Пазаруване от Н&M - тема 72

• 12 300
  • 244
  •   3
Отговори
# 180
Аз вече и не ходя в магазините. Последните 2-3 пъти нищо не харесах, спряха и рециклирането, и въобще ме демотивираха.

# 181
Не поръчвам много напосредък и не мога да кажа за качеството....но пък онова сако за 35 лв, мъжкото...изглежда скъпарско и барнато  ..отдерно синко го хареса, че му и залепна ..та аз съм доволна, поне от моята покупка....
Чакам и едни дънки за него на 17.97 лева или към 9 евро ....

# 182
От сайта пак излиза по нещо. Но в реала не.
И аз на моята госпожица купих боти за 15€.

# 183
Аз съм много разочарована от НМ, май само детските дрехи стават все още. От Синсей си поръчах страхотни пуловери по 10лв...
Може ли да ги покажеш/линк?

# 184
Аз веднъж взех пуловер от Sinsay за 10-15 лв и много бързо се заваля и стана на бобчета. Но наистина цените в HM са по-високи и вече няма толкова добри оферти както преди.

За детските намират се добри неща, но от сайта. От физически магазин редовни остават дупки от иглите на магнитите и се налага да връщам.

# 185
Аз се напоръчвах за цялата фамилия. Доволна съм.
Дразни ме само, че в списъка стоят изчерпани и кликам излишно.

# 186
Поръчах пуловери от премиум секцията и някои детски дрехи, като следя много за състава и вземам с преобладаващ памук. Тези рециклирани материи ги пропускам. Взех и коледни играчки за догодина. Доволна съм. Чакам някои изчерпани неща с надежда да се появят Simple Smile

# 187
  • Пловдив
Привет!
Току-що ме възмутиха искрено и им писах. Имах гифт карта-ваучер на стойност 200 лв. Бях направила една поръчка на стойност 50 лв., платена с него, преди Нова година. Оставаше ми баланс от 150 лв. или 78 и нещо евро. Днес направих втора поръчка и гледам баланс от...78 и нещо лева 🤪
Дано постъпят коректно. Иначе ще подам сигнал до КЗП. Това е меко казано безкрайно нелоялно.

# 188
  • София
Много неприятно, но обадете им се първо на ХМ. Може да е лесно решимо.

# 189
  • Пловдив
Много неприятно, но обадете им се първо на ХМ. Може да е лесно решимо.
Писах им в контактната форма и чакам отговор, който ще споделя.
Писах тук, за да предупредя, защото, ако е масово така, някой може да не обърне внимание и да бъде ощетен 🤗

# 190
  • София
Пак има анкета за 20т на пощата - снощи попълвах една. После си гледам в профила, че са ми прибавили и точките от миналия месец анкетата.

# 191
Аз имам само този месец.

# 192
По ел. поща ли е анкетата? Аз не виждам в профила нищо.

# 193
На имейла имах аз.
А днес получих две пратки, попълних пак две анкетки, на имейла бяха - не знам те обаче дали носят точки, май не.

# 194
Да, на имейл са анкетите.

Общи условия

Активация на акаунт