🎄 Градината на Демет Йоздемир - Тема № 14 за обсъждане 🎄

• 26 007
  • 569
  •   3
Отговори
# 555
Много весело е било Heart Eyes Да илюстрираме People Dancer Първите 3 видеоклипчета са, качени от таверната "Το Ρεμούτσικο", където е била компанията:

https://x.com/demetozdechile/status/2021778042356486542

https://x.com/i/status/2021711875994513818

Дано и около Босфора настроението след малко да е на ниво Kissing Smiling Eyes

# 556
Кате, докато поствах и аз как готино са се забавлявали у гръцко, ми излезе твоя пост.🥰 Благодаря ти за качеството на гифчетата!❤️
Направо ми се доходи и на мен на таверна.😍 Колко е истинска и как от сърце се весели.😊Направи ми впечатление,че знае някои от гръцките песни. Еххх, има ли нещо дето да не умее, нашето момиче? 🥰
Най я харесвам така с малко, или без грим.🫶 К Р А С О Т А 🫶

# 557
Песента, която пеят с цяло гърло е турска:

Предполагам, че са я изсвирили в тяхна чест Hands Nail Care

Иначе надписите към клипчетата са шеговити и казват, че в сряда вечер в таверна им е по-добре от Месните заговезни (последното ядене на месо преди поста) и  правят референции към турския треньор Атаман на баскетболния отбор на Панатинайкос, явно са му фенове.

# 558
Малко да понапече слънцето Nature SunnyWear Bikini и ние ще се върнем в таверните.

Рейтингът на 32 епизод:

# 559

Добро утро Nature Sunny

# 560
  • Плевен / София
Малко да понапече слънцето Nature SunnyWear Bikini и ние ще се върнем в таверните.

Рейтингът на 32 епизод:

Не е добре....особено АВ групата, която е на рекламодателите, ако не греша....

# 561
Така е  в категорията на рекламодателите има доста спад. Те няма да се откажат,  просто следващия път няма да прекъсват по 100 пъти за реклами. Но пък високите цифри поддържат качеството на сериала и му дават живот да продължи.

Не познах. Загубихме първото място и конкуренцията ни измести. Нормално е след това , което сътвориха и надробиха сценаристите да има отлив от сериала и недоволство. Целият каст от актьори дават всичко от себе си и екипа зад камера. Ако не са те сериала отдавана да е окапал и подкрепата от фен базите. Сега ще се борим да си върнем позициите отново.  Тоя фалш съм абсолютно убедена че няма да продължи и ще задвижат темпото и действието. Има още доста неща, които да се изнасят и разкрият. Динчер вече му се вижда края и е ред на маниачката Чийдем.

ЕшСан ще си бъдат заедно каквото и да се случва. Това беше излишно отклонение и ще имат още свойте романтични и горещи моменти. Особено. когато Ешреф разбере най накрая коя е истинската Рюя.
Тяхната история и трагична и изпепеляваща любов още от детството е  легендарна и достойна за романите и да се разказва и изучава. Ще остане вечна във времето. Heart

От Социалните мрежи .  Освен негативни има и хубави коментари и на други се е харесал епизода .  

Мамка му, никой още не познава Ешреф, сериозно, този човек мълчи от първия епизод. Трябваше да разберем от тази реплика, Ешреф не просто си играе игрички, той вдига цирк, всички трябваше да разберем, че Ешреф знае всичко и че го прави, за да стигне до Динчер. Браво!
Трейлърът беше ужасен, епизодът беше много добър, но много ми беше жал за Нисан.
Казах, че няма да го гледам повече, но ето ни отново, залепени за екраните. Вие сте невероятни!
Краят беше страхотен, поздравления. Между другото, епизодът беше по-добър, отколкото очаквах.

Цитат
Ешреф разбра от самото начало, че това е фалшива Рюя. Неслучайно той е най-умният в Отбора. Надявам се сега да стигне до Динчер и конфронтацията да се случи. Нисан, която ги наблюдаваше отвън, естествено също  разбра погрешно ситуацията. #EşrefRüya край на епизода. Наздраве за усилията на целия отбор. Ще се видим следващата седмица.
https://x.com/mycapella01/status/2021689559247974796

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 18:49 от femmi2

# 562
Продължаваме на вълна Ана Виси Musical Note

Скрит текст:

Енгин: "Не се връщам и това е!"

