Имаме превод

https://playtube.tv/watch/%D0%BC%D0%B5%D1%87%D1%82%D0%B0%D1%82%D … 7cVDZF0fGbnG.html

Хитовият Сериал на Kanal D „Ешреф Руя“ разтърси рейтингите и социалните медии с епизода си, наподобяващ финала на сезона, който накара зрителите да се чудят: „Дали всичко това е сън?“
Щастието на Ешреф от това, че си върна хотела и къщата, беше прекъснато, когато Нисан стана мишена на стрелба. В епизода, където Кадир на косъм избегна смъртта поради гнева на Ешреф, разкритието, че синът на Хъдър е Кадир, напълно преобърна баланса на силите. С главозамайващите си развития, Ешреф Руя отново плени зрителите в сряда вечер.
Сбогуването на Айтен и Фарук беше сърцераздирателно.
В „Ешреф Руя“ се откроиха емоционалните сцени, в които прокурор Селма убеди Нисан да стане информатор в замяна на свободата на Ешреф. Сбогуването на Ешреф с Нисан и сбогуването на Айтен с Фарук предизвикаха буря от емоции.
Сценичното изпълнение на Нисан преди да бъде застреляна беше толкова впечатляващо, че съперничи на професионални певци.
Сериалът оглави рейтингите с 9,45 гледаемост и 25,56 гледаемост в категорията „Всички лица“. Рейтингът на гледаемост AB беше 7,60, а делът на гледаемостта - 23,68; рейтингът на гледаемост 20+ABC1 беше 10, а делът на гледаемостта - 26,71.

Подаръка е много шарен и шикарен в стил Барби. Усмихна ме .
Най им подхождат Аватарите . Супер сааааа 

Имало е и гости от Унгария на сета явно

" 
Ех , как ми се искаше и колегата да е там....

и се изкушавам да ги споделям често.
Обичаме гифчета , припомняш си неща и виждаш дейтали и се насладждаваш отново на всичко . 

Допадат ми креативните идеи и нестандартният подход.

Предния път бяха разкошни 
Едно пътешествие, което отведе Зейнеп, Мехди и компания в над 100 страни по света