Междувременно имаме втори фраг за 30 еп.
Терапевтка: - Заключваме в една стая в съзнанието си нещата, с които не можем да се справим.
Нисан: - Искам да изляза от тази стая.
Ешреф: - Бях много лошо заплашен.
Нисан: - Това, че никога повече няма да можеш да видиш лицето ми, толкова ли е важно за теб?
Ешреф: - Понякога си мисля, че не разбираш колко много те обичам.
Нисан: - Рюя... Ешреф, моля те! Виж, аз не искам да живея с неизвестни, разбра ли ме? Причината за тази вражда с Фърат Корал Рюя ли е? Убийците... всички, всички ми се нахвърлят!
Джерен: - Но говорим за едно изгубено време, Нисан. Каквато и болка да си преживяла...
Кадир: - Ще бъде безконтактна доставка, братко. Фърат Корал, когото търсите, ви чака там.
Ешреф: - Значи ти си Фърат Корал.
Нисан: - Не, не, не, не... не идвай, не идвай! Пусни ме, пусни ме, пусни ме! Аз съм Рюя!

Заветната истина излезе наяве . Историята сега започвааааа. Новата История между Ешреф и Рюя и любовта им . 

"

Шумно и засилено се рекламира еп 30 но тогава пак има футболен мач и ново дизи започва .... Не знам колко ще сме на зелено .... Предполагам заради кулминацията с дълго отлаганото разкритие ще гледат доста зрители и почитатели на сериала , жанра и екранната двойка . 

Много и се насъбра на Нисанката . Тя е мъжко момиче и силно и вече е обиграна в мафиотския живот и има най добрият учител затова . Само се дразним че няма комуникация и споделяне по една или друга причина . Това в една връзка е много важно .