🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 67 179
  • 751
  •   50
Отговори
# 195
Една от плюшките не беше ли 🍆  Joy

# 196
Веселка има малко акцент на рускиня.

# 197
Този "карамел " все едно е втора употреба 💩

# 198
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Веселка откъде е? Лигавщината с "карамела" не ме кефи.

# 199
  • София
Май беше от Ботевград. 
Хареса ми менюто й..

# 200
  • София
Валерия лъщи от толкова много маз по лицето си.
Отвратително изглежда. Като някаква порцеланова кукла от японски хорър филм.
Бляк.

# 201
Една от плюшките не беше ли 🍆  Joy

Както и един от магнитите на хладилника Joy

# 202
  • София
Не ми харесва менюто на Веселка.
Аз ако съм там ще си тръгна гладен.
Аман от тези измишльотини дето не ги умеят ама ги готвят, защото е ''модерно''

А на този Мути какъв му е проблемът?
Едно говори на синхрон друго пред останалите.
Тъпо парче ми се вижда. И пали от нищо. Атакува Веселка за едно, после на синхрони реди друго, а Чикагото когато я защити, той пък се засегна. Много се изложи.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 21:15 от Diavolo

# 203
Браво на Веселка, не че гледах всичко. Но ми харесва, сякаш с килограмите е свалила от себе си и онова нахално и леко безсрамно поведение(впечатления само от ББ). Сега освен хубава е и уравновесена, спокойна и чаровна.
Валерия пак беше плашеща. Муто не мога да го приема сериозно. И с коментари и със сръдни и с апетити към момите, все ми е смешен.

# 204
Хареса ми как се представи Веселка.
Е, карамела не й се получи, ама така е като не си го правил, а се пляскаш директно в ефира.
Питката къде изчезна или аз я пропуснах на масата?
Мути днес беше "героя на епизода".
Малеее, не останаха моми за него, влюбва се всеки ден в различни .
Пу- пу, дано Веселка е и умна и да го разкара овреме.

# 205
Валерия лъщи от толкова много маз по лицето си.
Отвратително изглежда. Като някаква порцеланова кукла от японски хорър филм.
Бляк.
Винаги ми е била много нечистоплътна и мърлява.

# 206
  • София
Най-добрата вечеря тази седмица. Балансирано меню, допадна ми. Май не видяхме питката. Готина беше изненадата с коктейлите, май на всички се харесаха.

Много ме дразни, когато някой намалява оценка, защото не е казал, че не яде нещо и не го били нацелили. Достатъчно храна има, ако всичко, което обичаш, е било добро сготвено, значи домакинът се е справил добре.

# 207
Ама какво значи "не ям това, онова"?! Не са ти го донесли вкъщи ти си на гости и от уважение към домакина ще пробваш  колкото за оценката и толкоз.Никой не е казал да се тъпчеш против волята и вкусовете си. Пфу ама измислени прищевки.

# 208
Гледала съм Валерия в Ергенът и не изглеждаше толкова злобна, но тук си пролича каква е.
Много гадно се държеше с една от участничките - Надя, както и с Виктория, доколкото си спомням.

Тя тази Надя беше по-зле и от нея нали само тормозеше Маги с тази палатка.
Сигурно затова не е успяла да изпъкне Валерия Joy
Менюто на Веселка ми хареса най-много като изключим карамелът и сушито.

# 209
А на този Мути какъв му е проблемът?
Атакува Веселка за едно, после на синхрони реди друго, а Чикагото когато я защити, той пък се засегна. Много се изложи.
Чикагото как я защити обаче? Обиждайки индиректно Мути, поставяйки му оценка, намеквайки, че е прост и общува едва ли не с прости xора. Абсолютно нормално беше Мути да се защити, ако има някакво достойнство, и аз щях да подпаля от същата реплика.  Чикагото обича да си провокира, ама това този път не му е Наталия от ИВ отсреща, да му търпи селските изпълнения и провокации.
и с апетити към момите, все ми е смешен.
Е, той е ерген, това е напълно нормално, да прави подобни коментари. Веселка също ергенка и всяко второ изречение й е за мъже, нали сте забелязали? Като се загаджи, ще се кротне Grinning
Много ме дразни, когато някой намалява оценка, защото не е казал, че не яде нещо и не го били нацелили. Достатъчно храна има, ако всичко, което обичаш, е било добро сготвено, значи домакинът се е справил добре.
Точно така. За съжаление това се случва най-редовно в това предаване.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 01:05 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт