🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 65 243
  • 728
  •   4
Отговори
# 165
А тази Венета ромка ли е, говори като Софи Маринова...
Не мисля, че е рома.
Прави  се на интересна,
Попадали са ми едни от първите интервюта на Софчето, само мънка и нищо не казва.
Не ми хареса държанието на Валерия. Искаше да злепостави Венета, много е лукава.

# 166
Чикагото ми е най-адекватен от цялата кофти петорка. Човекът е миньор, гледа си семейството и си харесва семплия живот. Недостатъци - нелепи шеги, ужасен диалект и липса на такт. Но другите са потрес. Все уонаби звезди, ама един пирон не са забили в живота си, нещо пеят, нещо се снимат, нещо рекламират....И разговорите са много тъпи, тези хора не четат и нямат никакъв духовен мир - всичко е събития, снимки, познати, купони и т.н. А Валерия е абсолютно дъно. Голямата красавица, с лице като питка и надути джуки с гарнитура възпитание нула и претенции до небето.

# 167
Венета заклейми храни, които се ядат в цял свят, като ги обяви за модерни и безвкусни, приличащи и на разни отвратителни неща, които тя не хапва щот налЕ живели бедно и скромно и не била свикнала с вкуса и вида им, но пък как от тоз беден живот дето го е живяла е успяла да припознае хиалурона, ботокса, силикона и модните татуси тип ръкав, направо недоумявам. Нещо двоен стандарт съзирам тука. Joy Страшно куха лейка. Sunglasses

# 168
По повод това, че Венета и Веселка се опитвали да засегнат Валерия са глупости. Валерия се държи надменно и просташки. Това, че са я давали няколко седмици на екран преди години не означава нищо.
Тя беше и финалист, все пак.. в "Къщата на инфлуенсърите", избута до финала, който се проведе в Арена 8888. Държанието й в това предаване си беше  провокативно. Сценките с плюенето в устите (за да спечели 2 цигари) още ме потрисат. Самочувствие до Луната.  Невъздържана и невъзпитана.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 11:40 от diziler

# 169
Да, Венета също прекали с коментарите но си спомням че тя май даде най-високи оценки на Чикагото въпреки всичко.
Валерия големи претенции и принизяване, не очаквах да прави скандали.
Вчера натърти на мазното и селското нарочно.
Интересни рецепти може да видим евентуално от Веселка

# 170
Никога не съм обичала мляко с ориз и никога не съм правила.
От един отбор сме. Просто травми от детската градина. (И мляко с грис също)
Тази Венета в ергенът ли е участвала или друго реалити? От каква националност е, че така особено говори?
От първия сезон на "Ергенът" и първия сезон на "Мистър Кеш", перманентно пияна. Несъобразителна с другите, опука им парите от глоби.. и така Grinning. От Кюстендил е иначе.

# 171
А мен нещо ме избива на смях като си спомня как Валерия се опита да презентира мусаката, която дори не успя да сготви като хората. Как не се пробва да прави кулички върху нарязани на квадратчета картофи или да спретне едни хапки от мусака Joy

# 172
Чикагото ми е най-адекватен от цялата кофти петорка.
Мега прост, несъобразителен, нетактичен, невъзпитан, чалгар, селчо.
От цялата петорка Мути и Веселка се държат доста по-добре от Теодор, Валерия и Венета, по мое мнение.

# 173
Като гледам рекламата за сезона май ще става и по-зле. Овцата и Беба от брадъра. Гърдева от ергена май . Мая от Трейтърс.  Шопа от ИВ Bowtie

# 174
Като гледам рекламата за сезона май ще става и по-зле. Овцата и Беба от брадъра. Гърдева от ергена май . Мая от Трейтърс.  Шопа от ИВ Bowtie

Май нарочно ги подбират такива контрастни за да има скандали Grinning

# 175
Със сигурност. Мислят си,че няма да се гледа ,ако си е кротко кулинарно предаване.

# 176
Също Дечо от ИВ7,  Черната Златка, Дънди от Денсинг старс, Съни Бийч и Папараци...

И аз мисля, че искат да има скандали и простотийки, за да се гледа повече.

# 177
Чикагото го възприемат тези, които са гледали Игри на волята. Когато го представиха в Игрите, аз също не го възприемах, след това ми хареса играта му. Прави ми впечатление, че често присъства в Нова телевизия, дори беше и в новогодишната програма. Сигурно мислят, че ще се хареса на много хора. В кулинарно реалити, аз бих поканила Лапунов, който, доколкото си спомням е професионален готвач, интересен е и като човек. В тая група не го виждам, обаче.

# 178
  • На морето!
От всички тези знам само Мая и ще я гледам с интерес.

# 179
дори беше и в новогодишната програма.
И там как се прояви? Щракане с пръсти на чалгата и танцуване на кючеци.
Той е добродушен, не е злобен, спор няма.  Ама има доста пропуски и в образование, и във възпитание.  Буквално във всяко изречение има по един бисер. От ИВ са го взели, за да има и цветен персонаж, да ръси лафове и хем да става за посмешище,   xeм да им трупа рейтинг. Само си спомнете репликите му към Наталия в ИВ... То е като сценарий на комедиен филм. Същите бяха Наско (към Добрин и близначките) в първия сезон, Неделчо към Мани, Ники Майонезата и т.н. Винаги слагат по един малко куку, да качва рейтинга.

Общи условия

Активация на акаунт