🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 56 045
  • 622
  •   47
Отговори
# 105
  • София
Няма защо да ти става жал, защото това явно им е коронен номер и не го играят за първи път.
Идеята е с плавното отваряне на гаражната врата, гостите да видят първо едни фигури на мацки и след това да лъсне истината..

# 106
Прави ми впечатление, че Мути доста агресивно се опитва да флиртува и да се заявява ,като хетеро. Дали се опитва да опровергава слухове Joy
Не му се получава

# 107
Чикагото горкия как са го събрали с тези кухи лейки, включвам и Мутито. Дълго ще ги обсъждат с миньорите, без да подбират изразни средства😜

# 108
Кое е "ДЪНО"- Кабарето на драг кралиците ли?
Драг кралиците и изобщо представата на Валерия за "забавление" и "изненада".

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 14:38 от diziler

# 109
Чикагото ми простее много и като изказ, и като поведение, а нивото му изобщо не е по-високо от на останалите участници тази седмица. Опитва се и той да бъде оригинален и да изпъква, но не му се получава.

# 110
  • София
Ммого смешно ми стана в началото Чикагото с куфара и ще оставал да преспи при Валерия 😂
    Не ми допадат тази седмица хората, но все пак е нещо ново и ще гледам, най-вече заради Теодор.

# 111
Промото на Венета кърти тактически

# 112
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен менюто на Валерия ми харесва,но модерната мусака въобще не й се получи.Не е само до соса бешамел,въобще така 'сготвено', картофите са сухи и безвкусни,защото не са поели от каймата и нейния сос.
Бих си хапнала всичко останало и като цяло много мое меню.Даже днес ще направя тези бонбони от сладък салам.

Изненадата беше наистина дъно. Разни траверси ми изскачат от гараж и танцуват несинхронизирано на касетофонче.  0/10 й давам.

Караницата с Венета също можеше да бъде потушена,но Валерия не само,че не игнорира глупавата си гостенка с още по-глупави въпроси с цел провокация,но и съвсем разпали неприятната обстановка.

Въобще, чудо на чудесата е тази седмица. Rolling Eyes

# 113
Усещам завист от страна на Венета и Веселка към Валерия. Сякаш се опитваха да я прекършат. Има хора с успешна кариера и семейство, така че не беше нужно да ѝ натякват, че това е едва ли не невъзможно. Макар че като цяло това не е разговор за маса в готварско предаване.

Относно апартамента - сигурно дели разходите с приятеля си. От инфлуенсърство се изкарват доста пари. В този ред на мисли, Веселка преди няколко години беше взела едва 500 лева за една реклама. Тогава коментирахме с приятели, че тази сума е доста ниска.

# 114
  • Euskal Herria
А как само си изгони снощи гостите... Уж да видят изненадата.

# 115
  • София
Дотук Венетка се представя най-добре от всички- вързана коса, престилка, без орлови нокти и нехвърляща храна.

# 116
Много симпатична Венета дотук. Приятелят ѝ също ми хареса повече от този на Валерия.

# 117
Чикагото : Визуално няма данни на кулинар! Simple Smile
Много куха лейка, дори не съм сигурна, че ще го догледам.
Язък за мъжО ѝ.

# 118
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Аз също съм приятно изненада от Венета в положителна посока. Досега ми е най-адекватна и с хубаво меню, браво.
Прибрана коса, престилка, готви неща, които знае и обича и не се прави на голямата претенция, спокойно без истерии. Да и се ненадява човек, но определено засега оставам с добро впечатление от вечерята и.

# 119
По повод това, че Венета и Веселка се опитвали да засегнат Валерия са глупости. Валерия се държи надменно и просташки. Това, че са я давали няколко седмици на екран преди години не означава нищо.

Като казва Камен Донев “ Н@ср@н ама на екран” това важи с пълна сила за Валерия и СИЕ

Общи условия

Активация на акаунт