КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 20 635
  • 333
  •   5
Отговори
# 210
Точките преди не бяха ли 5 лв = 1 точка.
Сега гледам 1 евро = 1 точка, което е доста по-добре.
Случайно видях, че много точки са ми се появили и се чудех какво става.

Бяха изпратили един имейл с такава информация.

И аз да се "оплача", че не ми изпратиха купон за РД, който е утре.
А какъв е сега купонът за РД, пак ли процентна отстъпка за бонбони Lindor?

# 211
Как да ти кажа, като го нямам Simple Smile

# 212
  • Mostly in my mind
Имам купон за бонбони Сушърт с 50% намаление. Ако иска някой, да казва.

# 213
Как да ти кажа, като го нямам Simple Smile
Извинявай, въпросът ми беше общо към тези, които знаят и/или са получили купон за РД тази година. Но цитирах и твоя пост мислейки, че може би и ти знаеш какъв е, щом го чакаш и си разочарована, че не са ти пратили. Simple Smile

# 214
  • София
Точките преди не бяха ли 5 лв = 1 точка.
Сега гледам 1 евро = 1 точка, което е доста по-добре.
Случайно видях, че много точки са ми се появили и се чудех какво става.
Но искат повече точки. Преди няколко дни имаше купон за парична отстъпка при пазаруване над определена сума и искаха 30 точки, а досега винаги са били 10 или 20. И продуктите на Филипс май бяха с по-малко точки.

# 215
Хубаво е да се чете и пише с разбиране.

# 216
Много добре ми мина пазаруването днес. Никакви хора на селфчек касите, само аз и още един човек. Искам да е все така. Simple Smile

# 217
  • Пловдив
Много добре ми мина пазаруването днес. Никакви хора на селфчек касите, само аз и още един човек. Искам да е все така. Simple Smile
Да Дева сега е така всеки е на касите с касиери,защото трябва да си харчат столевките ...

# 218
  • Пловдив
Занижена леко ми се стори цената на капсулите Долче густо, което е добре Grinning  не бяха ли по 9,99...?

# 219
8.99 бяха по Коледа, както пише на брошурата.

# 220
И аз си купих капсули, цената им в момента е като на тези с марка К класик, те са по 8.29.

# 221
Ето, след днешното ми "оплакване" Simple Smile Simple Smile в темата, Кауфланд са си взели бележка и сега ми изпратиха "страхотния" купон за -30 % отстъпка на бонбони Линд.

# 222
  • Mostly in my mind
Или просто го пращат на датата?
С какъв срок е?

# 223
2 седмици. Досега са го пращали една седмица по-рано. Както и да е.

# 224
Вчера връщах продукт (купен в последните дни на 2025 година). Голям ужас беше на информация с връщането, викаше се друга колежка да помага, връщането на покупката в лева не излизаше отначало в системата...Накрая по-опитната служителка се справи, но чак ми стана неудобно, че им създавам неприятности с връщането. Дали връщанията на покупки в лева ще са така тегави през целия месец? Предполагам, че за стоките, купени с евро, няма да е така, но за другите...🤔
Досега са ми пращали купона за рд около седмица по-рано от датата или поне няколко дни по-рано.

Общи условия

Активация на акаунт