няма какво повече да го мислим Неджип.  Има много по хубави неща и новини върху които да се фокусираме.

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 20:36 от femmi2

# 251
Еее, пу, пу, както казват - Всичко си има, нищо не й липсва.🤌 Разкошна е❤️‍🔥💫🫶

# 252
За епизода на Ешреф нищо не мога да кажа, защото тотално го изпуснах в навалицата. Наградите на Elle събраха целия елит на турския шоубизнес, нещо, което преди беше запазено за Пеперудите...

Паралелно вървят и наградите на Mevcut, където сериалът и нашите хора се представя повече от отлично https://www.instagram.com/mevcutbilgitr/

Най-добра актриса:

Най-добър филм:

Най-добър режисьор:

Най-добър певец (изпълнява един от саунтраците на сериала):

Награда на журито за най-добър сериал:

Награда на журито за най-добър актьор:

Награда на журито за най-забележим сериален герой:

Награда на журито за най-актуален канал през годината:

# 253
Каква вечер! Най-заинтригувана съм от новината за този много силен филм, който предстои!
Heart

# 254

Като няма Пеперуди ще ги изместят другите.  

Ох не може да смогнем тая вечер. Много наситена с блясък и изненади. И паралелно върви сериала. До тук много ми хареса всичко има последователност и динамика.  

Поздравления и за наградите на екипа на Ешреф Рюя и за филма на Чачо също.  Напълно заслужени са всички.  

Последна редакция: ср, 14 яну 2026, 21:53 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт