КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 20 680
  • 333
  •   2
Отговори
# 180
Да, и на мен ми е много грозновата 🤭😆. И друго, което ми направи впечатление е, че е много ниска и ваничката и е изключително плитка.

# 181
То затова прякорът й е Грозницата, така й викахме тука в темата Joy
Аха.😂 На мен не ми е чак толкова грозна, но пък съм свикнала с прякора и', използвам го като умалително.🤣
Морковелка, веднъж бях забравила за известно време да почиствам ваничката, бяха ми се завъдили някакви червейчета.🤪 Като вдигнах решетката, щях да припадна от неприятната изненада.😆 Та оттогава подлагам под цедката пластмасова капачка от тенекия от сирене😅 веднага след махане на чашата. Докато загрява машината, капачето също си стои там, ако капне по някоя капка. Така всичко си се събира в пластмасовото капаче и изобщо не ми се мокри и цапа ваничката и не ми пречи дали е плитка или не. От време на време забърсвам само, ако има някоя попаднала отдолу прашинка, но това даже не го броя за същинско почистване. Чистя само пластмасовите капачета (имам си няколко - докато едното съхне, имам резервни сухи) и ми е много добре така.🙂
През следващата седмица в брошурата не е ли точно кафемашината на Айко, Грозницата?🤔 И друга ли има?

# 182
А малката шевна машина, която е в тазседмичната брошура бива ли я? Търся нещо, което да не заема много място, и да става за нещо разшито, за някой подгъв и разни такива леки поправки на дрехи.

# 183
Имам подобна, но е Henske от Т-маркет. Върши ми работа, когато не искам да вадя голямата шевна машина.

# 184
Dolce, права си, и аз не откривам друга кафемашина.

# 185
Има още една кафемашина на Elite на друга страница. Май е за капсули и смляно кафе.

# 186
Намерих я, но нямам инфо за нея.

# 187
Откъде мога да си купя допълнителен филтър за тази прахосмукачка? Дали изобщо се продават някъде отделно?
Погледни в Тему. От там съм си купила не филтър (предлагат и такива, само сравни марката и модела), а едни мини хартиени "шапчици", които се слагат върху перманентния такъв и ги подменям, когато трябва да я почистя.

# 188
Намерих я, но нямам инфо за нея.

Прилича на една, дето я имаме на работата. Но не знам дали е същата марка. Работи само(?) с капсули на Чибо.

# 189
  • Бургас
Аз Ауко - то си я харесвам и съм много доволна от кафето, което прави! Не ми е грозна. Най-обикновена кафе машина.

Гледам,че има оптична мишка за лаптоп. Някой да я е използвал, хубава ли е?

# 190
Явно в момента разпродават или изчистват някои артикули и попаднах на тези салфетки.
Лично за мен като съотношение цена в момента и качество е попадение.

# 191
Аз Ауко - то си я харесвам и съм много доволна от кафето, което прави! Не ми е грозна. Най-обикновена кафе машина.

Гледам,че има оптична мишка за лаптоп. Някой да я е използвал, хубава ли е?
Снимай си касовата бележка. За 2 години гаранция  ще ти подменят няколко бройки.

# 192
Подарявам

# 193
Торбичките са с нова цена - 0.50 ст вместо 0.39.
Аз пазарувам с платнена торба, но я бях забравила днес, та купувах найлонова.
Пластмасовите кутии от витрината сигурно също имат нова цена.

# 194
  • Пловдив
Торбичките са с нова цена - 0.50 ст вместо 0.39.
Аз пазарувам с платнена торба, но я бях забравила днес, та купувах найлонова.
Пластмасовите кутии от витрината сигурно също имат нова цена.
Торбичките са повече от 2 месеца на цена 0.49 лева,сега са 0.25 цента както и кутийте имат отдавна повишение не от сега

Общи условия

Активация на акаунт