🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 12 775
  • 277
  •   4
Отговори
# 45
Излезе и по-дълго видео от снимките на въпросната сцена...https://x.com/i/status/2003667884451725322

От почитателката Ханифе:

Днес между другото е денят на феновете на Демет - имаме много поводи да празнуваме Kissing Face

Светли Коледни празници на всички Nature SparklesHands Pray

# 46
Здравейте, момичета!🫶

Много хубави неща сте споделили.
Честито за наградите, заслужени са!❤️‍🔥

Предполагам сте чули, за страшната катастрофа във Варна, която взе две жертви... Аз бях там и бях на косъм да съм една от пострадалите... От няколко дни не съм на себе си и гледката не спира да ме преследва, беше страшно.
Докато си правиш планове за празниците, пазаруваш и в мислите си опаковаш подаръци - живота има други планове.😞
За това искам да ви пожелая да сте преди всичко живи и здрави, вие и семействата ви! Нека всеки ден от живота ви е пълноценен и зареден с много емоции и моменти с любимите ви хора!
Обичайте себе си и живота, ценете времето прекарано с близките.
Желая ви светли празници и незабравими мигове около тях!❤️🎄🧑‍🎄🥂🍾

# 47
bebè ∞, Hands Pray Никога не знаем какво ни чака... Бързо възстановяване от стреса и ужаса...

Демет посреща лични гости People Dancers

И нещо не много празнично... от дни в Турция текат едни сериозни процеси... да видим до къде ще стигнат...Rolling Eyes

# 48
Голям  стрес си преживяла ..  Господ те е опазил  и това е най важното . Flowers Four Leaf Clover

Светли и хубави празници на всички. Nature SnowflakeChristmas TreeFlowers Four Leaf CloverFlowers Evergreen TreeTada CakeChampagneWine GlassWine Glass

Фраговете и спойлерите засилиха любопитството и нетърпението. Пожелаваме си  още по - висок рейтинг над 10 можем и сме голяма силааааа Hands Muscle  

🤩🤩Красивите Демет Йоздемир и Чаатай Улусой на снимачната площадка на сериала #EşrefRüya ❤️🧿💫

Нов 27-ми епизод от сериала Eşref Rüya се излъчва утре, сряда, 24 декември по @kanald 🩵🧿💫

(Видео от @magicstepss X Twitter)

Искам, имам нужда и ако трябва да моля, ще моля за всички репетиции на сцените, които тези двамата имат.

Ще се успокоя... не, не мога
МОЖЕШ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИШ ТОЗИ ФЛИРТ? ТЕЗИ УСМИВКИ!!! ДА, В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО! ЗАЩОТО ДОРИ ОТЗАД ВИДЯХ УСМИВКАТА ТИ 🔥🔥🔥

Това е и нашият глас 😍👏 толкова е красив..🧿 #ÇağatayUlusoy #Eşrefrüya
О, Боже, дай ми възможността да го гледам без никакви пречки!

О, нейният малък поклон към Ешреф 😍😭😭😭Ще се разтопя, бреее😩😩😭😭 те са толкова перфектни 🥹😩

Вторият сезон на EşrefRüya ще се излъчва по Amazon Prime от 17 до 23 декември, сред предаванията в Турция, Саудитска Арабия, Египет и Обединените арабски емирства.

Втори сезон на Eşref Rüya на платформата Shahid на 22-ри и 23-ти декември, 2-ро и 1-во място в общото класиране, в топ 10 от 19-те държави.

Когато става въпрос за Общуване с очи, EşSan е отговорът! 🙃 Колко време остава до вечерта?

Новият епизод на #EşrefRüya е по #KanalD в 20:00 часа и веднага след телевизионното излъчване ще бъде достъпен в Amazon Prime.

''Кенан иска отмъщение от Динчер''!

Готино видео и Кинематография с песента от сериала и м узиката  от Канала Д  Hands Ok Hand
https://x.com/KanalD/status/2003752508330762645

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 15:20 от femmi2

# 49
Много информации излезнаха за епизода тази вечер:

И Демет ни загрява с песните на Сертаб Еренер:

А утре отново я чакат снимки. Този път за мебелите Конфор 🛋️

# 50
# 51
Bebè ∞, Hug

Обичам да съм фенка на Демет!

