🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 17 901
  • 393
  •   1
Отговори
# 375
Гримът на Демет:

# 376
От официалния канал на сериала са направили чак видео с моментите на Ешреф и Нисан - за първи път им е май:

Не знам дали има връзка със спада:

# 377
След дъжд качулка.
Със сигурност е заради спада. Мислеха си, че са много хитри и могат да водят зрителите за носа като си въртят сериите в кръг. В резултат хората се ядосаха, че само им губят времето и след края на първи сезон започнаха да ги изоставят.

# 378
Не мисля че е заради спада видеото от Продукцията.Rolling Eyes Пък и заради това да е важното е че има раздвижване.  Добре знаят че е заради мача от тази Сряда. Няма как де се борим с това. Затова епизода и започна и по -  рано за да вземат малко от зрителите. Рейтинга им лети на мача и завършил равен 1 - 1. Имаха и пауза , нормално е. В интерес на истината не виждам кой знае какъв драстичен спад.
Сериала си приключва така или иначе и до пролетно - летния сезон ще бъдем на екран. Да го разточват с още продължения няма нужда независимо, че има много общи поддръжници на Чаатай и Демет и фенове на екшън сериала.  

Развръзката предстои и наближава разкритието за Нисан - Рюя. Можеше и по рано да се случи но това зависи и от други фактори , независимо колко умен и прозорлив е Ешреф. Той я усети със Сърцето си и вътрешната интуиция още от Хотела в асансьора въпреки че нямаше отличителната бенка. Погледите им казваха всичко. Ешреф изгаряше отвътре. ❤️‍🔥После започна да пее на сцената в хотела и той се влюби в песните и гласът й започна да я закриля и доверява.  Ако нямаше интерес и успех сериала щеше да приключи набързо и да го сматафръцат.
Ешреф го убиват набързо или  намира Рюя женят се и избира любовта пред всичко.  Заминават далеч, няма врагове няма екшън , няма нищо , няма минало , нито отмъщения и пред история и живот.    

Изглежда че Нисан първа ще разбере за Рюя. Как ли ще е реагира и Ешреф също. Има доста спойлери чак да се ошашавиш...
Да видим кое ще е истина и кой не.

Епизода ми хареса. Имаше от всичко и ключови моменти бяха, когато Ешреф спаси Нисан , после милите им моменти заедно докато се възстановяваше.  Много ги бива в закачките и да се подсмихват. 😄 Също важен и ключов момент беше, когато Нисан разкри Динчер и разбра че е син на насилникът й  Престори се на припаднала и взе и потърси доказателство. Подтисканите спомени се сглобяват и завръщат. И преломен момент , когато се измъкнаха от хората на Ихтияр чрез тунела. Чачо си беше в свои води в морето, като караше лодката. Емоционален момент беше и на гроба на Якуп баба да искат опрощение. Disappointed Relieved След това и церемонията на Ешреф баба.🤍 Завърши с човека на Ихтияр, който заловиха.

От романтика към чупене на прозорци. Ще засилят драмата с информатора. Но както винаги фраговете са заблуда кое след кое. Ще разкрият Салиха , не Нисан.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 01:04 от femmi2

# 379
Много мога да пиша, но няма никакъв смисъл... Чакам другата сряда да видя какво са ни подготвили и искрено се надявам да няма повече спадове в рейтинга.

Иначе Демет не спира да ни изненадва Kissing Face

# 380
Другата седмица ще почне и новия сериал и конкуренция. Нормално е и тогава да има някакъв спад ,защото на турските зрители ще им е любопитно да видят поне началото. Двата сериала са сходни, като жанр.  Залагам, че нашия ще има зелени стрелкички. По време на рекламите дадоха и Конфор. Така че имаме принос и в това. 🤑Гримьорката Нихал Динч  опознах работата й  чрез Деметка и много ми допада стилът й. Разбира си от професията  и на  кое лице какво ще подхожда. Hands Nail Care За какво събитие ще е , какво ще е облеклото. По принцип така трябва да се прави.

