🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 53 713
  • 612
  •   49
Отговори
# 90
Ха, това защо пък? Ивайло не изглежда като наивен тийеджър. И той е "парче" инфлуенсър, врял и кипял в Инстаграм-а.
Дано да са се намерили и напаснали, пък времето ще покаже дали са един за друг!
Аз им го желая най-искрено!

# 91
Разбирам, че Валерия няма стабилно семейство зад гърба си, не са и купили жилище. Как тогава има този стандарт на живот. Къдравия работи, стана ясно. А на тази жена кой и плаща масрафа?

Менюто беше добре замислено, но слабо изпълнено.
Харесвам патладжан и добре изглеждаше, но мусаката е провал.

Спомням си сладкия салам от моето детство но мисля, че в класическия му вид е най добре; така на топчета, от тези нокти, бррр, гнусничко...

# 92
Не знам каква новост е сладък салам на топчета, има стотици рецепти за подобни бонбони. Иначе, бих казала, че за възрастта си, Валерия готви доста добре. Аз на тая възраст нищо не можех да сготвя.
Гръцката мусака е със заливка от бешамел, тази беше някакъв отзвук. Не бих сложила червен пипер на мусака. Ако я беше направила класическа, без модерния прочит, всички щяха да са по-доволни. В крайна сметка доста се постара, резултата не беше уау.
Според мен компанията е лошо подбрана, няма да се сработят до края. Венета с никого не може да се сработи, Валерия поне се старае. Веселка внася някакъв баланс, но е прекалено безлична и мълчи през повечето време. Мъжете също са прекалено различни. Имаше едно време едни скечове на НЛО "трима в кухнята", в които трима души си говорят, всеки каквото си иска, но няма никаква връзка в разговора. Тая компания ми прилича на тия трима души.

Последна редакция: ср, 07 яну 2026, 03:18 от Poni69

# 93
  • София
Гледах представянето на Валерия, но самата вечеря, след като дойдоха гостите я пропуснах - имах други занимания и не ми се връщаше.
За претенциите и при Чикагото, очаквах много повече от нея като домакиня. Важен беше по-скоро външния вид на  ястията, отколкото вкуса им - с такова впечатление останах. Не ми хареса и това, че не предвиди основно за Венета - изглеждаше грозно и подигравателно, можеше да и направи нещо специално за нея. Личи си, че Валерия няма опит като домакиня - което не е супер изненадващо, младо е момичето, но щом си приел да участваш в кулинарно предаване, смятам, че трябва да се постараеш повече и в готвенето, и в посрещането на гостите. Домът и ми хареса, изчистен и светъл, не знам дали е неин или е под наем (не че има съществено значение), гаджето - също ми хареса, изглеждат влюбени и дано се задържат.

# 94
Можеше просто в така наречената мусака да сложи вместо кайма една моцарелка за Венета. Лесно можеше да импровизира, но май нямаше желание.

# 95
  • София
Може да експериментира човек, който има рутината и опита - тя спомена, докато готвеше, че лесно се паникьосва (докато готви?!?), което ме навежда на мисълта, че нито готви чак толкова, нито може да направи нещо, което е на нивото на претенциите и. Мен това най-много ме подразни - хубаво, нямаш много опит, не знаеш много неща, ще се научиш - животът е пред теб; но защо имаш такива големи изисквания към другите?

# 96
Снощната вечеря не ми хареса, нито менюто, нито обстановката.
Домакинята не можа да представи ястията си подобаващо, да млада е и няма опит, но имаше големи претенции без покритие.
Не можа да предразположи компанията за повече разговори .
Не ми хареса изненада в гаража.
И получи доста повече точки за реалното й представяне.

# 97
Много глупава беше изненадата снощи... Незнам кого очакваше да впечатли с нея
Изглежда доста влюбена в мъжът до себе си, но не мисля че чувствата са споделени
Като цяло менюто неми хареса, но поне покани гостите в дома си

# 98
  • На морето!
На мен ми хареса смелостта на Валерия да експериментира, с тези порции и аз щях да остана гладна, личи й, че няма много опит, но се старае да докара някаква визия на модерна домакиня. Все пак е добре следващия път да си прибере косата и ако готви с такива нокти- да слага ръкавици.

# 99
Изумена съм от това,  че Валерия остави Венета без основно ястие. Поне да и беше сложила още една порция патладжан, вместо да я остави на празна маса...

# 100
Как Валерия си осигурила такъв голям обзаведен дом? Какво е всъщност инфлуенсър? Как с тази професия се печелят пари? Явно на младите не им се работи.
На първия ми братовчед приятелката му е инфлуенсър. Тя никога не е работила нормална работа. Казвала ми е, че изкарва добри пари от инфлуенсърството. На 22 години е. Но за разлика от Валерия, вече има 2 деца и е на път третото.
Иначе добри разсъждения има Валерия, че без финансови средства не можеш да си осигуриш това, което искаш, най-важното храната. И също така да не разчиташ на мъжа до до себе си да те осигурява. Но понякога така се случва да попаднеш в зависимост от някой поради болест, безработие и т.н. Това е най-ужасната ситуация - без пари и да си зависим от този човек.

# 101
  • София
Може да е под наем, защо решихте, че апартамента е неин.. Сега с гаджето й ще си делят наема и готово..
"Изненадата" беше супер тъпа, три траверса танцуват на касетофонче в гаража... По-добле да нямаше изненада..

# 102
"Изненадата" беше супер тъпа, три траверса танцуват на касетофонче в гаража... По-добле да нямаше изненада..
Изненадата беше наистина ДЪНО!
Утре дрязгите между двете явно ще достигат нови дъна, чак Виолета май ревеше.
Да нямаш предвид Венета?
А аз съм изумена, че изобщо наричат професия това нищоправене и гологъзене в инста. Joy
Ами... всички това се чудим.  То тази "професия" е до време. А ако всички вземат да я практикуват, ще останем след години без лекари, фармацевти, ветеринари, шофьори в градския транспорт, занаятчии и т.н. За истинско изкуство да не говорим. Всеки подрастващ вече може да се запита "що да уча в xудожествена, театрална или музикална гимназия/академия, след като AI вече върши всичко"? Най-добре да показвам муцунки в инстаграм/тикток, да се фръцкам и паричките сами ще капят...

# 103
  • На морето!
Кое е "ДЪНО"- Кабарето на драг кралиците ли?

# 104
А на мен ми стана жал за драг кралиците и гаражното им изпълнение. Как не ги беше набутала да излизат от тоалетната направо?

Общи условия

Активация на акаунт