🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 65 169
  • 728
  •   13
Отговори
# 150
Валерия дойде пияна още срещата с другите участници.
Изключително неприятно същество.
Иначе, вчера обясняваше, как имала за пример майка, която работи и това не пречело да се грижи адекватно за семейството, но преди това каза, че за да работи, заминала в чужбина и баба ѝ я е отгледала. Така че пак не успя да си обоснове тезата, но нА- захапа Венета, която поне не се прави на нещо, което не е и не крие, че е Ок мъжът до нея да я издържа. Не ѝ даде и възможност да разкаже по- подробно за бизнеса с чаршафите, открадна ѝ вечерта.
Не защитавам Венета, мъка ми е да я слушам (както и Чикагото), дори не ми е забавно. Но в кухнята се справи добре, знаеше какво прави, готви организирано, чисто и с желание, без да ползва AI.

# 151
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Храната тази вечер беше ок, типичната българска кухня,която присъства в менюто на всеки българин. Боб,кюфтета, картофени кюфтета,миш маш,баница, мляко с ориз. Никога не съм обичала мляко с ориз и никога не съм правила.

Самата домакиня намирам за елементарна,глуповата и защо никога не гледа в камерата? Това номер на продукцията ли е или тя просто избягва контакт?
И тя, и Валерия са един дол дренки,коя от коя по-невъзпитана.Валерия днес обаче прекали. Не знам защо толкова много държеше да се заяжда с Венета и нейните доходи, ще речеш,че Валерия се троши от работа от 9 до 9,а не си стои по цял ден на дивана да снима шампоани и прах за пране. Да слезе на земята тази особа,защото с нищо не е повече от Венета.

Утре пък мъжете ще разменят реплики. Токсик седмица.

# 152
Гледала съм Валерия в Ергенът и не изглеждаше толкова злобна, но тук си пролича каква е.
Венета поне се грижи за дома и готви и си е нейна работа, това беше нейната вечеря.
А не е от тези женската енергия 50 бона на месец и да има готвач, прислужница и детегледачка.
Беше обидно и трябваше да спре.
Тя не е по-добре от Венета с проникването което беше..
И като почнат всички с тежката професия на инфлуенсър и после обръщаме на ама аз няма да работя от 9 до 5 да се скъсвам от работа всеки ден.

# 153
И аз по менюто нямам забележки, освен че не срязала едно кюфте за да види дали са готови. Като цяло имаше много и вкусна храна.

Валерия си личеше, че е пренавита и надъхана за битка, дойде заредена с някаква злоба.
Отвратителна, направо изписа ореол на Венета. То голямо заяждане, нелепи въпроси и унижения.
Едва го доизгледах.

# 154
Аз пък не разбирам какво да му харесам на това меню. Кюфтетата бяха готови от магазина, изпечени до сурово в грил тигана. Картофените кюфтета бяха с мазна коричка и вероятно супер безвкусни наблъскани с чубрица - Веселка ги разчопли и остави. Не се правят така картофени кюфтета.
Миш-маш измишльотина и две парчета баница подрязана с ножицата.
Да участваш в черешката на тортата с боб, кисело зеле с пипер и варен ориз в мляко за мен е обидно. А какви рецепти само сме гледали…Лигите да ти потекат.

Махленските изпълнения на участниците даже не ми се коментират. Какви актьори и колоритни хора имаше преди - да се спукаш от смях. Липсват ми.

Псевдо патриотизмът и псевдо любовта към селото и баба отдавна са се изтъркали до толкова, че чак вече стават нелепи. Поне да си беше оправила ъгловите легла в хола, че чаршията там вадеше яко очите.

Много тегава седмица, надявам се да не са им всичките такива.

