🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 12 993
  • 280
  •   1
Отговори
# 75
Фло, как позна Joy https://x.com/i/status/2004300661937316025

Колекцията се увеличава:

# 76
Лесно! JoyВпрочем на него и куршум в сърцето няма да му попречи да се вихри в танците, даже лично е рекламирал събитието:

Stuck Out Tongue Winking Eye

Лъжливото овчарче мислех да не го нося, ама от мен да мине:

# 77

Желая ви празнично настроение🎄🤩❤💫

(Снимка от фенове на сериала)

# 78
Нисан:
Heart

На награждаването й от Истанбулски технически университет, 2023 год.:

# 79
Привет, момичета!✌︎㋡
За епизода:

Скрит текст:
Снощи го изгледахме с мъжо.
И двамата плакахме като простреляха Нисан... Даже след това пуснах другия сериал, който следим и той беше против, защото не можел да спре да мисли за Нисан и Ешреф.🤭
Тъжно ми е за Фарук, доста си поплаках и за него. Толкова силно обича Айтен, къса ми сърцето.  
Чийдемката не ме учудва с поведението си, даже започвам да си мисля,че именно тя ще приключи Ешреф.
Много забавни бяха Кенан и Кадир, дори и в момента когато пътуваха към болницата.
А като чоплиха семки пък бяха много смешни.😃
Не ми хареса,че Нисан забрави да си вземе пистолета от колата на Чидо, дано сценаристите не се възползват от това й не врътнат някоя беля там.
Хареса ми много обаче сцената, където Нисан си представяше че прострелва Динчер и го заплю. Пак да кажа - Искам да видя Демет като зъл герой, много ще й отива, а и досега не сме я виждали в такава роля.
Разговора по телефона на Нисан и Ешреф беше много хубав, време беше и Ешреф Тек да си отвори душата пред любимата.
Много ми е интересно Хадър Аби какви действия ще предприеме от тук нататък, вече е наясно кой е синът му... Ще си прибере ли Кадир, ще продължи ли да бъде до Ешреф... Ясно е,че Кадир няма да умре, такъв колоритен образ, не може да го изключат.
Гюрдал въпреки,че ми е любимец по принцип, сега ме дразни много. То бива бива, ама такъв идиот да си. 🙄
Изключително грозно отношение спрямо Гонджа, която освен че го обича, ами носи и детето му.
Между Ърмак и Мюслюм явно няма да има нищо любовно... Къде изчезна внучката на Хафизе ?
Хубав беше епизода, като изключим лошия край.

Как си кимват тези двамката тук💞

По повод годишнината на DEK, който съм сигурна че никога няма да бъде забравен... Тези двамата великани в професията си, бяха страхотни и пресъздадоха образите си блестящо. ❤️‍🔥

# 80
# 81
Реч при приемането на наградата от Бурак:

"Ешреф Рюя е история, разказана от силен екип, който смело тръгна на път. Днес не сме сами на тази сцена; всъщност не ги виждате, но може би мога да ви накарам да почувствате тяхното присъствие. Имаме нашия ценен телевизионен оператор, семейството на Kanal D, нашите режисьори, нашите сценаристи, екипа на Tims&B, нашите скъпоценни актьори, които прегръщат ролите и героите си, и нашите невидими герои – членовете на нашия екип, които работят зад камерата. Приемам тази награда от тяхно име. Посвещавам я на тези, които вярват в историята, които отхвърлят лесния изход и които никога не се отказват да мечтаят."

# 82
Още от наградите:

Речта на Демет:

„Мога да кажа, че вероятно всеки момент, всяка секунда от живота ми е изпълнена с огромни усилия. Вярвам, че през тези 14 години сте видели, че никога не се отказах. Винаги мечтаех и продължавам да го правя. Благодаря ви много, че ми показахте и напомнихте колко съм успешна в това пътуване и колко правилен е пътят, по който вървя. „Ешреф Рюя“ е много важна и специална работа за мен. Особено искам да подчертая това за настоящата година. За мен тя се превърна в нещо съвсем различно. Открих, че успявам във всичко, което си мислех, че не мога да направя, с което няма да мога да се справя. Благодаря на скъпите ни продуценти, за това, че вярваха в мен и за доверието им. Благодаря много на колегите ми. Ако и вие харесвате „Ешреф Рюя“, бихте ли аплодирали? Надявам се да дойда отново, забавлявайте се!“

Movie Camera https://x.com/i/status/2004875184646312102

И малко музика за душата:https://www.instagram.com/p/DSxCBbrCJND/

# 83
Браво на Демет, винаги с уважение към хората! Heart
Не пропуска да рекламира сериала:
"Ако и вие харесвате „Ешреф Рюя“, бихте ли аплодирали? “
Ешреф спря ли да мечтае за Рюя? Не беше ли това основна нишка на сюжета?
Впрочем в Стари пари на Енгин, героят му Осман по фиби с калинки разпозна в Нихал момиченцето от детството си. Имението доста са го префасонирали в Ешреф Рюя:

DEK, "Ти си убиецът на тази любов!":

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 19:58 от Florale

# 84
Flo, както винаги - ти си по детайлите Hands Clap

Демет си общува с феновете Love Letter

„Ти си Демет Йоздемир, но в постовете си винаги споделяш най-лошите си снимки, а в сторитата – най-хубавите. Точно затова те обожавам, скъпа.“

Колежките се радват People Two Women Holding Hands

Mag

И поздрави от TIMS&B за 2026 година https://x.com/i/status/2004527165342388384 Обещават ни нови истории и изненади Tada

# 85
Те защото старите ни разказаха, та нови обещават. Stuck Out Tongue Winking Eye

Rüya Tek:

# 86
Изкуственият интелект е решил Рюя Тек да прилича ужасно много на Мая Башол от по-детските ѝ години, според мен Kissing Smiling Eyes Прилагам 3 снимки за сравнение Nerd

# 87
Кой каквото намерил, това използвал. Joy

Скрит текст:

Рейтингът: (24 Aralık 2025 Çarşamba – 20+ABC1)
1. Eşref Rüya – 10,00 reyting
2. Eşref Rüya (Özet) – 5,60 reyting
3. Müge Anlı ile Tatlı Sert – 5,38 reyting
4. Esra Erol’da – 4,44 reyting
5. Kuruluş Orhan – 4,23 reyting
6. MasterChef Türkiye – 4,11 reyting
7. Selçuk Tepeli ile Now Ana Haber – 3,95 reyting
8. Sahipsizler – 3,28 reyting
9. ATV Ana Haber – 3,23 reyting
10. Kanal D Ana Haber – 2,85 reyting

Евлия: Joy https://www.instagram.com/p/DSwpzbMjNlH/?hl=bg Скоро и с Демет!

# 88

https://www.instagram.com/reel/DSxar02DbQ5/?igsh=MTk3dGZqdHNzMWt5Mg==

Скрит текст:
Преди няколко дни, един господин в инстаграм, направи собствени предположения кой може да е Стареца.
Много ме учудва защо сред всички тези прекрасни актьори, които са на възраст, той сложил и моя Арас Булут там😳🙄🫣😀

# 89
Както всички знаем, в турските сериали възрастта няма значение. Joy Но в интерес на истината и в киното по света има любопитни примери - майка, изиграна от актриса, по-млада от сина си.
А в Джиновете, които чакаме, ще има скок във времето, актьорите ще са състарени.
Демет преди много време беше споменавала, че иска да играе в общ проект с Арас.

От продукцията:  "Nisan Akyol е звездата на тази година! ⭐"

Общи условия

Активация на акаунт