🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 63 572
  • 692
  •   32
Отговори
# 120
Много приятно ме изненадва Венета, готви спокойно, обяснява, споделя, до тук - впечатлението ми е положително.

# 121
Тази Венета в ергенът ли е участвала или друго реалити? От каква националност е, че така особено говори?
Липсваше ми черешката, сега го хващам и ще му хвърля един поглед.

# 122
Тази Венета в ергенът ли е участвала или друго реалити? От каква националност е, че така особено говори?
Липсваше ми черешката, сега го хващам и ще му хвърля един поглед.

Беше в Ергена ако не се лъжа в сезона на Бонбонева

# 123
Дрешката … опит за топ на Валерия … твърдо не!!

# 124
Това същата Венета от Ергенът с1 ли е 😱. Какви неща се случват с човек когато спре да се налива..

# 125
Много мое меню … обожавам мишмаша, бобче, туршия Simple Smile
Ще изгледам пак подготовката.

# 126
Венета явно много се старае как ще изглежда в момента и чисти имидж според мен. То си личи, че ѝ е трудно да се изразява горката. Иска да е тя нормална домакиня. Но не мога да я приема сериозно. Беше най-цапната в устата и с най-просташкото поведение в Ергенът. Беше често пияна и момичетата казваха, че ги вършела всякакви зад кадър по стаите.
И Валерия и Веселка с какви пошли аутфити за една нормална приятелска вечеря. Искат да се представят на ниво и с първото изречение и с тези тоалети казват всичко за себе си.

# 127
Да, доста семпла ментално … говорът й определено дразни Sad

# 128
Съжалявам и сега ми изглежда подпийнала домакинята.

# 129
  • София
Валерия се разплака на изпълнението на децата, оня ден при Чикагото каза,,че народните танци са й на сърце и ги обожава,  а снощи предложи на гостите си и на нас- драг шоу 🙄

Дразгите които предизвика на днешната вечеря, не бяха подходящи и обиди домакинята...Явно си го връща, защото вчера Венета я захапа.. Имат си зъб една на друга..
Аа и Венета спомена за травеститите..

# 130
  • София
Домакинята се справи добре с готвенето, хареса ми, че направи месо, въпреки че е вегетарианка. Валерия ми направи много лошо впечатление - невъзпитано се държа, държеше да изпъкне (с обиди към домакинята) и с неприемане на чуждото мнение. Каква е Венета и как всички знаели - ами не беше сега момента да се обсъжда.

# 131
По повод това, че Венета и Веселка се опитвали да засегнат Валерия са глупости. Валерия се държи надменно и просташки. Това, че са я давали няколко седмици на екран преди години не означава нищо.

Те другите две са известни със същото. Венета даже си свърши физическите нужди върху леглото на друга участничка в риалити предаването, в което участваше. Няма никакво право да говори за възпитание.

# 132
Хаха е не исках да го казвам, че сме в риалити за храна,но щом си решила. Joy

# 133
За месото /кюфтетата/, добре. Но да се приготвят на грил тиган? На скара, да, но тиган за кюфтета, според мен беше лош избор и затова може би са били сурови. За диалозите между Валерия и Венета - май и "Черешката" възприема тренда, че сеирът продава. За мен изобщо не е пример за "приятелска" вечеря. Има твърде много теми, които могат да се дискутират, а не толкова лични нападки. Може да се направи, но завоалирано, но затова е нужен опит и култура.

# 134
  • София
Валерия как се изказва все едно тя има някаква сериозна професия, а не е инфлуенсър и стана популярна как се нави момче да ѝ се изплюе в устата  от горния етаж за 2 цигари. Венета, че не е свестен човек, не е, гледах я в Мистър Кеш в началото на миналата година и беше вечно пияна. Явно приятелят ѝ ѝ се отразява добре.

Общи условия

Активация на акаунт