# 155
Аз пък не разбирам какво да му харесам на това меню. Кюфтетата бяха готови от магазина, изпечени до сурово в грил тигана. Картофените кюфтета бяха с мазна коричка и вероятно супер безвкусни наблъскани с чубрица - Веселка ги разчопли и остави. Не се правят така картофени кюфтета.
Миш-маш измишльотина и две парчета баница подрязана с ножицата.
Да участваш в черешката на тортата с боб, кисело зеле с пипер и варен ориз в мляко за мен е обидно. А какви рецепти само сме гледали…Лигите да ти потекат.

Махленските изпълнения на участниците даже не ми се коментират. Какви актьори и колоритни хора имаше преди - да се спукаш от смях. Липсват ми.

Псевдо патриотизмът и псевдо любовта към селото и баба отдавна са се изтъркали до толкова, че чак вече стават нелепи. Поне да си беше оправила ъгловите легла в хола, че чаршията там вадеше яко очите.

Това все едно Валерия го е писала.

Как разбрахте, че кюфтетата са безвкусни??? Trollface

# 156
Както разбрахме, че месните кюфтета, купени от магазина, са сурови - никой не ги докосна. И Манчев го каза - ще ядете не картофени кюфтета, а картофи с чубрица.

Венета не приготви сама основното - кюфтетата на грил тигана бяха готови, готови бяха мезетата, лютеница от буркан, туршия от кутия. Мазни картофени кюфтета с чубрица - за гарнитура на телешките кюфтетата и лъжица лютеница от буркан за разкош.

За десерт - варен ориз в мляко поръсен с мед и сладко. За мен лично няма нищо впечатляващо в това меню, даже за средно не минава. А е имало епизоди съм ги превъртала, за да си запиша рецептата на невероятните попадения. За веселите, одухотворени и забавни участници да не говорим.

А това направо ми извади очите:

Последна редакция: чт, 08 яну 2026, 05:52 от Joy Ness

# 157
Да, този разхвърлян миндер и на мен ми се наби в очите.

# 158
  • софия
Тази седмища нито участници, нито готвене. Тотал щета.

# 159
  • София
Според мен, хората основно харесват това, че Венета се придържаше към една кухня (основно българска) със сравнително традиционни ястия, които много хора обичат, ядат често и съответно - готвят често.  И на мен ми беше мъка да я слушам, докато говори, но в сравнение с Валерия, не усетих някакво страшно превъзнасяне у Венета.

# 160
  • Варна
УЖАС са и петимата , нямат класация кой проЗ / по проЗ / най-проЗ или тъп / по тъп / най - тъп , Чикагото колко да е умен , все пак е миньор не е неврохирург - две думи на кръст не може да каже . Ум не ми побира кой е луд да гледа трите кухи лейки , че и инфлуенсърки ???

# 161
А тази Венета ромка ли е, говори като Софи Маринова...

# 162
  • Бургас
Тази Венета в ергенът ли е участвала или друго реалити? От каква националност е, че така особено говори?
Липсваше ми черешката, сега го хващам и ще му хвърля един поглед.

Говорът й много ми напомня този на Джулиана Гани. Сякаш един и същи изказ имат или по-скоро тембър...все едо Джулката слушам.

# 163
Голямата домакиня, дето прави тази баница едва ли не редовно се изненада, че рулото не влиза в тавата...страшна баница, 2 парченца в цяла тава, половината неща взети готови от магазина, иначе сме много свързани с традиции, с вкусовете от едно време, пълно лицемерие. Ужасно тегава седмица, така ли се прави като за начало на сезона?

# 164
Някой знае ли кои ще са другата седмица или чак в петък ще разберем?
Гледах само понеделник. Не мога да ги издържа. Чикагото, за да го харесаш, трябва да си го гледал в Игрите. И даже не всеки би го харесал. Аз го харесвам.
Другите всичките ги знам и затова не мога да ги изгледам.

Защооооо не събрахте участници от сезона? Хората бяха супер готини. Много по-интересно щеше да е. Обаче целта е сеир на всяка цена.

Общи условия

Активация на акаунт