🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 133 214
  • 1 404
  •   30
Отговори
# 1 245
  • UK
Не го познавам Мимо, не знам с какво е известен, но ми направи много добро впечатление докато готвеше. Беше си прочел рецептите, придържа се към лесни и бързи рецепти.  Изглежда ми мил и възпитам. Личи си, че доста се притеснява. Много добре , леко говори глътка свеж въздух след участниците от изминалите няколко седмици.
 Ивоне защо със шапка по време на вечерята?

# 1 246
Не го познавам Мимо, не знам с какво е известен, но ми направи много добро впечатление докато готвеше. Беше си прочел рецептите, придържа се към лесни и бързи рецепти.  Изглежда ми мил и възпитам. Личи си, че доста се притеснява. Много добре , леко говори глътка свеж въздух след участниците от изминалите няколко седмици.
 Ивоне защо със шапка по време на вечерята?
Защото този травестит няма капка възпитание. Била не знам къде си, съседка на Маргарет Тачър....глупости на търкалета. То всички се сещаме благодарение на какво е живял/а толкова време в чужбина. И това непрекъснато навиране и опипване на хората е много противно. Хеле пък въпроса към Мимо за девствеността. Аз на негово място бих попитал "Ти кога се направи на жена" или нещо също толкова нетактично. Категорично това създание е с мъжка анатомия, за каквото и да ни се представя.

# 1 247
  • София
Мимо се справи добре. Доколкото е по силите му. Явно не се е справил с храната съдейки по мнението на гостите, но се постара и като за човек, който никога не е готвил поне се беше подготвил. Мисля, че беше уютна обстановката и че е възпитан и мил човек, но не случи на подходящи гости. Много са простовати.
Той видимо беше притеснен и прекарваше повече време в кухнята. Досега не бях наблюдавал толкова кринджава вечер. Ивоне и Тома ми направиха много грозно впечатление.

# 1 248
Ох, тая седмица... Мъча се, ама повече от 10мин. не мога да издържа. Като фрийк шоу е.
Ивонето се сърди на Мимо, че не стоял на масата, ама то и аз трудно бих го изтърпяла това престорено "хр" и да слушам приказките от 1001 нощ. Всеки път нова измишльотина, не знам защо му дават трибуна на това нещо.
Без да претендирам, че съм кулинарен гуру, ама какво беше това пиле лютика, където чушките ги режеше с обелките, а пилешкото беше някаква забравена изпържена изрезка отпреди 4 дни минимум? Скандално беше.

Давид - това още от Биг брадър личеше, че не е добре(гледах само първия епизод) хич, дали баба му го е деформирала или нещо друго, ама психически не са добре нещата.

Наталия - досадница пълна. Мимо бил длъжен да се съобразява, че пости и да й готви специално - ами, не, мадам. Да не се е тикала да участва, като е решила да спазва режим, лично неин си е проблемът, че чак и да изисква от хората. Ако аз бях домакинът щях да й сложа едно пакетче сушени кайсии и да се спасява. Нагла доста, освен шумна и неприятна.

Тома - тоя дори не го знам какъв е. Основното не му харесва(както на всички, явно нещо не е овкусено добре), обаче продължава да тъпче...

# 1 249
Вече трети път почвам да пиша пост и се отказвам, но тая лудница ми идва в повече.
Само ще кажа да са живи и здрави и туй то.

# 1 250
Аз мисля, че компанията е добра, но всеки носи своята енергия.
Ивоне на сексуалност, Мимо на неопределеност, Наталия на комплекси маскирани зад театралния смях, Пишман белгиеца- Фалш. Всеки от тях е интересен, но не можаха да намерят баланса.

# 1 251
Ами честно казано, "Мимо Гарсия"... не му помня истинското име... ми хареса повече от онова недоразуметие Ивоне. А и получава бонус точка от мене заради Надежда 4 Wink.

# 1 252
Това му е истинското име. Мимо Гарсия Стоянов Груев.

# 1 253
Язък че Мимо ходи на курс за посрещане на гости,че и диплома за това показа в началото
Така ли, защо я показва тази диплома, вместо да я оправдае пред зрителите и гостите си? Аз поглеждах от време на време, после зарязах. Не ми е интересно. Всички преиграват. Днешният домакин май само аз не го одобрявам. През цялото време говори, също като Ивоне. Днешните известни ако вършеха толкова работа, колкото говорят, цена нямаше да имат. Ама нали всички са инфлуенсъри, звезди от см, там предимно плямпат.
Димитър му е истинското име, но баща му го наричал така. Даже на първият му РД, на тортата пишело Мимо. Гарсия идва от любимият писател на баба му.

# 1 254
Това му е истинското име. Мимо Гарсия Стоянов Груев.
Не му е рожденото име. Не помня какво точно беше.

# 1 255
Тази Ивоне не се ли усеща какви нелепици говори. То не беше прием в Белият дом, Маргарет Тачър я е помилвала 😂😂😂

Давид за втора вечер гледа мн странно

# 1 256
Не му е рожденото име. Не помня какво точно беше.
Но в другото предаване обясняваше, че си е променил документите, така че вече официално си е Мимо Гарсия.

# 1 257
На мен ми хареса вечерта! Мимо, при условие, че не може да готви, се справи чудесно!
Не стана ясно защо не им хареса капамата? та чак и "великия белгиец" заключи, че нещо по-гадно не е ял? Нещо недоварена ли беше, или просто той не е опитвал досега капама?
А изненадата с дечицата беше много добра!
Този "белгиеца" е много фалшив. Точно: усвоил е лицемерието на... западняците.

И аз се учудих защо не им хареса капамата.По принцип с нея не може да се сбърка, освен ако не я е допекъл, но според мен не беше това. А и освен свинско имаше и пилешко, така че за всеки можеше да се намери подходящо парченце.

# 1 258
Той и тук каза, че рожденото му име е Димитър, но той не го припознава като свое и официално си е променил името на Мимо, защото баща му така го наричал и Гарсия заради любимия писател на баба му.
Странно ми е, че понякога съда не уважава наистина сериозни причини за промяна на име, но прищевки що да не уважи. Както и да е. Щом иска да се казва Мимо, нека е Мимо. От друга страна имената са много важни за човека, а не ги избираме, биват ни дадени и трябва да имаме право и начин да си изберем име, което припознаваме като наше.

# 1 259
Да, гледам със закъснение, вярно, че и тук го обяснява същото.

А капама не биx ял дори и с полиция Grinning

Общи условия

Активация на акаунт