КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 19 394
  • 315
  •   2
Отговори
# 75
Вафли имаше при нас. Ама аз се самопрецаках. Искам да разчистя малкото останали стотинки, да нямам вече в портмонето. И отидох на нормална каса. Обаче разделих нещата на две, едната сметка да е точно със стотинките. Но първо платих с ваучер. И направо изключих, че втори път трябва да си маркирам картата, баш заради вафлата. Навън гледам, редовна цена. Отварям приложението, купона е активиран. И се светнах, че само веднъж маркирах картата. Ама аз кога съм била на такава каса, даже се чудех къде се маркира картата, нали на самообслужване я маркирам като продукт. Абе, излагация. Joy

# 76
  • София
Аз пък се прецаках с шоколадови вафлички. 😃 Изобщо не обърнах внимание какво плащам. Видях след касите. Заключих си покупките и се върнах за тези с млечен крем. Тях вече ги взех за 2 ст. Обаче шоколадовите ми харесаха повече. 😃

# 77
Внимавайте с готовите им баници.
Вчера взехме 2 - една с тиква и една със сирене и двете бяха без НИЩО! Голо тесто, без НИКАКВА плънка.

# 78
  • shumen
Готови баници съм вземала и са имали плънка.

# 79
Подарявам купон за вафличка и за отстъпка 5 лева за сметка над 50 лева.Купонът за вафлите е даден

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 15:21 от slan4ize76

# 80
Ако някои е открил кори за баница и иска да купи да пише, имам на 3 карти, няма да пътувам 20км днес и да се окаже, че отново са свършили. Не чакам последния момент, в града ми няма Кауфланд и не мога да отида през обедната почивка.

# 81
  • Mostly in my mind
От няколко дни не смея на отида нито в К, нито в Л. Още като видя пълните паркинги и се отказвам. Мисля днес да се разходя. Дано да е по-спокойно и предвид утрешния почивен ден да има намаления.

# 82
Не е толкова страшно никъде, дори и в Метро, учудващо.
Явно поне в София магазините са твърде много на глава население😀

# 83
Отваря ли ви се днес приложението на Кауфланд?

# 84
При нас не беше толкова зле, въпреки, че имаше много малко колички отвън. Вътре беше спокойно, на нормални каси бяха по 2-3.
Отваря ми се, днес кремове на  Дав, 50%.

# 85
  • Mostly in my mind
Имаше хора при нас, но не беше страшно. Явно лудницата е минала предните дни. Взех си вафла и кори София мел.

# 86
  • софия
Вчера ходих около обяд в Халите - съвсем нормално си беше, особено  имайки предвид че там влизат много чужбинци. София ми е най-хубава по време на дълги празници. Нищо общо с останалото време.

# 87
Взех вафла, вече с купон. И крем Дав. Нямаше големи навалици, хем по обяд бях. Кори хич не търсих, вече имам Фамилия.

# 88
Аз сега влязох и ще излизам Joy Опашката за касите е от млечната витрина. На самообслужване работят само три от общо девет.
 Има доста намаления, но не мога да се бутам.
Пакетираните салати са на минус 80.
Кори за баница има на Софиямел, но той купона май вече изтече.
До 19:30 ч работи днес Кауфланд, може да се пробвам пак към 19.

# 89
Как почива К по празниците?

Общи условия

Активация на акаунт