🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 25 639
  • 557
  •   2
Отговори
# 540
Любимият ми мафиот! Heart

# 541
Много мило ми става, когато споделите кадри от незабравимите Фара и Тахир.♥️
Те са една от незабравимите екранни двойки.🫶Демет както винаги блестяща в ролята си, а  Енгин беше разкошен мафиот. Много му отива този стил.😍

Момичета, много ми се иска да видя Демет в ролята на детектив, или пък защо не в образ подобен на Чийдем?🙃
Не толкова луда, но да бъде зла.🤭
На Демет всичко й отива, но тези шлиферчета ми навяват вайб на жена детектив, или агент под прикритие.😍

# 542
И тази година Демет използва личния си празник за малко благотворителност:

"Демет Йоздемир споделя предстоящия си рожден ден на 26 февруари с дружество Darüşşafaka. Очакваме вашите дарения, за да подготвим децата ни за бъдещето с качествено образование, осигурявайки равни възможности в обучението."

Darüşşafaka осигурява образование на деца сираци или с един родител.

А Енгин Коджагьоз споделя:

"Някои желания се сбъдват... героите им не са безименни. Добре, че те има, Демет!"

Да видим дали не пътуват заедно Sunglasses

# 543
Bebe, изкарахме голям късмет, че Демет и Енгин се срещнаха в Казвам се Фара.  Даже не разбрахме как веднага паднахме във водовъртежа на историята им и я изживяхме като наша. Heart

# 544
Хубаво е, когато можеш да се обърнеш назад с усмивка Kissing Face

Тук някакъв откъс ни пускат... за сериала Кадир Чийдем Smirk

И имаме потвърждение, че Демет пътува с Енгин Коджагьоз:

https://x.com/sanemsii1/status/2021441285643706379

"Днес сърцето ми биеше малко по-бързо... Нейната енергия излъчва светлина, колкото и красотата ѝ. Превърна се в един прекрасен спомен. Да бъда в един кадър с човек, на когото се възхищавам..."

+

"Някои срещи не просто оправят деня ти, те го правят вълшебен Nature Sparkles Днес имах щастието да срещна Демет. В ранните часове на сутринта, въпреки че имаше полет, тя беше толкова сърдечна, топла и енергична... Неописуемо щастие е да видиш, че човекът, на когото се възхищаваш, има толкова красиво сърце, колкото е и самата тя. Heart Благодаря ти за този прекрасен момент, за неизчерпаемата ти позитивна енергия и за искреността, Демет. Обичам те много, много! Flowers Hibiscus Пожелавам на всеки от вас да има късмета да срещне човека, на когото се възхищава, и да запечата такъв безценен спомен. Hands PrayCamera"

+

На въпроса дали изглежда различно в реалния живот, отколкото на камера: "Абсолютно, дори по-красива, по-топла и по-очарователна от това, което виждаме на екрана!"

И дестинацията е - Атина Airplane

# 545
Значи не са за Унгария. Може да е отишла да си нагледа имота в Атина.

# 546
Най-вероятно:

"Оставих сърцето си на онази маса, където ще живее вечно, агапи (любов) Heart"

# 547
Браво, в добро настроение са, забавляват се. Flowers Rose Кой ли още е с тях?
Енгин е избрал песен на Anna Vissi, тъкмо я споменавахме днес.

# 548
И песента "Елени" има много специална история... мисля, че съм я споменавала преди Broken Heart Да не се повтарям Nerd

# 549
Нисан пак е най-обсъжданата героиня. Дано това да им помогне за рейтинга. Hands Plus1

# 550
Дано Hands Pray Мерна ми се нещо, че в "Подземието" имало някакъв скандал - комшиите много обичат такива неща Hands Nail Care Това като нищо ще им налее вода в мелницата...

Flowers Rose

# 551
Не знам за какъв скандал иде реч нищо не съм чела и мяркала по въпроса при конкуренцията но често това е в полза и нали казват че лоша реклама няма. Макар че не винаги е така в практиката и шоубизнеса.

Иначе съм обнадеждена за епизода още повече след романтик вечерята в картинки.
Фалшивата Рюя няма да им съсипе истинската любов и връзка. И с това ще се преборят и двамата. Ешреф има план в главата и ще го следва. Нисан ще му се довери. Heart Но се мъчат да вкарат някаква интрига и ревност и любовен триъгълник.

На Демет и завиждам за Атина - Гърция. Heart Eyes Нека използва почивните дни да се забавлява и пътува и види с приятели.

Колегата също е имал 3 почивни дни. Така пишат в соц мрежи. Бил е на лов за патици , разнообразил е  от риболова този път. Снимал се е с хората, които са го разпознали.  

Тук веднага са колажирали  любимците си в зелено сезонно зимно облечени.💚

# 552
В Атина всичко е наред Sunglasses

# 553
Епизода беше хубав. Имаше силни и дълбоки моменти и диалози не само между ЕшСан но и за другите двойки. Фарук го закъса много яко с Айтен и любовникът. Но мисля че няма да им се размине и ще ги хванат с  💸

Хубавото е че Ешреф не го правят на балък и пързалят и още от чифлика е заподозрял всичко, но се е оставил да мислят че го заблуждават и е играл играта с тая разлика че е " Ръководил парада" , както сам той се изрази.  
Гадното е че края на епизода завърши неочаквано шокиращо и нямаме фрагмант за 33 епизод и Нисан видя Ешреф с фалшивата Рюя на среща след тяхната романтик вечеря край Босфора и направо се стъписа и онемя. Scream Ако не му се довери и го напусне ще има право. Ешреф е виновен, защото не споделя нищо и мълчи и излага всички на опасност най вече Нисан. Дано не пострада че какво ли не преживя за кратко време.  Остава за пореден път да я  отвлекат  и прострелят. Head Band
Мисля, че утре ще сме добре с рейта но ако има спад няма да е изненадващо. Турският зрител е непредсказуем в тия неща.

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 00:32 от femmi2

# 554
Дано да си права за рейтинга, Феми!

В Атина танцуват: https://www.instagram.com/p/DUokQSPCGhR/?hl=bg

Общи условия

Активация на акаунт