Пазаруване от Н&M - тема 72

• 12 037
  • 242
  •   2
Отговори
# 195
Мъжко спортно горнище само ХЛ за 9лв https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1011890003.html

# 196
Синко одобри дънките за 17 лева. Че му и станаха.

# 197
Вече нямам опция за наложен платеж. Въпреки че съм дала доставка до адрес и то с Еконт. Откога е това?

# 198
Аз вчера получих пратки с НП.

# 199
  • Някъде там
Днес получих част от поръчката си, която беше с наложен платеж. В момента, при опит за нова поръчка, отново имам тази опция. Възможно е сайтът или приложението да са дали бъг, когато сте опитали да пуснете поръчката.

Получих този клин
Препоръчителният ми размер беше XS, но аз поръчах S. Стои добре, но малко се губи sculpt ефектът. Определено трябваше да се доверя на препоръката от сайта. Вие вземате ли под внимание препоръките за размери?

Последна редакция: вт, 13 яну 2026, 13:12 от Искрица

# 200
Не е бъг! Постоянно се коментира. Назад доста сме писали. Ако нямате читави Еконт във вашия квартал до адреса, който сте дали, няма да имате вече НП, защото Спиди не предлагат такъв в договора си с НМ!!!
Много такива изгоряхме. Аз от лятото съм така, тоест вече нямам никаква опция НП.

Да, обикновено вземам под внимание съветника за размери и рядко сгрешавам. По-скоро, ако аз реша какъв размер да взема, тогава има разминаване.

# 201
Току що пуснах с НП.

# 202
Аз преди малко пуснах и нямам НП!

Тета, значи в района на твоя адрес има читав Еконт куриер, който ги носи на адреси. Ако няма и ги оставят в офис, няма и ти да имаш НП!

Това вече трябва да се сложи на 1-ва страница! През 1-2 страници се коментира. Не ми пречи да го пиша постоянно, но все пак Grinning

# 203
Не е бъг! Постоянно се коментира. Назад доста сме писали. Ако нямате читави Еконт във вашия квартал до адреса, който сте дали, няма да имате вече НП, защото Спиди не предлагат такъв в договора си с НМ!!!
Много такива изгоряхме. Аз от лятото съм така, тоест вече нямам никаква опция НП.

Да, обикновено вземам под внимание съветника за размери и рядко сгрешавам. По-скоро, ако аз реша какъв размер да взема, тогава има разминаване.

Много благодаря на всички за информацията! Явно отскоро вече нямаме покритие на Еконт в квартала ми, изненадана съм. Смених адреса и отново се появи опцията за НП. Въобще не подозирах че може това да е била причината. Върнах се назад из страниците, но не съм видяла това да се коментира, извинявам се.

# 204
Просто Спиди започна също да обслужва някои райони, но не всички - ако до вашия район доставят с Еконт, ще имате НП. Ако във вашия район вече доставя Спиди - не, и това е заради Спиди, а не заради ХМ.

Аз имам два адреса - на единия имам НП и доставя Еконт, дори да ги пренасоча после от адрес към офис ми е безплатно. На другия адрес доставя Спиди и има само опция плащане с карта.

# 205
Ами не е само заради Спиди. Договорът е двустранно съгласие. И НМ, и Спиди са си стиснали ръцете да е предплатено плащане.
Лятото нямаше Спиди, пак беше с Еконт доставката, но ми ги оставяха в различни офиси и нямах НП.

Je rêve, няма проблем. Притеснявам се аз да не досаждам с едно и също, но е хубаво да се знае каква е причината, а не да се чудят хората. Така може да намерят опция с друг адрес, на който Еконт доставят.

И при мен беше голяма чуденка защо само аз нямам, като всички твърдяха, че имат тази опция. И от ХМ, и от форума... беше много странно Grinning

# 206
  • Sofia
И аз нямах нп 2 седмици, сега се появи пак. С еконт през цялото време.

# 207
Не мога да ви проследя логиката. Хем само спиди, пък хем и еконт имали споразумение да нямало НП...не разбрах. Последно...аз имам НП с еконт.

Не само имам куриер в района, но е и злато този  курниер, не си го давам аз Гоше!!

# 208
А защо е важен този НП?

# 209
А защо е важен този НП?

Защото не искаме да плащаме предварително. Поне аз, не искам.

Общи условия

Активация на акаунт