КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 38 062
  • 616
  •   3
Отговори
# 600
Здравейте някой дали е опитвал от ястията и салатите във витрините които са опаковани ? Там където са сандвичите има готови опаковани салата Цезар,капрезе,спагети болонезе,фасул .Гледам цените са по-ниски от ресторант грамажите ми се виждат горе долу адекватни сега в новия каталог тези 2 салати са намалени на 3.57€(7лв) грамажът е 250 гр в ресторантите са около 300-350 гр но пък цените са 15лв+ както знаете.Ако някой е опитвал нека каже дали си струва защото все пак ако хич не са вкусни не си струва по добре човек да си го сготви за тези пари

# 601
Здравейте някой дали е опитвал от ястията и салатите във витрините които са опаковани ? Там където са сандвичите има готови опаковани салата Цезар,капрезе,спагети болонезе,фасул .Гледам цените са по-ниски от ресторант грамажите ми се виждат горе долу адекватни сега в новия каталог тези 2 салати са намалени на 3.57€(7лв) грамажът е 250 гр в ресторантите са около 300-350 гр но пък цените са 15лв+ както знаете.Ако някой е опитвал нека каже дали си струва защото все пак ако хич не са вкусни не си струва по добре човек да си го сготви за тези пари

Подходящи са за обяд на работа, иначе разбира се, че е по-добре прясно приготвено вкъщи.Simple Smile

# 602
Вечер след 19 ч или сутрин около 7 ч проверявайте на “клошарския” ъгъл.
Взимала съм тази салата за 0.19 стотинки намалена на 84% нещо такова.
Вчера например имаше на Rocket foods - супа от нахут и леща с нещо друго намалени на 90% за 0.36 ст/0.18 цента.
На пекарната след 20 ч - кроасаните вчера бяха по 0.05 цента многозърнест, с масло, 0.25 цента с шунка и кашкавал.

# 603
  • Пловдив
Днес намерих тиган, 28см, бая тежък за 5Е...вярно алуминиев, ама като зацрядко ползване е ок мисля. В брошурата го няма...явно чистят.

# 604
При нас от 1 месец някъде е махнат клошарския щанд на сектор плодове и зеленчуци. При вас има ли такъв?

# 605
При нас от 1 месец някъде е махнат клошарския щанд на сектор плодове и зеленчуци. При вас има ли такъв?
При нас има.

# 606
  • Карлово
И при нас има, но няма другия за бонбони и т.н.

# 607
При нас вече са залючени количките и старите жетони не стават...
Вчера имах 20ц, с тях стана.

# 608
На брошурата го няма, но взех уникален чийзкейк с шамфъстък от пекарната (печен, подобен на турския сан себастиян в Истанбул само че вместо полят с шоколад е полят с крем от шамфъстък)

# 609
  • Карлово
Откакто, Флокс май беше, ме светна за използването на сектерен ключ за отваряне на количка съм ОК.
Благодаря.

# 610
Кажете ми, че не съм сънувала. Тази сутрин в просъницата разгледах новата брошура качена от Лена, имам ясен спомен, че имаше няколко страници с нехранителни стоки. Сега никъде не ги намирам, нито в общата брошура, нито в допълнителната.  И за нашия град гледах и пак отворих нейния линк, ами няма ги тия стоки.

# 611
И аз я гледах сутринта с кафето, имаше нехранителни, 75 страници беше брошурата.
Сега е 67? Thinking

# 612
  • Пловдив
https://www.promooferti.com/%d0%ba%d0%b0%d1%83%d1%84%d0%bb%d0%b0 … 0%d1%80%d0%b8-22/

Ей тук са 74 стр. Има и нехранителни.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 14:03 от Elitta

# 613
Откакто, Флокс май беше, ме светна за използването на сектерен ключ за отваряне на количка съм ОК.
Благодаря.
Според мен използването на ключ е една от основните причини след това да не приема монети.

# 614
  • Карлово
Не е. Промениха габарита на отвора да съответства на 50 цента, поне при нас. Облата част на ключа е със същите параметри.
Първо опитах с един друг ключ, но беше голям, стана с най-масовия тип Метал-Варна.

Общи условия

Активация на акаунт