КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 19 237
  • 315
  •   2
Отговори
# 60
Днес сутринта,тъй като почивам,а и за да избегна лудницата,отидох да пазаря и учудващо имаше и кори и вафла и още някои дребни неща,които си бях набелязала!Но не видях ядки,а май ги мернах из брошурата.За Ст.Загора.

# 61
Не сме чакали последния момент, корите от купона ги нямаше още в първите часове на промоцията. Така че няма нужда да жалим Кауфланд колко са натоварени, като си имат един куп мениджъри, които да съобразят и прогнозират човекопотока и необходимите количества в тези дни.
Да обявиш промоция и да заредиш 10-15 бройки е нелоялна търговска практика. Хитреят Кауфланд, но някой ден на някой клиент ще му писне от евтините номера и ще си пусне жалбата в КЗП.

# 62
  • София
....
В знак на протест зарязах количката вътре в магазина.

И срещу кого протестира?
Срещу хората на заплата там?
Срещу всички нас, които ще платим с надценките съсипаната храна с температурен режим?
Срещу кого?

# 63
Не им е добра кампанията този път. Щом купонът е валиден, трябва да са предвидили бройки. Щом нямат количества. да пуснат купона да е валиден за половин ден ако искат.

# 64
При нас и сега нямаше от корите на София Мел.🤣 Не съм и очаквала- предвид че и не на промоция в нашия филиал ги няма - но реших все пак да погледна поне етикет с цена дали има сега по време на промоцията. Нямаше и етикет, естествено, нито празно място...😀
Отидох за и си излязох с вафлата от купона за 2 ст. Много хитро бяха смесени с другия вид с какаов крем, но гледах кода.

# 65
Не казвам, че всички са чакали последния момент, Дидичка. Ясно ми е, че не е така. Но корите са нещо, което е с голям срок на годност. Ако ги е имало по-рано намалени, налични, взимаш. Може да се предположи, че няма да ги има точно сега, защото искат да се купува друго, което не е намалено. За тази им практика да зареждат малко бройки, които не стигат до никъде, сме говорили. Хора са подавали много жалби. Мисля даже, че по едно време се говореше и за това от една от комисиите. Включително и че като свърши дадения артикул, слагат друг подобен от марката, с различен грамаж или нещо различно и хората си плащат повече. Просто не могат да ги накарат да спрат с това нещо. Комисиите не искат да се заемат сериозно. Не жаля мениджърите, които са създали ситуацията с липсващи промоционални стоки още от първия ден на намаление, а служителите в магазините, които са като ошашавени вече. То възрастни хора се карат с тях, то на касите са огромни опашки, то е една бутаница, не могат да зареждат, все едно сме в Индия. И на тия хора не им е лесно.

# 66
Фрагтрек, всяка работа си има недостатъци. Като не те устройва, напускаш. Мен да не би някой да ме жали, когато на моята работа стане напечено.
Тук не става въпрос за изчерпани в последния момент кори, а за умишлено скрити. В събота имаше два кашона, в неделя също имаше, в понеделник, в първия ден на промоцията, нямаше даже и етикет. Днес също. Ще им напиша жалба като стой, та гледай и не защото съм останала без кори (още в събота си купих), а защото Кауфланд постъпват непочтено.

# 67
Какъв последен момент като въпросните кори са от дневните награди, не от седмичната брошура.
Изобщо няма такива кори, дори етикет няма за тях, при нас. Ще видим като изтече купона дали ще има.

# 68
  • София
Ако има свободен купон за вафла, бих взела стига да има

# 69
Имам купон за имен ден - бонбони Сушард ако някой иска

Здравейте,може ли за мен ако е свободен?Благодаря!

# 70
Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че студеният чай от купон за 2 ст. се появи "магически" в нашия филиал в деня, след като изтече валидността на купона?😃 Не, нали?😉

# 71
Ще се изненадате ли, ако ви кажа, че студеният чай от купон за 2 ст. се появи "магически" в нашия филиал в деня, след като изтече валидността на купона?😃 Не, нали?😉

Така е Абе страшни измамници са просто нямам думи вече

# 72
Аз забравих да видя за кори днес, вчера нямаше и в двата магазина дето ходих. Аз купих от турските да видим какви са, похвалиха ми ги в другата тема. От София мел нещо и аз не се впечатлих, не че много  разбирам, ама нищо Лау не опитах, а така ги хвалят.
В единият магазин вчера имаше и много малко гювеча, в другият малко повече, но не купих, че взех друго. Днес отивам само 3 бройки - два на парчета и един разопакован.  Изглеждаше здрав и го взех, но сега като се прибрах май и той и е дефект и ще трябва да го връщам. Много ме е яд, че не го видях в магазина да не го разнасям изобщо напред-назад само. И от тенджерите Брио нямаше за един ден са свършили.
Има много почивни дни, хората се събират по празниците, чакат, посрещат гости, пътува се в големи компании по вили, хижи и е нормално пазаруването в огромни количества. Ако сте 10-20+ човека искаш не искаш трупаш и буташ фул колички, няма начин.
Да го връщам ли според вас, има такава дупка от външната страна на дъното

И такава черта вътре

# 73
Цялата тази работа с купоните, които са еднакви за всички, няма как да се получи. В един по-малък град с един филиал на Кауфланд и 1000 човека(примерно) с активиран купон колко точно от тези вафли/кори/чай трябва да имат заредени? Как да стане?! Само си размишлявам.

# 74
Ако на някой му е останал купон за вафличка и не мисли да го използва, ще се радвам да ми прати ❤️
При нас имаше доста кутии, а сме малък град

Общи условия

Активация на акаунт