🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 25 765
  • 561
  •   4
Отговори
# 555
Много весело е било Heart Eyes Да илюстрираме People Dancer Първите 3 видеоклипчета са, качени от таверната "Το Ρεμούτσικο", където е била компанията:

https://x.com/demetozdechile/status/2021778042356486542

https://x.com/i/status/2021711875994513818

Дано и около Босфора настроението след малко да е на ниво Kissing Smiling Eyes

# 556
Кате, докато поствах и аз как готино са се забавлявали у гръцко, ми излезе твоя пост.🥰 Благодаря ти за качеството на гифчетата!❤️
Направо ми се доходи и на мен на таверна.😍 Колко е истинска и как от сърце се весели.😊Направи ми впечатление,че знае някои от гръцките песни. Еххх, има ли нещо дето да не умее, нашето момиче? 🥰
Най я харесвам така с малко, или без грим.🫶 К Р А С О Т А 🫶

# 557
Песента, която пеят с цяло гърло е турска:

Предполагам, че са я изсвирили в тяхна чест Hands Nail Care

Иначе надписите към клипчетата са шеговити и казват, че в сряда вечер в таверна им е по-добре от Месните заговезни (последното ядене на месо преди поста) и  правят референции към турския треньор Атаман на баскетболния отбор на Панатинайкос, явно са му фенове.

# 558
Малко да понапече слънцето Nature SunnyWear Bikini и ние ще се върнем в таверните.

Рейтингът на 32 епизод:

# 559

Добро утро Nature Sunny

# 560
  • Плевен / София
Малко да понапече слънцето Nature SunnyWear Bikini и ние ще се върнем в таверните.

Рейтингът на 32 епизод:

Не е добре....особено АВ групата, която е на рекламодателите, ако не греша....

# 561
Така е  в категорията на рекламодателите има доста спад. Те няма да се откажат,  просто следващия път няма да прекъсват по 100 пъти за реклами. Но пък високите цифри поддържат качеството на сериала и му дават живот да продължи.

Не познах. Загубихме първото място и конкуренцията ни измести. Нормално е след това , което сътвориха и надробиха сценаристите да има отлив от сериала и недоволство. Целият каст от актьори дават всичко от себе си и екипа зад камера. Ако не са те сериала отдавана да е окапал и подкрепата от фен базите. Сега ще се борим да си върнем позициите отново.  Тоя фалш съм абсолютно убедена че няма да продължи и ще задвижат темпото и действието. Има още доста неща, които да се изнасят и разкрият. Динчер вече му се вижда края и е ред на маниачката Чийдем.

ЕшСан ще си бъдат заедно каквото и да се случва. Това беше излишно отклонение и ще имат още свойте романтични и горещи моменти. Особено когато Ешреф разбере най накрая коя е истинската Рюя.
Тяхната история и трагична и изпепеляваща любов още от детството е  легендарна и достойна за романите и да се разказва и изучава. Ще остане вечна във времето. Heart

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 12:51 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт