🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 66 874
  • 750
  •   20
Отговори
# 180
Никъде не се проявява кой знае как, но явно някой в телевизията е решил, че е интересен.

# 181
Чикагото се напъва да бъде интересен и много му личи това. А и си пада тъпичък. Иначе и на мен не ми е злобен и лош.

# 182
Догледах вечерята на Венета. Ми, даже много мека съм била към Валерия, като обсъждах нейната. Joy Казали сте всичко. Не знам какво я защитаваха някои потребители, че била "млада" и видиш ли, всичко й е простено. Отлично е усвоила изкуството да си на 20, но да се държиш като кисела свекърва и все да чоплиш. Моралния стожер, дето има някой лев, понеже й плюха в устата.. Жалко, че Венета и тя много семпла, иначе можеше да я застреля с контравъпрос баш за това й участие пък на Валерия и да лъсне съвсем каква куха лека лейка е последната. Ансамбълчето дори няма да го обсъждам - деколте до пъпа с кожички! Ми ... не е нормално.

Иначе Венета и тя прекали с парадирането за родолюбието си, пък толкова не можа да направи една бърза туршия от предните два дни, има бол рецепти в нета, пукани люти чушки и кюфтета, вместо да купува готови неща. Картофените кюфтета на мен ми изглеждаха добре, макар че си признавам, че не гледах много съсредоточено, бях пуснала за фон. Десертът - тиква с орехи обичала, можеше да направи и да я поднесе по интересен начин в чаша, правено е вече, щеше пак да е семпло, но да изглежда ефектно.
Иначе изглеждаше добре и бобът, и масата, и мезетата, беше помислила за всички, просто изпълнението леко куцаше и всичко беше в някакви минимални количества. Беше гостоприемна, подаръчетата бяха с кауза, хареса ми. Не изглежда злоблива при  все славата й с леглото. Joy Просто изглежда ... леко мръднала и неадекватна. Не знам последствия от вечния делириум ли е, или друго. Но беше прибрала косата, готвеше чисто и за разлика от Валето, е облечена адекватно всяка вечер, а не с изкарани гърди навън(при все, че Венета поне има какво да изкара при желание).
Чакам Веситу, много ми е интересно. Беше безумно дразнеща в ББ, тук се държа нормално, макар че снощи ми дойде в повече как не яла нещо си да не й подразнело стомаха - знаеш се, че си с проблеми и след операция, за чий ходиш в предаване за готвене... Интересно ми е може ли да готви въобще, или всичко е гола претенция като Валерия.

# 183
В кулинарно реалити, аз бих поканила Лапунов, който, доколкото си спомням е професионален готвач, интересен е и като човек. В тая група не го виждам, обаче.

Ще е интересно кои други от отзи сезон на ИВ ще се изредят.
Подозирам, че не всеки е приел поканата.

# 184
  • София
Чикагото беше най-силен на арената, много се раздаваше и ги дърпаше напред. Иначе е супер кифльо, суетен, нетактичен и с високо самочувствие, което не ми прави добро впечатление.. Той бил №1, спалнята му беше №1, бил модна икона и други подобни глупости.. Нещо като Боби манекена от Монако е.. у́мре да се хвали и изтъква, без да остави околните да го преценят..

# 185
Ще е интересно кои други от отзи сезон на ИВ ще се изредят.
Общо трима:
Недялко (Дечо), Теодор (Чикагото) и Георги (Шопа).

Инфото с всички участници през януари е на първа страница.

# 186
Весела явно иска да покаже отслабналата си визия и затова се впуска в подобно реалити. Всички за разлика от Валерия ми се струват в някаква степен приемливи с много условности разбира се. Но това момиченце от някакъв провинциален малък град расло в нищета да ми размахва пръст от коя страна трябвало да бъде вилицата, и как били нарязани доматите, да ме осведомява как не яде "тортички", как мрази тиква ми е ту мъч. Отишла си в кулинарно предаване, ако толкова не може да преглътнеш ястието, което ти се предлага, отклони предложението с някакъв благовиден предлог  и започни приятен разговор, ама не с въпрос за уголемяването на члена на Чикагото.....Долнопробна и с претенции, това е Валерия. И въобще смятам, че храната сама по себе си е на второ място в това шоу, на първо място е личността и компанията, как протича вечерята. Дала и подарък Венета, тя не го искала, щото има лоша енергия - ми да си ходи в Студентски град при кучето, да не разваля компанията всяка вечер.

# 187
Гледала съм Валерия в Ергенът и не изглеждаше толкова злобна, но тук си пролича каква е.
Много гадно се държеше с една от участничките - Надя, както и с Виктория, доколкото си спомням.

# 188
  • София
Дотук седмицата е тотал щета.

# 189
  • Бургас
Като ви чета и се радвам, че не го гледам тази седмица! Simple Smile

# 190
Само един сезон на Ергенът съм гледала и повече не ми се гледа. Поначало не ми се струва добра идея да каниш участнички от Ергенът. Всички там са много млади момичета, нямат опит и са на вечни диети. Повечето нямат и собствено жилище, обзаведено по тяхна идея. Витаят в облаците, доста далече от домакинство и гостоприемство. От Биг брадър по-интересен щеше да ми е Давид, отколкото Мути и Беба.

# 191
Ергенът не беше ли формат на Бтв? Защо са в Нова тези?

# 192

След предаването могат да ходят където си искат, всички за рейтинг се борят. И лайкове в социалните мрежи.

# 193

Защото са с изтекли договори с БТВ. По-интересното е, че Мая Пауновска, която допреди буквално месец беше лице на предаване на БТВ (Трейтърс), ще участва. Явно Трейтърс нямат такава клауза.
Тази седмица всички са ми били неприятни в някакъв период, но никой не може да бие Мути по противност, особено като почне да се опитва да се прави на хетеро.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 21:03 от Clouded

# 194
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Според мен Венета е ромка/помакиня?. То и във физиономията й личи,че има нещо там. Като разказва за детството си,точно на махалата ми прозвуча. Нищета и мизерия, бабата отглежда внуците. Газово котлонче на двора (на който си правила таратор Laughing Satisfied ), майка й в Италия на гурбет,после на 18-19 и тя заминала.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 04:44 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт