🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 16 335
  • 364
  •   2
Отговори
# 360
Има и интервю:

Липсва началото на разговора, но вероятно са я питали за приятелството ѝ с Аря.

Демет: - ...правя всичко по силите си, било то чрез гласови съобщения, малко като при дистанционно обучение.
Репортер: - Мислите толкова много за това, че дори използвате двата си почивни дни. За вас духовната връзка има съвсем друго значение.
Демет: - Да, много е важна... тоест, запознахме се, когато бях на 11 години. Да имаш приятел, когото познаваш от 5-и клас до тази възраст и с когото продължаваш със същата сила и същата лоялност...Да знаеш, че е зад гърба ти, когато затвориш очи, е невероятна сила. Затова такова приятелство е нещо съвсем различно. Разбира се, за мен нейното място е много специално и тя е много важен човек за мен.

Журналист: - Всъщност, когато погледнем към рекламните филми, вие засегнахте и проекти за социална отговорност - осиновяването на улични животни. Какво ще кажете по този въпрос? Всъщност подчертахте една много важна тема.
Демет: - Да. Честно казано, разбира се, стратегията на всяка марка е различна, но тъй като не сме свикнали да виждаме това често. Тези три филма имат свои собствени отделни послания и красиви емоции. И едно от най-важните неща е, разбира се, че мой близък приятел участва в това. Тази страна е много приятна и хубава, но разбира се, това, което най-много ме зарадва, беше подкрепата за уличните животни и фактът, че това беше предадено по толкова елегантен, симпатичен и чист начин. Ще го повторя – не го виждаме това често. Разбира се, всеки отправя собствените си послания по свой начин, но да напомним за това отново в рамките на такова пътуване, с толкова хубава марка и такъв прекрасен екип, с толкова силен слоган, наистина ме накара да се гордея много. Затова на такива пътешествия не се тръгва просто така, без причина. Хората не си гласуват доверие просто ей така. За мен това е изключително важно. Искам много да ви благодаря.

Журналист: - Г-н Йомер, вие какво бихте искали да кажете за това сътрудничество?
Г-н Йомер: - Всъщност, ние работим с г-жа Демет от около октомври 2024 г. насам. Благодарение на г-жа Гьозде. Много сме щастливи с нейната подкрепа. Искаме да продължим дълго време. Както тя спомена, може би ще стигнем дотам да предложим и сватбени облекла (да станем кумове). Можем да постигнем много неща оттук нататък. Ще продължим да работим за много добри неща, дай Боже.

Журналист: - Дай Боже! Г-жо Демет, цялата сте в черно. Тази елегантност отново ще се коментира много, точно както елегантността ви след предишната церемония. Какво ще кажете? Снимката ви всъщност ще бъде залята от коментари.
Демет: - Да (смее се), разбира се, за всяко място се подготвям по различен начин. Всяко място си има своя специфика, според мен. Визиите, в които искам да се видя са различни, но всички те са част от мен. В такива дни с хубави послания и дълги пътувания, разбира се, предпочитам повече елегантността на костюма. Имат специално място за мен и нека приключим тази тема бързо. Благодаря ви много (смее се).

Журналист: - Тогава искам веднага да премина към сериала.
Демет: - Всъщност можем да поговорим за него и отделно. Какво ще кажете? (поглежда към мъжете от Конфор)
Господин от Конфор: - Много ни е приятно.
Демет: - Така ли? Да разкажа ли малко тогава? Да подхванем ли и тази тема? Не мога да давам подсказки обаче (смее се).
Журналистите: - Добре, добре.
Господин от Конфор - Ще питат как ще завърши сериалът? (смеят се)
Демет: Краят ли? Не, не знам.
Журналист: - Това е сериал, който върви страхотно. Отразява се и в рейтингите. Какво ще кажете първо за сериала? Всяка седмица има нови изненади.
Демет: Да, така е. И аз преживявам шок всеки път, когато чета епизода. Наистина не се шегувам. Получи се много добра химия с нашия екип. Тази изминала година беше толкова хубава за мен. Професията ми, която  обичам толкова много е актьорството, но и с това красиво сътрудничество (с Конфор), времето ми е изпълнено пълноценно. През останалото ми свободно време, когато си почивам у дома, отново е с Комфор. Затова за мен това е една наистина много продуктивна година. Сериалът е прекрасен по свой начин, пътуването ми тук е прекрасно по свой. Наистина съм много щастлива, да не ни е уроки.

Журналист: - Казахте, че всяка седмица преживявате шок, но можем ли да научим за шока от тази седмица?
Демет: - Не, не можете да научите. Още няма трейлър. Ще запазя шока за мен. Ако се засечем след няколко дни, ще те потърся и тогава ще ти разкажа няколко неща.

Журналист: Госпожо, нека попитаме и за актьорския състав. Прекрасен състав, но има и нови попълнения, и напускащи. По-специално бихме искали да попитаме за г-н Неджип. Изведнъж той спря да следва всички...
Демет: - И каза: "Еми, зодия Близнаци съм". Да, да... Когато го видях за първи път, си казах: "Не, със сигурност е станала някаква грешка", защото прекарваме толкова приятно време на снимачната площадка, че ако имаше проблем, със сигурност щяхме да разберем. Той самият обясни, че няма такова нещо. Не обърнах голямо внимание. Че е зодия Близнаци, кълна се, разбрах, когато го написа. Дори и пръстът му да се е подхлъзнал, мога да кажа: "Еми, защото е Близнаци".

# 361
Охооо... имаме интервю с превод . Много тини и усмихнати са всички

Пуснаха Откъс от еп 29

Слагам го като линк , щото иначе се получава черен фон на видеото .
https://www.youtube.com/watch?v=eSFc0W6nYdU

# 362
Брей, имаме откъс и то с главните герои Animal See No Evil Вчера забравих да споделя и тези снимки от еп. 29:

# 363

Ешреф - Ти си единственото красиво нещо в живота ми ".

- "Никога не ме оставяй".
- "Никога , никога няма да те оставя". 

💞❣️🤍🖤❤️‍🩹

- "Боли ли ? Малко. Нека те целуна да ти мине"🥺🫶💞❣️

# 364
Още от събитието на Konfor:

Имаме и ново попълнение в стилистите на Демет - Zekiye Karadağ, моден редактор на L'Officiel

От Нихал Динч https://x.com/i/status/2013985635804057937

И други:

"Тази история заема много специално място в сърцето ми... Моята спътница, моята приятелка Аrya Petruska и нашето малко бебе Лев, оставихме незабравим спомен... Нямам думи, с които да го опиша. За още много красиви пътешествия... Кonfor mobilya, благодаря ви, че ви има."

Общи условия

Активация на акаунт