🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 63 650
  • 692
  •   18
Отговори
# 135
Венета участва в Мr.Cash - риалити в YouTube.Там беше непрекъснато пияна.Според мен и към днешна дата не е спряла. Личи й и тук.
Като човек е добричка и болезнено емоционална

# 136
Въпросите, които си задават, звучат като подадени от редакторите на предаването.

# 137
  • Euskal Herria
Все е имало по един неприятен участник в изданията, ама като тая седмица... Сигурно конкурс е имало - кой е по-по-най... и тогава са събрали хората за петте дни.

# 138
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Валерия държеше на всяка цена да разкрие и злепостави Венета и да и върне и за нейната вечеря. Като цяло освен да предизвика смях и съжаление у мен друго не постигна. Голямата "дама" не знае ли как се ходи облечен на вечеря  сред сравнително непознати хора.

# 139
Ще се огранича да обсъждам участниците само на базата на видяното в това предаване, защото така или иначе не съм запозната с всичките им простотии, а и не държа да се запознавам.

Венета ми изглежда по-свястна и по-добра от Валерия, която откровено си злобее. Венета ѝ каза, че не ѝ е приятно, но Валерия продължава да се заяжда и да раздава оценки, които никой не ѝ е искал. Дори и Мути, и Чикагото се включиха да защитават Венета от нея.

# 140
  • София
Валерия лъсна в пълния си блясък.
Расла на улицата, тъпа и проста и самочувствие с НУЛЕВО покритие.
И пак се опита да пореже домакина с оценките си, както стори с Чикагото. И си мисли, че другите дават все едни и същи оценки и така ще спечели. Да, ама не. Няма да е първа, колкото и да се пеняви.
Валерия разсипа общо взето цялата седмица с неадекватното си поведение.

# 141
Епизода беше на тема" Как не трябва да се държим".
Валерия го онагледи много добре.
А и изказванията за подаръка от Венета много ме възмути, това пред камера, направо съм потресена от това младо, а толкова злобно момиче.
П.п. дали от продукцията не ги инструктират за подобно държание?

# 142
Сега гледам готвенето на Венета - тая селска идилия ми идва малко отгоре

# 143
На мен ми беше много криндж това пеене от дуото на вратата. И тия деца бяха сладурски, но някак не на място в този апартамент. Щеше да е ок и кухнята, и децата в някоя селска къща, в битов стил. Кюфтета с гарнитура от кюфтета не бях виждала, изобщо, имам доста забележки към менюто.

# 144
Отвратителното поведение на Валерия, направи Венета  симпатична, въпреки семплото и интелектуално ниво. И определено храната беше по-добра( имаше достатъчно неща, които да стават за ядене  и дори недопечените кюфтета  бих простила, особено когато са приготвени от вегетарианка, която не може да ги опита и няма навици за приготвянето им), както и никой не остана гладен и без нищо сервирано( вчера просто останах без думи, как я остави на празна маса). За липсата на такт и пошлите и невъзпитани въпроси( все едно не играят в един и същ цирк), по- добре да не отваряме дума... А, не харесвах Венета, на база досегашните ѝ изяви..., но определено  предпочитам нейната храна, изненади и компания, пред тази на Валерия.
Но, наистина седмицата е  просто ужасна откъм ниво на участниците. Надявам се, следващите да компенсират!

# 145
Ако това е черешката на тортата, аз съм световноизвестен фотомодел и манекен.
Айде стига ни пробутвахте разни данеказвамкакви, дайте интересни и забавни участници, които и да могат да готвят. Аман от простотии.

# 146
Хора, тази жена сравни авокадото с изп….ния. Кедровите ядки били като червеи. Ужасно ограничен и криворазбран патриотизъм. А тя цялата накичена със статус символи, типични за нейната гилдия. Пълен кич.

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 14:19 от Plectruda

# 147
Валерия се опитва да изтъкне с това колко много мрази държанките и даже и да се хареса на зрителите с това. Всеки да коментира колко е различна и истинска. Да, обаче, аз виждам много злоба.

# 148
Разбира се, че е злобна. Толкова е злобна че отклони симпатиите от себе си и ги насочи към доста семплата Венета

# 149
Валерия разправяше в "Ергенът" как мъжът, с когото живеела, я вкарал в болница (и то на Свети Валентин май), но само баща й отишъл да я види (и тогава се запознала с него, нещо от сорта), а тя после пак се върнала при въпросния, понеже той плащал, така че било нормално да я бие. Отделно се заяждаше доста грозно с по-кротки жени от нея. Като цяло не е мръднала.

Общи условия

Активация на акаунт