🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 21 329
  • 465
  •   6
Отговори
# 450
Демет  живее, разбира и прегръща всеки свой персонаж. ♥️
Всичко й се получава.🤌❤️‍🔥 Страхотна жена!💝

# 451
И точно с това дразни, bebè ∞ Kissing Face

За съжаление певецът Фатих Юрек е загубил битката за живота си... много хубави думи за Демет имаше... Да почива в мир!

Явно е бил приятел и със сценаритската на Тактиките, Пелин Карамехметолу Broken Heart

Вчера Демет намина в Х, за да сподели тази песен на Таркан https://x.com/dmtzdmr/status/2017330315203629487

Без превод няма да се разбере публикацията ѝ вероятно Nerd

Таркан - Не давай (Verme)

Родих се по причина, която не съм избирал,
без да знам какви страдания ме очакат.
Рухнах под бремето, с което ти ме натовари, аман...
Ако ще ми даваш нещо – не ми давай акъл, не го искам.

Не давай, не давай, не ми давай акъл!
Ако ще даваш нещо, дай ми спокойствие, дай ми мир.

Онези, които казват „малкото е достатъчно, многото е вредно“,
защо вземат много, а винаги дават малко?
Тези, които се поддават на разума и нараняват любовта –
не мисли, че те са по-щастливи от нас.

Как може този, който бяга от загубата, да познае печалбата?
Ако ще се връщаш – върни се сега, аз няма да чакам.
Може ли сърцето да бъде прогонено от мястото, където се е установило?
Ако ще ми даваш нещо – не ми давай акъл, не го искам.

И пак в този мотивационен дух https://www.instagram.com/p/DUIKCbvira7/

# 452

- Ешреф...
- Какво има? Защо се изплаши?

Замислих се.
- Кой беше?
- Това... Имам среща просто. Звъняха да уточнят дали ще дойда.
- Каква среща?
- Хипнотерапия.
- Какво?
- Терапия, при психолог.

- Откъде сега се взе тази хипнотерапия.
- Джерен много настояваше за това, но сама не можех да се реша.
- Разбирам. Ще те закарам.
- Не, ще пътуваме заедно с Джерен. Към това не зная с какво ще се сблъскам като отида там.

От какво се страхуваш да се сблъскаш? Нисан, ти не си тази, която ще се страхува.
- Страхувам се.
- От какво?

Ешреф, моля те не ме притискай, моля те.
- Добре. Не искаш да съм до теб, така ли? Добре, добре, както искаш.
- Благодаря за разбирането.

Sezen Aksu'nun Kaleminden "Eşref Saati" ⌛🎤    - ''Часът на Ешреф''  от Сезен Аксу

„Аз съм Руя...“
Нисан осъзна, че е Руя 💥
Дългоочакваното развитие в #EşrefRüya най-накрая се случи! Да видим как Ешреф ще разбере... Песента, написана специално за сериала от Сезен Аксу и изпята от Назлъ Билгинер Йенги, му подхожда НЕВЕРОЯТНО!
https://x.com/huyde12/status/2016614204204036360

Назлъ Билгинер - Ешреф Саати

Текст: Сезен Аксу

Състав: Айтуг Яргъч

Като луд, с липсваща част от мен, се скитам безцелно из спомени. Чие е това сърце, което бие в ръцете ни? Глас отеква в ушите ми.

Ще го намеря ли, или не? Загадка... Огън в гърдите ми, тлеещ въглен над него. Само тези две срички в ума ми, настъпването на благоприятния момент е толкова трудно.

Разрив, толкова дълбок, че остава безспорен, това, което ни е сполетяло, се нарича живот. Не можеш да го напишеш, не можеш да го изтриеш, ние сме пленници на мечта, хей хей!

Ще го намеря ли, или не? Загадка... Огън в гърдите ми, тлеещ въглен над него. Само тези две срички в ума ми, настъпването на благоприятния момент е толкова

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 13:56 от femmi2

# 453
Благодаря за превода на bebè и на теб, Феми, че го донесе. Назлъ Билгинер, между другото е единственото дете на Халюк Билгинер и певицата Ашкън Нур Йенги Nerd

Като сме на музикална вълна, певицата Линет е използвала колата на Ешреф от сериала в последния си видеоклип:

# 454
Първи фраг за 31-ва серия:

# 455
Благодаря ти, Фло, ето и превод:

Терапевт: - Никога ли не се опитахте да се изправите лице в лице с г-н Ешреф?
Нисан: - Страхувах се.
Терапевт: - Страхувахте се, че няма да бъдете неговата „Рюя“?
Нисан: - Колко много обичаше Рюя?
Ешреф: - Пак тази тема.
Нисан: - Но ти я търси 20 години.
Ешреф: - Бих те търсил и 100 години, Нисан. Преди теб не предполагах, че мога да обичам която и да е жена. След като започнах да те обичам, светът се превърна в място, където може да се диша.
Нисан: - Много те обичам.
Ешреф: - И аз те обичам много. Старецът ме изпревари. Изглежда е хвърлил око на всички сираци.
Хъдър: - Опитва се да всее страх сред тях.
Ешреф: - Ние убихме смъртта, бате Хъдър. Кажи на този, който те изпрати тук, че аз ще бъда неговата гибел! Къде е това момиче?
Представителя на Хъдър: В чифлика. Твоята Рюя е там. Там, където започна всичко.

Една полу-награда:

Платформата „Gençlere Sorduk“ (Попитахме младите), определи Ешреф и Нисан за най-добрата двойка на годината в ТВ сериалите.

"Като екип на Gençlere Sorduk, ние определихме победителя в тази категория след щателна оценка. Въпреки това, в съответствие с нашите демократични принципи, истинските победители в телевизионната и филмова индустрия, включително продукции и актьори, ще бъдат определени чрез публично гласуване. За да участвате в голямото публично гласуване, което започва на 1 февруари, моля, посетете gencleresorduk.com."

Продукцията се шегува:

"Дължината на месец януари"

Демет и монтажистът също се шегуват, общувайки си в акростихове:

От Йомер - DEMET:
"Дълбоки мелодии превръщат се в приказка с песни в най-тихия Бурдур и завършват до вечерта."

От Демет - ÖMER:
"Няма значение, ти само кажи и ние ще повярваме, не се притеснявай за утрешния ден, рано главите ни ще се обърнат към теб, ще се прегърнем въпреки всичко."

И понеже по-рано споменах Фатих Юрек Broken Heart ето и интервюто, което визирах в публикацията https://x.com/i/status/2017715382795088250

Фатих: - Казахте Демет... или както я наричаме - Деметико. Демет, ти играеш толкова добре! В последното поколение се появиха много красиви момичета.
Водещата Мюге: - Да.
Водещата Гюлшен: - Да, но са само това.
Фатих: - Хубаво, но Демет е много талантлива.
Мюге: - И постоянно надгражда работата си.
Фатих: - Много е талантлива и красива.
Гюлшен: - Демет се превърна във Фара (т.е. сляла се е с образа).
Фатих: - Това е много трудна роля. Казвам го като човек, който идва от театъра – ролята на Демет е изключително сложна. Тя играе жена, притисната между две държави, играе майка, а същевременно е лекар, който е принуден да върши неща, извън професията си заради безпомощност. Освен това става свидетел на убийство. Тези емоционални върхове и спадове... как само ги предава чрез очите си! Играе невероятно.

# 456
# 457
Между другото, Танер е споделил тези снимки:

По-интересен е текстът към тях обаче: "В добро и в зло, нашите 5 месеца минаха. Спечелих много добри приятели. Благодаря ти за всичко, което ми даде "Ешреф Рюя".

В комбинация с фрага, вероятно значи, че Динчер ще бъде също в Бурдур и явно героят му ще бъде ликвидиран Sunglasses Залагам, че във фрага Нисан вижда именно Динчер, а не Ешреф, който за пореден път ще я спаси Kissing Face

# 458
Когато разбираш, че това е между Демет и монтажиста: Smile
Демет и монтажистът също се шегуват, общувайки си в акростихове:

"Великолепно издание, @iyiki_demetzdmr! Трябваше да си монтажист на Esref Rüya 👏👏❤️".
От Рут: https://www.instagram.com/p/DULw7tjElG3/?hl=bg

От коментарите: "Оказа се, че всичко, от което се нуждаехте, за да разрешите мистерията, беше чаена лъжичка и химикалка. 🤣"

Нисан да не убие най-после Динчер?

# 459
Е, ще видим, а за който не гледа - ще кажем кой кого ще убие. Трупове със сигурност ще има Animal See No Evil

Демет и тази сутрин е на мотивационна вълна - споделила е вдъхновяващата реч на американския актьор, певец, танцьор, режисьор и хореограф Андре Де Шийлдс https://www.instagram.com/p/DULU4_uDFQn/, в която той посочва своите три основни правила за жизнеспособност и дълголетие:

1. Заобикаляйте се с хора, чиито очи светват, когато ви видят да идвате.
2. Бавното движение е най-бързият начин да стигнете там, където искате да бъдете.
3. Върхът на една планина е основата на следващата, така че продължавайте да се катерите.

Тези думи са част от благодарствената му реч при получаването на наградата „Тони“ през 2019 г Nerd

# 460

Пчелички , Animal Bee благодара за всичко споделено и отрзено и преводите .

Новият фрагмамант на Еп 31 отново е загъдечен , интересен и зашеметявааащ с чооок тооооп  екшъъън . Nature Boom  

По всичко личи ще Динчер ще бъде ликвидиран и не случайно Танер Румели  е споделил и снимки и сбогувал много хубаво . Личи си удовослствието от работата му в този проект и екип .

От Продукцията

Зад кадър от Снимачаната площадка Movie Camera

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 15:26 от femmi2

# 461
# 462
# 463
Дочакахме катарските снимки Sunglasses Благодаря ти, Фло Kissing Heart

Преследване на мечти, среща с реалността с Demet Özdemir

https://www.instagram.com/p/DUOB5I5gmnI/

"Себеосъществяването е пътуване. Не е толкова просто, колкото се предполага, да, но веднъж започнеш ли, всичко тръгва от само себе си. Твоите избори. Твоите мечти. Твоят поглед към живота. Всичко е свързано изцяло със самия човек. Това е пътуване, а не крайна дестинация."

Фотосесията е страшна - буквално и преносно Joy

"Слънцето казва нещо, но аз чувам луната. Предполагам, че точно така започват мечтите. Страстта на Демет Йоздемир е достатъчно остра, за да ви отведе в съвсем различни светове, а увереността ѝ е толкова силна, колкото моментът, в който стъпвате здраво на земята. Вътрешният ѝ глас е толкова доминиращ, че е невъзможно да не го чуете."

За протокола:

# 464
Време беше и да излезе и Катарската фотосесия . Hands Nail Care

И още класации

Според данни от
@mydiziworld
, ЕшСан е била деветата най-обсъждана двойка в социалните медии между 19 и 25 януари. Ешреф Руя е бил петият най-обсъждан сериал в социалните медии през същия период.

Дубльорката на Демет е щастливка , чак и на рамото му се облегнала . Сега й е паднало що да не се възползва девойката . Simple Smile

Снимките са се  проверели в Будрум .  Ешреф е в същата стая, където беше Нисан

Общи условия

Активация на акаунт