КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 19 394
  • 315
  •   2
Отговори
# 45
  • София
приемам купони за днешната вафличка, ако има свободи, благодаря

# 46
Пътувам към Кауфланд, ако някои няма да ползва купона за вафлата да пише.

# 47
Взех я и ми е ужасна на вкус, и е стара. Кори не намерих.

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 12:48 от Бг-леля

# 48
Имам купон за имен ден - бонбони Сушард ако някой иска

# 49
Подарявам талона от днес за вафлата.

# 50
Подарявам си купона от днес вафла
подарен

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 18:48 от resi

# 51
Кодът за чипса май не отговаряше.  Rolling Eyes Доста му се чудих. Но накрая мина.

# 52
За корите за баница София мел и аз смятам да им пиша, имало е едно кашонче, попитах.
В знак на протест зарязах количката вътре в магазина.

Аплодисменти! Наказахте клиентите, които трябваше да заобикалят Вашата форма на протест, наказахте служителите да разчистват след Вас, накривихте капата на веригата Кауфланд!

# 53
отнасят го обикновените работници да прибират и разчистват. големите шефове вече почиват взели бонуси, а и са доволни колко много клиенти са влезли в магазина заради вафли или кори - и най-вече купили са си  нещо на непормоционална висока цена ( която е по-висока от квартален магазин)

# 54
Бургас МР засега има кори, вафлички също

Последна редакция: вт, 23 дек 2025, 15:39 от TDK_91

# 55
Във Враца 12.30ч нямаше и етикет при корите. Попитах служителка и тя каза да видя на регала, сутринта получили 3 кашончета. Не знам колко има в едно кашонче, но е супер несериозно в областен град, на които съседните общини нямат магазин да се изпратят толкова, при положение, че не са по 2ст, и масово да ги няма почти навсякъде явно не е случайно.

# 56
Във вайбъра им,може да се влезе през линковете на профила им в инстаграм.

# 57
Без да искам да съм критичен към пишещите, че нямало кори на София мел, няма как да чакате последния момент, а да искате да са останали. Знам, че се чака намаление и т.н. или просто не е имало време преди това, но пазаруването в тези дни е брутално. И служителите са натоварени сега и искат само да им свърши работният ден.
 Понеже до работата ми има един К и за обедната почивка отиваме там за да си купим храна от едно от заведенията в самия магазин, трябва да кажа, че имаше огромна маса от хора, които пазаруваха сякаш магазините ще затворят завинаги. Някаква т. хартия на промоция, за която една жена беше взела отделна количка, че да я напълни само с хартията. Плодове и зеленчуци - марули взима народът, яйца, млечни, месо, кори за баница, какво ли не, ама в колосални количества. Може би има и такива, които взимат за квартални магазини, но повече бяха нормални хора според мен. Grinning
Българинът е беден, ама по празниците не е. Много лошо впечатление ми направи един господин, който сложи голямо количество жълти монети в кутията за дарения, която стоеше до информация. А и тя беше пълна с много жълти стотинки. 🤐🤐🤐
Като не е могло на касите, ги буташ там. Егати хората...

# 58
То не е до последния момент. Солетите също ги нямаше в първия ден на купона.

# 59
Сигурен съм, че е така, че няма, но понеже за корите се говореше. То ако е на промоция и изобщо го има, в София ще е свършило още вчера. А хората, които пазаруват определени марки изобщо не гледат цената. Мога да кажа, че доста народ взима всичко наведнъж и сега. И са пуснали сирене на Елена кутии явно намалено и един човек беше взел един кашон и минавайки покрай мен каза на жена си - ще ни стигне ли, ние си го ядем? Трябваше май още да взема. 😂😂😂  
Не знам колко имаше 10-12 ли, малко са му. Та българинът види ли прИмоция, и мозъкът му спира да функционира.

Общи условия

Активация на акаунт