Маестрото Heart Eyes

И гърците отбелязват визитата https://www.protothema.gr/life-style/article/1772901/stin-ellada … -kai-to-kalimera/ / https://x.com/protothema/status/2021931484265713817?s=20

# 563
Тази вечер ще Спиш на дивана Скъпи мой Smile  и недей да протестираш . Приятни сънища .
https://x.com/mycapella01/status/2021665348312084678

Цитат
Начинът, по който Ешреф гледа Нисан, е сякаш не може да повярва, че някой като нея е възможно да съществува. В очите му има Страхопочитание. Гледа я сякаш е нещо рядко срещано и интензивността на това гледане кара Нисан да се срамува. 🥹😍🫠
https://x.com/RoseInEire/status/2021966954681274875

# 564
Цитат
Ешреф разбра от самото начало, че това е фалшива Рюя. Неслучайно той е най-умният в Отбора.
Е как ще е разбрал, току-що гледах първия половин час от серията - вие по-добре си го знаете кое как го играе Чаатай, ама според мен при срещата с Рюя /като й сваляше качулката/ целта му беше да ни предаде вълнението си? 

Кате, Нина Добрев ще участва във филм по книга на твоята приятелка Теса!

Колко рев изрева тази жена по Птичката и колко видеа направи! "Не само Брадли Купър е гледал Erkenci Kus" Joy

# 565
Разбра че го следят и когато отиде в Будур предварително знаеше че е клопка . Иначе много добре предаде вълнението при мисълта, че може да е истинската Рюя . Нататък в епизода Ешреф казва, че когато е видял това момиче и е погледнал в Очите Не е изпитал нищо и Сърцето му не е трепнало, като при срещата с Нисан затова е сигурен, че не е Рюя въпреки бенката . Тя добре си беше научила урока Динчер и е разказал някои неща .

Последна редакция: чт, 12 фев 2026, 23:08 от femmi2

# 566
Хем знае, че е фалшива Рюя, хем се вълнува като че е истинска?!

# 567
Ами... има си екип зад камера може да са искали и двете неща . Той се развълнува, когато и махаше качулката, защото не беше сигурен тогава и след като видя лицето й погледът в очите й каза всичко . Това не беше ТЯ . Той от 20 години е рисувал Образът й .

# 568
Фло, аз също така го усетих - че от фалшивата Рюя се развълнува повече отколкото от истинската Нисан Rolling Eyes Няколко пъти си казаха, че се обичат, но някак си остана само на ниво декларации... откакто са се върнали от Шиле, сякаш са под карантина и трябва да спазват определена дистанция.

Кате, Нина Добрев ще участва във филм по книга на твоята приятелка Теса! Колко рев изрева тази жена по Птичката и колко видеа направи! "Не само Брадли Купър е гледал Erkenci Kus" Joy
Оооо, хубаво ми напомни https://www.tiktok.com/@authortessabailey/video/7258738956076846379 Sweat Smile

Бюшра и Танер са си направили много сладко интервю - харесвам ги и двамата Sunglasses

# 569
Той нали трябва да го играе достоверно че е повярвал че това е Рюя за да ги заблуди и стигне до големите си врагове. Затова може да е показал и повече вълнение. Въпреки това трябваше да се убеди за себе си че е фалшива и я гледаше повече в очите. Той не иска тя да пострада заради него и затова я спаси. Динчер се ядоса и каза че не е искал да се срещат и виждат двамата не бил такъв плана. Искаше да се отърве и ликвидира Ешреф.

Когато Нисан видя Ешреф с фалшивата Рюя на среща и как и държи ръката и прилага красотата и чарът си в действие и най вече този негов убийствен поглед там също играеше театър но тя не го знае и е нормално да се почувства обидена и засегната. Той и каза че знае че не е Рюя и че нищо няма да и направи само иска да стигне до Фърат Корал и Стареца.

Ами и ние искаме действия не само погледи и любовни признания ама пусти Сценаристи и Цензура... Аз дистанция не усещам напротив... Той беше толкова грижовен и внимателен след като преживя какво ли не. Отвличане , рани от куршуми , побоища. Когато  се карат и има скандали са като Огън и Жупел. ПОЖАР! 🔥 ❤️‍🔥 Чупят се врати и прозорци и завършва или с целувка или направи ми кафе да се успокоя Joy Много добре им се получават тия сцени истински КЕФ са. Който може си го може. 👏👏👏👌

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 00:07 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт