🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 65 594
  • 733
  •   21
Отговори
# 720
Ванката е простовато и първично момче, което и леко заеква. Не се смейте де, не е ок така. Той поне няма претенции да е нещо повече от това което е. Такива са и двамата с жена му, той даже в Един за друг на някои игри се и страхуваше. Не бих могла да се подигравам на такива хора.
Айлин се изживява като примадона, така и се храни. Кристи очаквах същите лигости като в ББ и че ще е като Айлин, но учудващо се държи нормално засега.
Домакинът е такава с-к-у-к-а че заспах.

Последна редакция: вт, 20 яну 2026, 21:51 от *Амбър*

# 721
Трябваше да го гугълна Симеон тъй като не го знам та излезе, че е бил в Игри на волята 6. А тати е политик от партия ГЕРБ и министър на спорта

# 722
Колко точки получи?

# 723
  • Sofia
Не му е баща Красимир Кралев 😀
Този е 👇🏻
Трябваше да го гугълна Симеон тъй като не го знам та излезе, че е бил в Игри на волята 6. А тати е политик от партия ГЕРБ и министър на спорта

# 724
# 725
Пламен Кралев е бащата на Симеон.

# 726
На Ванката не е смешно заекването. Даже не го забелязвам, а безграничната елементарност, първичност и най важното не се притеснява от това! Има мнение по всички въпроси...

# 727
Да, да жив Бай Ганьо си е, но някак ми е жал. Както и да е.
И аз реших, че на политика е син този дечко и се замислих що не съм чувала да се е състезавал . Joy

# 728
От 'Кошмари в кухнята'...надграждаме в 'Кошмари в черешката'...Скука!
Абе от къде се пръкнаха такива 'схванати' и 'флегматични'...Чак се чудя на тази вечершния домакин..за какъв 'адреналин' и екстремни спортове говори,като той горкия едвам се движи и говори!? Менюто му-трагедия!
Ванката-първичен,тип-неандерталец/Бай Ганьо,но много ми харесва да го слушам,забавлявам се искрено.Менюто-мазно и тежко,не ми хареса.
Момичетата са скучни!
Определено участниците от предната седмица ми харесаха повече.

# 729
  • София
Ванката хубаво си е Бай Ганьо ама и в Един за друг и сега в Черешката е душата на компанията и всички му се кефят. Така че социално си е много добре за такъв тип шоута.
И пак все едно той беше домакин, хаха.

Кралев беше притеснен и като цяло доста обран.
Той си е такъв във всички свои участия след сезона си в ИВ, където беше меко казано скандален и разбуни яко духовете. Вече не мисля, че чисти имидж, а явно там нещо без храна превъртя и показа най-лошото от себе си. Явно в реалността е точно това, което видяхме.
Менюто беше ОК, аз бих си хапнал с кеф. Без десерта.
Но си личеше, че не умее да готви.
Вече трета седмица гледаме Черешката и от 12 участие имахме само един истински готвач - Мая.

# 730
На Кралев имам чувството, че целият му характер се свежда до "аз съм учил в топ пансиона в Швейцария". Кой каквато тема да отвори - Кралев все до това опира.
И на него "домът" му беше някаква хотелска стая - вътре няма нищо лично. Няколко мебела и толкова, все едно на Мая празната къща. Кралев поне имаше няколко картини.

# 731
На Кралев имам чувството, че целият му характер се свежда до "аз съм учил в топ пансиона в Швейцария".

Аз лично за себе си подозирам, че ученето му в топ института в Швейцария е толкова истина, колкото и че сам си е направил медените кюфтенца.

# 732
Гледаме семейно тази вечер, мъжа ми пита какъв е този. Казвам му някакъв от Игри на Волята, богаташче бил в пансион в чужбина. Мъжа ми пита, като е богат и е бил в чужбина, защо е толкова тъп...

Двамата тази вечер се измъчиха в кухнята. Голяма стихия им е готвенето. Комедийна черешка днес.

Телешко на грил тиган в авокадово олио.

# 733
Ааа, Ванката е забавен спор няма, той прави седмицата...🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт