КАУФЛАНД - тема 79 НОВОГОДИШНА 2025

• 21 500
  • 352
  •   3
Отговори
# 330
Подарявам 2 купона ( 2 разл карти) за - 5 е при покупка над 50 е.
До утре са.

И аз подарявам един

# 331
  • оттам, откъдето започва България
Май всички подаряваме.Simple Smile
И аз имам такъв купон и няма да мога да го използвам, тъй като К. ни е кварталният магазин, търчим ежедневно по няколко пъти до него, т.е. сметките големи, но в много покупки.

# 332
Аз имам за 2 евро и за 5 евро някой ако желае
Скрит текст:

# 333
Споделям тогава:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 334
  • Варна
Някой взе ли си от този гофретник?

Вчера в близкия до нас КФ беше свършил, чудя се струва ли си да ходя да проверявам до друг магазин...

# 335
На мен не ми хареса и го върнах. Мисля че не печеше добре, а и гофретките почти всички се разпадаха на парчета при ваденето.
Може пак моя е да бил дефектен.

# 336
Някой има ли свободен купон от 5 Евро и какви му бяха условията и до кога важеше.

# 337
На мен не ми хареса и го върнах. Мисля че не печеше добре, а и гофретките почти всички се разпадаха на парчета при ваденето.
Може пак моя е да бил дефектен.
За гофретите е важна и рецептата. Ако не струва, може да се разпадат и при добре функциониращ гофретник. Но пък може и да е бил дефектен.

# 338
Рецептата си беше обичайната, по която винаги съм ги правила на старият ми. Тук из форума се върти една рецепта за гофрети, мисля че моята е същата като препоръчваната.

# 339
Видяхте ли немското масло другата седмица? 3.69.
Такава цена не помня от 5 години.
Очевидно при нас еврото не е фактор за увеличение, а обратното. И за други неща ми прави впечатление.

# 340
  • София
Видяхте ли немското масло другата седмица? 3.69.
Такава цена не помня от 5 години.
Очевидно при нас еврото не е фактор за увеличение, а обратното. И за други неща ми прави впечатление.
В Германия поевтиня преди около месец. На промоция е 99 цента. Логично е поне малко да поевтинее и у нас. Нали уж го внасяме от там. Wink

# 341
А и се конкурират с Кауфланд, където също ще има масло на близка до тази цена. За съжаление...в Пепко вече се виждат новите еврови цени.

# 342
Някой има ли свободен купон от 5 Евро и какви му бяха условията и до кога важеше.

До днес е купонът. Ако искаш, имам. Покупка над 50 евро.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 343
Давай го и да отивам до кауфланд.

# 344
Пращам. По-напред съм споделила купоните, които имам, така че ако ти трябва някой - пиши, ще го активирам.

Общи условия

Активация на акаунт