Много е готина и слънчева Демет.
Ще сложа отново снимката.🙂🩶🤍

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 00:52 от femmi2

# 381
Иначе Демет не спира да ни изненадва:

Браво, много интересен клип! Мисля, че мернах и Bige Önal в него. Hands Clap
Винаги има нещо ново и хубаво покрай Демет! Тя си обича феновете и споделя много с нас. Heart

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 00:44 от Florale

# 382
И аз разпознах Биге Юнал в клипчето.  Много хубава музикална изненада и песен.  Няма скука при Демет. Късметлиите сте вие. Споделя и уважава феновете си това е част от славата и професията. Разбира се има си минуси винаги е било така. Затова трябва характер , нерви  и да не ти пука много. В днешно време с тези иновации и технологии, където нещата бързо се променят трябва да си в час с това.

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 00:53 от femmi2

# 383
Браво, много интересен клип! Мисля, че мернах и Bige Önal в него. Hands Clap
Да, ето ги всички участници в описанието на клипа:

"Направих това музикално видео с моите скъпи приятели, на всеки един от които се възхищавам и знам, че имат чисти сърца; всички те са невероятно талантливи в съответните си области:

Abdullah Biçer, Arda Kurucu, Ayşegül Nergis Sancak, Begüm Erel, Bige Önal, Cenk Ertürk, Çağıl Aydıner, Demet Özdemir, Elif Yalçuva, Enis Erel, Gökhan Kum, Güneş Nezihe Şensoy, İlkay Koyuncu, Kerem Alp Kabul, Mahir Erel, Nigar Erkılıç, Oğuzcan Erdemir, Özgecan Kum, Tuğçe Kabul и Yunus Çiftci. Всеки от тях е еднакво важен, ценен, специален и чист за мен."

Някои от тях съм ги гледала в "Писма до бъдещето".

# 384
Ехх, че хубаво се е получило видеото...🥰
Доста познати лица, браво на Демет и останалите,за подкрепата към изпълнителя!👏🤎
Песента наистина много ми харесва и напоследък доста я слушам.
Не разбирам текста, но някак ми влияе.
Музиката също е страхотна.
Винаги много ми е допадало как Демет подкрепя колеги, независимо дали са актьори, музиканти, или други лица занимаващи се с изкуство.
Това говори много за нея.♥️

Май отива на маникюр?🙃

Тук е песен на Sertab Erener, пак да кажа, много я харесвам.😍 Песента е от младите й години, но за мен тази жена няма слабо. Доста от песните й ги свързвам с Демет, особено покрай образите й на Фара и Нисан.Не знам защо, но пък виждам че и Демет я харесва.🤗

# 385
Демет много пъти е казвала, че е супер фен на музиката от 90-те години. Във времето е споделяла много хитове от този период Heart Eyes Имам чувството, че на нея и на Деря главите им работят като джубокс Notes Няма нещо, което да не се свързва с музика Kissing Face

От продукцията:

"RÜYA"

Дори и директоркта по съдържанието на TIMSBI се включва с коментари в Х (за първи път):  https://x.com/gozzdeyilmaz/status/2014718326270751000 "Четейки епизода (30 еп.), дъхът ми спря" & https://x.com/gozzdeyilmaz/status/2014718888907292963"Тийзърът за началото на сезона не е сниман напразно"

# 386
Уаууу , след тези думи и вълнение от екипа на продукцията сме още по нетърпеливи и любопитни. Какво ли са ни подготвили. Нисан разбира истината за Рюя и след това и Ешреф. Нищо случайно няма в този сериал и история , като замисъл и заснемане. В това сме се убедили!

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 15:56 от femmi2

# 387
Обявяват, че ще пуснат втори фраг за 30 еп.

Демет харесва:

И изненадваща визита в Дубай с Деря:

От вчера са там.

# 388
Бижу е, Бижу 🤌 🜲🖤⃝🤍

# 389
Демет е била на много инстаграмско място - ресторант KIRA, Jumeirah Marsa Al Arab /и от Marie Claire Arabia се подвизават там/. Доста пътува. Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт