🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 18 405
  • 409
  •   7
Отговори
# 390
Ще разберем защо са там Kissing Face

Междувременно имаме втори фраг за 30 еп.

Терапевтка: - Заключваме в една стая в съзнанието си нещата, с които не можем да се справим.
Нисан: - Искам да изляза от тази стая.
Ешреф: - Бях много лошо заплашен.
Нисан: - Това, че никога повече няма да можеш да видиш лицето ми, толкова ли е важно за теб?
Ешреф: - Понякога си мисля, че не разбираш колко много те обичам.
Нисан: - Рюя... Ешреф, моля те! Виж, аз не искам да живея с неизвестни, разбра ли ме? Причината за тази вражда с Фърат Корал Рюя ли е? Убийците... всички, всички ми се нахвърлят!
Джерен: - Но говорим за едно изгубено време, Нисан. Каквато и болка да си преживяла...
Кадир: - Ще бъде безконтактна доставка, братко. Фърат Корал, когото търсите, ви чака там.
Ешреф: - Значи ти си Фърат Корал.
Нисан: - Не, не, не, не... не идвай, не идвай! Пусни ме, пусни ме, пусни ме! Аз съм Рюя!

Последна редакция: сб, 24 яну 2026, 23:01 от super_katia

# 391
Кате! Flowers Hibiscus
Нисан нали знае, че е била във фермата с Ешреф и Динчер? Защо не разбра тогава, че е Рюя?

# 392
"Аз съм Рюя"!  

Катеее , благодаря за фрага и превода . Flowers TulipЗаветната истина излезе наяве . Историята сега започвааааа. Новата История между Ешреф и Рюя и любовта им . Hearts

Нисан се шокира и изпоти като разбра и терапията даде резултат.

В соц мрежите е голмо вълнеение и еуфорияяяя .

Зрителите на #EşrefRüya най-накрая получават отговор на въпрос, който отдавна си задават.💥

Те са изправени пред истина, която напълно ще промени хода на историята, и се оказва, че Нисан е „Руя“.

Това също така сигнализира за началото на нова ера в Сериала.

https://x.com/diziyolcusu/status/2015154843355107806

От Дениз Турал

Цитат
Плакатът #EşrefRüya бележи нова ера. Погледът на Eşref сега е насочен към Нисан, или по-скоро към Руя. Тази сряда нещата са на път да се променят. Мисля, че предстои един наистина интензивен епизод. 🔥

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 11:33 от femmi2

# 393
Нисан нали знае, че е била във фермата с Ешреф и Динчер? Защо не разбра тогава, че е Рюя?
Явно ѝ е липсвало някое парченце, за да нареди изцяло пъзела. Можеби в разговорите с Ешреф ще получи правилния жокер Nerd

В горната снимка ми се струва, че Ешреф ѝ прави някаква изненада.

# 394
Няма нужда чак от ера!

Жестоко е да си спомни за насилието върху нея, никой не трябва да си спомня такова нещо, ако е имал късмета да го забрави...

# 395

Чаатай и Демет на снимачната площадка

# 396
Жестоко е да си спомни за насилието върху нея, никой не трябва да си спомня такова нещо, ако е имал късмета да го забрави...
Темата е много деликатна, да видим как ще бъде предадена в сериала... дано не прахосат момента. Задействали са тежката PR машина - всички отвсякъде ни казват колко силен ще бъде 30 епизод и да гледаме в сряда. Дано Hands Pray

Марта веднага се е вдъхновиа от Дубай:

Между другото, Беатрис Сеа от InterMedya, разпространителите на "Ешреф Рюя" е спечелила награда за жена на годината от Световна аудиовизуална женска асоциация (WAWA):

Очаквам да се похвалят и с продажби на сериала, че скоро не са обявявали нищо официално по въпроса.

Иначе от тази снимка става ясно, че Ешреф като баща на сираците явно ще направи кухня за бедни на името на Якуп баба:

Знаех си аз, че има някаква изненада в тази сцена Sunglasses

Като сме почнали със снимките зад кадър, нека я има и тази. Някои хора се вгледаха много в пръстена на ръката на Нисан Wear Ring

# 397
Изглежда готвят вкусно в @lokantayerelin.
Ако някой ще ходи да я издирва: İçerenköy Mahallesi Rize Sokak Hacılar Apt. No:5/D Ataşehir

От Демет: "Nisan online Flowers Rose"

# 398
''Не мисля, че разбираш колко много те Обичам''! Heart
Ешреф Тек

Вечна любов.

Пътищата им са много близо до пресичане в реалността! 🍂

Нов епизод на #EşrefRüya в Сряда от 20:00

„Мечтата на Ешреф“

„Играта на Нисан, например – тя е кралицата 👑

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 16:30 от femmi2

# 399
Още снимки от миналия епизод от продукцията:

И г-н Седат се включва в офанзивата за 30 еп.: "Предстоят най-драматичните, вълнуващи и шокиращи два часа в дизи сектора през последните години. Отсега получават оценка 10 от 10." https://x.com/SedatDilaver/status/2015332742079160508

Иначе излизат още репортажи с Демет от събитието на Конфор. Рут се е погрижила да ги имаме преведени на английски:

- От самата пресконференция https://x.com/i/status/2015082217316483166
- Репортаж от магазинното предаване на Канал Д https://www.instagram.com/p/DT5dkdXEqx-/

Има моменти, които липсваха в предишните репортажи, затова нося и техния превод:

Репортер: - Почти няма нещо, през което Нисан да не е преминала. Г-жо Демет, какво мислите за това?

Демет: - Тъкмо се чудех кога ще ме застрелят, но не беше само това – дори ме отвлякоха от болницата. Знаете... наистина... правим толкова наситена с екшън работа и благодарение на Етем, той има толкова силен и изненадващ стил на писане. Всяка седмица нещата, за които си казваме „Как е възможно това изобщо да се случи?“, всъщност се случват. И не става въпрос само за мен, всъщност всички герои в сериала са подхвърляни насам-натам. Те преследват нещо, имат кауза, непрекъснато се забъркват в битки. Разбира се, що се отнася до Нисан, последният път каза: „Аз съм само певица“, имаше една песен, която не успя да изпее... "Животът ми свърши по този начин". (Към репортера) - Спри сега, не ме разсмивай! Той (репортерът) продължава да се смее, затова съм в такова състояние. Искам да кажа, всичко е наред, но... сега вече съм подготвена за всичко в този сериал.

Глас зад кадър: Фактът, че образът на Ешреф Тек стана толкова популярен, първоначално беше изненада.

Демет: - В началото гледахме и си казвахме: „О, колко хубаво! Хората гледат, следят и това има голямо отражение в социалните мрежи“. Проектът стигна до невероятно място, защото, честно казано, толкова много хора – дори не говоря само за имитирането – от музиката до облеклото, чак до ритъма на целия проект... всичко е толкова наблюдавано и забелязвано, че в един момент си казахме: „Еха, значи не сме просто сериал“. Наистина сме влезли в домовете на хората, в средата на всекидневните им сме. Това ни даде страхотно усещане и затова сме наистина щастливи.

Глас зад кадър: - И разбира се, тя не пропусна да похвали колегите си от актьорския състав... особено персонажите Кадир и Гюрдал.

Демет: - Знаете ли... Кадир... Кадир напоследък направо „избухна“. О, боже мой, с този последен танц – определено  Кадир. И разбира се, същото важи и за Неджип - истинско удоволствие е да го гледаш; персонажът, който създаде, е невероятен. Всъщност, тъй като вече се познаваме толкова добре от работата заедно... Ешреф също е страхотен. Не го казвам, за да говоря за себе си, но Нисан също е интересен образ, защото предвид всичко, което се случва, всеки води огромна борба. И оттам се впуска в съвсем различен сън и в цялото това тичане никой вече не може да застане зад думите си. Честно казано, мисля, че всеки е невероятен по свой собствен начин.

# 400
Много интересни неща сте споделили и отразили и превели . Hands Clap Шумно и засилено се рекламира еп 30 но тогава пак има футболен мач и ново дизи започва .... Не знам колко ще сме на зелено .... Предполагам заради кулминацията с дълго отлаганото разкритие  ще гледат доста зрители и почитатели на сериала  , жанра и екранната двойка . Nature Fire

'Щом чуете името Ешреф Тек, никога няма да го забравите''! 🕶️

Новият епизод на #EşrefRüya се излъчва в сряда от 20:00 ч. по #KanalD и веднага след телевизионното излъчване по Amazon Prime.

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 18:53 от femmi2

# 401
Демет: - Тъкмо се чудех кога ще ме застрелят, но не беше само това – дори ме отвлякоха от болницата.
Joy

Иначе трябва й се признае на Демет, че е много е дипломатична.
За разлика от Нисан: Joy

Феми, какъв мач ще има и от колко часа?

# 402
Доста е дипмломатична и  умее да се шегува .  Smile Много и се насъбра на Нисанката .  Тя е мъжко момиче и силно и вече е обиграна в мафиотския живот и има най добрият учител затова . Само се дразним че няма комуникация и споделяне по една или друга причина . Това в една връзка е много важно .

Не знам какъв е мача  и срещу кого е   Фло просто знам че ще има такъв . Ще питам в Общата тема там има футболни фенове и следят нещата .

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 18:20 от femmi2

# 403
Проверих: "Мачът между Манчестър Сити и Галатасарай в сряда, 28 януари 2026 г., ще се играе на Etihad Stadium в Манчестър, Англия, от 23 часа турско време."

Новият сериал, който започва в сряда по NOW: https://www.youtube.com/playlist?list=PL-2mShPfUwI6sG_NbXn-kP5f4bwM8DjiL

# 404
Браво, Фло, носиш хубави новини - значи мачът ще закачи само финала на сериала. Ако пуснат по-кратко резюме на предишния епизод, щетите може да са минимални Flowers Four Leaf Clover

Иначе новият конкурентен сериал е използвал вече утвърдения модел на Ешреф Рюя с тематичните песни... да видим как ще започнат пътуването си в бурните води на Дизиленд. Виждам доста познати лица в каста.

Ние сме си на вълна https://x.com/i/status/2015437121134219736 Misc Speaker

И класацията на Mevcut за протокола:

Общи условия

Активация на акаунт