🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 69 448
  • 766
  •   38
Отговори
# 210
Въобще не ми пречи произходът на Венета да е ромски или помашки, нито пък този на Мути. Виждаме я “чистата” българка, която държи всичко да ѝ е перфектно (хиля се с глас, като се сетя колко пъти го повтори), как се държи, обижда и какво поведение/ възпитание демонстрира. 🤢
И нея баба ѝ я е гледала, че майка ѝ на гурбет била и тя. За поколенията от 90- те насам такива семейства има много, даже и до днес.
Със сигурност Валерия е най- противна и зла. А и на външен вид, освен в първия ден, успешно  се докарва на бустанско плашило.

# 211
Аз лично бих дала оценки за старанието на гостите, тъй като ям много малко неща и трудно ще знае някой, ако не ти е близък.
Веселка беше направила 2 десерта, беше се постарала и за плодове.
Не мисля че беше редно да и намали оценката.
Колкото и да и се иска на Валерия няма да спечели.
Веселка се представи по-добре

# 212
Е, той е ерген, това е напълно нормално, да прави подобни коментари. Веселка също ергенка и всяко второ изречение й е за мъже, нали сте забелязали? Като се загаджи, ще се кротне Grinning

На Мути непрекъснатите налети върху жените са просто отчаяните му опити да ни убеждава, че не е гей. Затова е и такова злобен - лъжите му, че е турчин, че е хетеро, че е в някакви елитни среди и че е мюсюлманин не хващат дикиш. Не му се получава по принцип, не му се получи и тая седмица и хората знаят (също тези на масата с него), достатъчно се е изговорило, който иска ще намери. Може би ако не се правеше на това, което не е, щеше да е по-приемлив. Ама то кръвта вода не става.

И на Веселка менюто не беше нищо впечатляващо, обаче промяната в нея е направо зашеметяваща. Толкова е красива, браво на момичето. Имам познат, който с такава операция отслабна, но на него не му се получи добре от рязката загуба на килограми. Докато Веселка просто цъфти. Прекрасна е. И наистина дори и като поведение сега е много различна. Явно когато не трябва постоянно да се бори с хейта заради външността си (националният български спорт) има повече потенциал да разгърне най-хубавото от себе си и да не е постоянно в защитаваща се позиция. Определено изчисти имиджа си откъм поведение и за мен лично е една прекрасна, млада жена.

Между другото Петър (барманът) също ми се стори много променен чисто визуално. Сякаш и той е изгубил много килограми.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 05:25 от Joy Ness

# 213
Въобще не ми пречи произходът на Венета да е ромски или помашки, нито пък този на Мути. Виждаме я “чистата” българка, която държи всичко да ѝ е перфектно (хиля се с глас, като се сетя колко пъти го повтори), как се държи, обижда и какво поведение/ възпитание демонстрира. 🤢
И нея баба ѝ я е гледала, че майка ѝ на гурбет била и тя. За поколенията от 90- те насам такива семейства има много, даже и до днес.
Със сигурност Валерия е най- противна и зла. А и на външен вид, освен в първия ден, успешно  се докарва на бустанско плашило.
Не вярвам на някой да му пречи произхода на Венета, Мути или някой друг. Просто отбелязваме.
Аз също намирам поведението на Валерия за най- просташко и селско!

# 214
Няколко пъти се коментира евентуалният произход на Венета като нещо, на което се дължи бедният ѝ речников запас и изказ. Затова го написах.

Последния ББ нямах нерви да то гледам, не зная какви са “конспирациите” около Мутиев. Разбирам, че има такива за хомосексуалност, но и за произхода си ли лъже?

# 215
Аз също не съм гледала ББ.
Някой може ли да сподели?

# 216
Мутко влезе в ББ със заявката на много набожен мюсюлманин и нещо жената трябвало да е по долу от него или там как беше.Нещо в този дух.Пък там като спретна един гранде скандал на едно кротко момче гей,че даже не бил наред с главата и той щял да му помогне.Изнесе цяла лекция с апел към родителите да не позволявт децата им да станат като това момче.Абе много глупости избълва.И като излезе излязоха кадри с мъже в някакви пози по кръчмите с леки жени..пък чалга певец искал да става.Той консервата се показа в обратна светлина и сега хората му се смеят.Това се сещам,ако не бъркам нещо.Не мога да го приема сериозно.

# 217
Показаха ли Веселка как приготви сладките картофи?

А защо са го изгонили Мути от ББ?

# 218
А,нямам спомен да е изгонен освен от зрителите с гласуване...или съм забравила?Някой друг да каже.

# 219
Да . Мути си отпадна редово след гласуване.  Един друг изгониха за агресия, не Мути

# 220
Относно Мути, когато излезна от ББ, Елза Парини обяви в социалните мрежи снимки от чатове между "нея" и Мути. Тя каза че се представя за такъв какъвто не е. Предлагаше ѝ там разни неприлични неща по спомен, вече забравих какво точно беше, но определено Мути си има наклонности към същия пол.

# 221
  • София
Много ми харесват коментарите на гласа зад кадър. Заради тях гледам 🤣

# 222
Мути не просто има наклонности, той си е гей, при това досаден и пробващ се и на хетеро хора по агресивен начин. Един познат да имате от софийските гей среди, ще ви каже. Набожност и апетити към жените са просто плод на интернализираната му хомофобия.
Надявах се просто да го забравим това същество, но то даже и защитници си намери.

# 223
@Joy Ness,  Мути Е турчин, родителите му също. Учеше в музикалното училище в Плевен. И името му си е точно такова, каквото е и в предаването, по паспорт. Не е прякор или псевдоним. А сексуалността му не ме вълнува.

@*Амбър*, не е точно "заявка", а визитка, която продуцентите на ББ решават, че трябва да запишат, за да грабнат зрителя и да има сеир. Обикновено виждаме, че визитките доста се разминават с поведението на участниците вътре.  А не е правил проблем на момчето, "че е гей", а че се прави на "деми" и не знам си какъв сексуален, с ексцентричните дрехи и с бодлите. По принцип не би трябвало да го коментира и всеки да си е какъвто си иска. Мути на няколко пъти му каза "бъди си нормален xомосексуалист, а не някакъв с рогите напред, демиксуален и не знам си какъв" и каза, че има приятели гeйове, нямал против тяx. Очевидно беше против измислените "диагнози" и самоопределения "аз съм демисексуален", демек.. че е влязъл в ББ да се прави на интересен. И да, не му беше работа изобщо да коментира. Тук се изложи.

Много ми харесват коментарите на гласа зад кадър. Заради тях гледам 🤣
Здравко Методиев.  Във всички формати на Черешката по света има такива, комични подxвърлания на войс-овъра, който сценаристите пишат.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 11:37 от diziler

# 224
  • София
Неприятен ми е Мути, супер фалшив и избухлив. Не разбирам защо го канят, с право си отиде първи от ББ. Ясно е, че защото не е харесван образ, но тази седмица така подбраха участниците, че отказаха дори редовни зрители. Тук се мъчи да спазва поведение, но си личи колко е фалшив.

Общи условия

Активация на акаунт