Пазаруване от Н&M - тема 72

• 38 724
  • 610
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Понякога се появяват номера. Сложете си ги в любими и проверявайте.

# 601
Добре, че направих Плюс ниво до края на годината, защото скоро не съм пазарувала. Дано все пак остане както досега с доставката и връщането, иначе ще е много неприятно.

# 602
Няма да остане, за съжаление, кой каквото пазарува до 17 юни и това ще е .
Аз съм наполовина готова с Плюс нивото, но то реално се обезсмисля .
То и сега няма доставка до офис, а си е доставка до адрес , нищо , че някои даваме този на удобен офис.
Жалко, дано поне понякога пускат БД.
Сега пък виждам това, значи ще има над определена сума и остава безплатното връщане ::

Последна редакция: сб, 30 май 2026, 08:18 от Mateah

# 603
До магазин е с БД.

# 604
Магазин на Н&М няма във всички градове.

# 605
И аз вчера получих този имейл и честно казано, макар и да се вдигнаха цените, забелязвам, че доста мои неща и на децата, а на малката дори основно, са от тук.
Това до и от магазин грам не ме устройва. Такива има в много малко градове, а останалите какяво правим?! Пък и завръщане да кажем е Ок, но за взимане - не ми е!
Ще видим какво ще е финално.

# 606
Специално за децата - бельо, чорапи, памучни спортни комплекти, повечето са от H&M и вкъщи.
Имаме и няколко мъжки долнища - тип анцуг, не са мръднали.

Не е добре с такава доставка, но пак ще трябва да се поръчва.

# 607
Можеха да пуснат поне едни 20% намаление за детските дрехи по случай 1 юни.

# 608
Здравейте. Сещате ли се дали е имало сандали за големите момчета? Струва ми се , че съм виждала но в момента няма...

# 609
Започнали са да слагат червени етикети в реалите. Бях на Витошка и ми се стори скъпо въпреки намалението. Например тенекиени обици по 8-9 евро след намалението 😳

# 610
Аз също днес бях, но не видях.

Общи условия

Активация на акаунт