Пазаруване от Н&M - тема 72

• 13 293
  • 262
  •   5
Отговори
# 255
Здравейте,
Онзи ден върнах с куриер Еконт една пратка.
Вчера беше доставена до HM, но до днес не съм получила мейл от HM, че са поръчали върната стока.
Колко време им отнема имате ли наблюдения, при положение, че им е доставена върната поръчка от мен? За връщане на сумата до 14дни, ясно, но за да ме информират, че признават връщането кога да очаквам отговор?

Отнема около 4-5 дни при мен да получа имейл и после 2-3 дни да ги преведат по сметка.
Благодаря, много!
Предположих, че не пращат отговор веднага, но все пак исках да попитах.

# 256
Не, с имейлите се бавят. Но в момента и с парите се бавят малко. Да знаеш. Преди парите ми идваха преди имейла дори.

# 257
  • Бургас
Лейдис, относно рециклирането, може да занесете в Бершка, ако имате наоколо. Там приемат още, надявам се.
"Донеси дрехите, които не използваш

Остави дрехите, които не използваш, в контейнерите, разположени в нашите магазини. Ние ще се погрижим те да стигнат до организациите, с които си сътрудничим и които се ангажират да обработят дрехите, така че да им дадат нов живот и да подкрепят проекти в твоята общност."

# 258
Имаме Бершка, благодаря ти! ❤️

# 259
Не, с имейлите се бавят. Но в момента и с парите се бавят малко. Да знаеш. Преди парите ми идваха преди имейла дори.
Странно, в профила също нищо няма.
Нито мейл, пък за върнати пари съвсем Simple Smile.

# 260
Ще дойдат. Не се притеснявай.

# 261
Кога е официалният край на намаленията? Върти ми се края на месеца, но не съм сигурна. От намалените си събрах играчки за догодина и друга коледна украса. Няма да чакам следващата Коледа да идват новитв украси в последния момент Simple Smile

# 262
За финалната разпродажба, която тече в момента, пише че е до 21.01.26 онлайн и в приложението. Предни години си спомням, че просто махаха банера след като мине датата, и намалението си остава като отделна секция (при мъже, жени, деца, и т.н.).

Общи условия

Активация на акаунт