От бразилките: https://www.instagram.com/p/DSpg8tcDZ7O/?hl=bg
Heart

От Рут:
Heart
"Ти си причината да сме тук и причината всички да сме свързани. Благодаря ти, че пресече пътя ми преди години и ми даде възможност да се запозная с теб, както и с всички фенове и приятели по целия свят. Винаги говориш за нас с такава любов и топлина, че никога не можем да ти благодарим достатъчно за всичко, което донесе в живота ни. Защото връзката ни се простира от сърце на сърце... Благодаря ти, че си тук, @demetozdemir🤍, толкова се радвам, че съществувате, мое DÖFC семейство!"

От Мари:
Heart

# 52

Аз съм на линия и гледам.
То не се трае дори и Коледа да е.
Екшъна в Хотела и номера, който му скрои Ешреф с Лихваря и че от днес собственика се Завърнаааа:heart_eyes:  е Чок Интелигентен и Върховен. Всички треперят пред Ешреф бей и страхуват.

Нисан не застреля Динчер но това беше пределно ясно.

РЕКЛАМИ Money

Ехааа.... Колко са щастливи и доволни от Невероятният отбор че си върнаха Хотела Heart EyesSimple SmileSimple SmileHands ClapHands Muscle

Айде , Нисан и Ешреф се срещнаха. Дойде и Чийдем нали трябва Нисан да дава показания...

Кадир и останалите им се наложи да напуснат и са ядосани.

И Динчер се изнесе също.

На горката Нисан ще и се наложи да пее в хотела в който умря сестра й жертва на обстоятелствата. Тя също го осъзнава и се разстрои, когато беше при Динчер и каза че трябва да пее там. Но и той не е глупав знае и усеща че Нисан го подозира и че планира нещо.

Айде вече е при прокурорката и сега ще и покажат записа с убийството и ще я изнудват чрез Ешреф. .... Angry пак да мрънкам... По - добре беше да му се доверят, защото Ешреф бей е МЪЖ на честта и думата и той се бори с враговете и главатарите.

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 00:48 от femmi2

# 53
# 54
Обичаме подаръците GiftHug

Честита Коледа Innocent

Отново първо място Hands Clap

# 55

Честита Коледа!

# 56

Епизода завърши , както и предполагахме със стрелбата и засадата в Хотела и Нисан е ранена , но ще  се спаси и закарат навреме в болницата. Нямаме фрагмант за следващия епизод след ваканцията. Мислехме, че ще пуснат от канала и няма да ни измъчват, но уви .... ще проявим търпение нямаме друг избор.  

Рейтинга е СУПЕР и в трите категории.  Дори и да има спад не е фрапиращ и цифрите сами говорят и интереса на публиката.  пред екрана.  Hands Clap

Последна редакция: чт, 25 дек 2025, 12:53 от femmi2

# 57
Весела Коледа, момичета!
Нека празникът ни намери усмихнати,
със светлина в очите и вдъхновение в душите,
а магията на Демет да ни напомня
колко красиво е, когато споделяш възхищение и женска енергия.
Топлина, здраве и още много поводи да се събираме тук. ❤️❣️❤️

# 58
Честито Рождество Христово, момичета на Демет!

Здраве, берекет, благослов и късмет за всички! Christmas Tree
Обичайте се, прощавайте и си го (по)казвайте! Nature Sparkles

# 59
Между две трапези да нагледаме какви ги върши Демет Stuck Out Tongue

https://x.com/i/status/2004145511813861822

Снима се рекламата за Конфор:

https://www.instagram.com/reel/DSqRdctjPIo/

Демет е коментирала видеото с: "Полудявам", на което Али Мерт ѝ отговаря: "Нисан, скъпа приятелко, как си? Моля ти се, кажи, че си добре. От вчера сън не ме хваща."

https://x.com/i/status/2003866781086072866

"Днес (вчера) празнуваме Деня на Демeтистите, но истината е, че истинският подарък си ти и това, че си с нас всеки ден.  Да имаме привилегията да следваме толкова завършен артист като теб е едно безкрайно пътешествие на възхищение. Ти играеш с душата си, танцуваш със сърцето си и пееш за нашата радост. Но отвъд огромния ти талант, това, което ни свързва с теб, е невероятната жена, която си: човечна, чувствителна към важните каузи, много състрадателна и внимателна. Ти не просто приемаш феновете си; ти ни прегръщаш. Караш ни да чувстваме, че сме част от живота ти, а това е най-големият подарък, който един фен може да получи.
Обичаме те @dmtzdmr 🥹🫶🏻🤍
Благодарим ти, че те има! 🫴✨️

П.С.: Днес за пореден път подчертаваме, че ти си истинската кралица на сряда вечер и сме щастливи да бъдем част от това! 😂♥️"

Общи условия

Активация на акаунт