КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 19 562
  • 316
  •   5
Отговори
# 105
Може ли някой, който има черната Айко кафе машина да ми каже как се пуска?

В различни градове може ли да се връща или трябва от града, в който е купена стоката?

# 106
Мисля, че нямат ограничение къде може да се върне, но не съм сигурна.

Аз вчера ходих за прясно мляко и без да искам, отнесох една елха 120 см за шест лева. Малко я проскубах, докато я разпъна, ама като за шест лева е идеална.
Ръчният кашкавал на Сакарела беше намален, взех няколко опаковки и от него. Купих преди време, много ми хареса.

# 107
  • Варна
Снощи пазарувахме след 20ч, няма такъв кеф - без навалици и бутаници, имаше от всичко, което ми беше в списъка.

# 108
  • Бургас
Може ли някой, който има черната Айко кафе машина да ми каже как се пуска?

Тази ли е?

# 109
Да, същата. Как се пуска ? -  трябва да е към "on" и долу към чашката, нали?

# 110
  • Бургас
Да, първо натискаш копчето към ОН да светне. Когато загрее машината ще светне и това най-долу СТОП - чашката с кафе. Натискаш към кафето и готово!
Когато решиш, че кафето ти е достатъчно в чашата, спираш към СТОП.
Предполагам, че преди да си напълнила резервоара с вода, си махнала червената ( мисля беше) тапичка от долу, която е под него.

Функцията за пара не съм използвала никога.

# 111
А аз веднага пускам кафе, преди да е светнало долу копчето. Тече супер слабо и имам съмнения, че е развалена. Капка по капка и без цедка и с цедка. Направи едва, едва едва едно кафе и е водичка.

30 дни ли е срока за връщане?

# 112
Ако е отворена , трябва рекламация да се предяви. 30 дни е за неразопаковани.

# 113
  • Бургас
Мисля,че да 30 дни е.

Провери ли за тази тапичка, дали си я махнала?
За да тече бавно и без цедка, явно е запушена някъде.

Аз я имам и съм доволна от нея.

# 114
Махнах я тапичната. Освен, че едва тече водата и цялата е много гореща. Явно е дефектна нещо и сигурно ще я вземат за ремонт.

Последна редакция: нд, 28 дек 2025, 14:17 от Morkovelka99

# 115
Първите 5- 6 кафета не стават и после става много хубаво кафе. Не я ползваш правилно, опитай както са ти обяснили по-горе. И не става с всяко кафе, само с Лаваца и Чибо.

# 116
Ама водата дори без кафе едва тече. Играем си сумата време вече и не можем да източим  един резервоар вода. А искам поне дяа да прекарам и да и пусна почистваща таблетка и чак тогава да се прави кафе и пие. Едно нарочно пуснах да видим дали ще тече повече, ако има кафе цедката, но същата работа,  капка, по капка една напълни половин чашка и я спрях.

А и цедката супер трудно се слага и маха, така ли е по принцип?

# 117
Преди първото ползване се пуска парата. Ние в офиса имаме същата, докато я разгадаем мина цяла седмица. Но сега работи безотказно и прави хубаво кафе.

# 118
Обезвъздушена е, опаковах я да си се връща в магазина. Нещо или има или ние сме марсианци 🤷😳
Пробвах я с още едно кафе и то на нищо не прилича

# 119
Дъщеря ми каза, че имало фотоепилатори филипс. Някой знае ли цената им, дали са с точки, условия за покупка?

Общи условия

Активация на акаунт