🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 89 671
  • 981
  •   18
Отговори
# 930
На мен ми харесва че Манчев дава съвети, но хайде пък да си признаем, че всяка от нас прави ястие в тенджера или в тиган, тава и т.н, а той готви и аранжира една единствена порция, както правят готвачите в ресторанти, колко от нас приготвят храната по този начин? Не всичко от съветите му става, например аз си харесвам авокадо и царевични зърна, ползвам ги редовно, той скача като бик на червено като чуе царевица и я нарича кукуруз.

# 931
Никой не отрича, че с масло става по вкусно.
Просто прави впечатление колко нелепо блъска масло, масло, масло във всичко.
Аз също ползвам масло, винаги имам в хладилника чисто масло и солено масло. Ползвам за определени неща.

# 932
  • Sofia
Налага си мнението като крайна инстанция…това дразни 😠

# 933
  • софия
Ако Манчев не дава (професионални) съвети и предложения за това, което показват, че готвят, каква би трябвало да е ролята му в предаването?

На мен не ми допада ултимативният начин, по който го прави: "така не се прави", "чубрица на тази супа не се слага", но работата му е да коментира.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 15:11 от zvаnchе

# 934
Ами това е шоу, все пак. Разбира се, че трябва да каже нещо, нали ролята му е да е строг. Забележките му бяха малко изсмукани от пръстите, защото той наистина хареса това, което готви Раду.
Но пък аз не чух накрая да каже нещо лошо за него.
А за маслото в мамалигата съм съгласна с шеф Манчев. Както и за маслото в заека.

# 935
На мен ми е забавен по скоро, изобщо не му взимам под внимание забележките. Ще си готвя както си искам и ми е вкусно, пък! JoyКефи ме само като прави забележки към участниците за вид и облекло при готвене.
В Кошмарите ми е по-интересен и адекватен. Но пък много им се кара там.

# 936
На мен ми е забавен по скоро, изобщо не му взимам под внимание забележките. Ще си готвя както си искам и ми е вкусно, пък! JoyКефи ме само като прави забележки към участниците за вид и облекло при готвене.
В Кошмарите ми е по-интересен и адекватен. Но пък много им се кара там.
И определено има защо

# 937
Ако Манчев не дава (професионални) съвети и предложения за това, което показват, че готвят, каква би трябвало да е ролята му в предаването?

На мен не ми допада ултимативният начин, по който го прави: "така не се прави", "чубрица на тази супа не се слага", но работата му е да коментира.
Да, нека коментира, но понякога дава такива коментари неадекватни...все едно го казва просто, защото трябва да коментира без да е обмислено и правилно на 100 процента.

# 938
Е, забележки могат да се правят със спокоен тон, а той ги разплаква понякога с виковете си. Това не е ок. Обаче когато беше при една бабанка-по едър и от него да видите какви забележки с мил тон. Не посмя да му подвиква. Можело значи.
Като цяло е колоритен и го харесвам, дори и като мъж.

# 939
  • Euskal Herria
Мисля, че само веднъж гледах как участник приготви + 1 пориция, явно за Манчев. Или се лъжа?
Как оценява ястията - само въз основа на оценките на участниците, или и той е опитвал сготвеното?
Може и да е коментирано, но не съм разбрала.

# 940
Конкретно за снощния епизод нямаше как да не направи някакви забележки на Раду, защото той беше перфектен, а не върви от 1-та вечер да покаже колко много му харесва /така предполагам, може и да греша/. Колкото до маслото със заека, може и да е прав, заешкото е малко сухо. Същото важи и за свинското бон филе, аз  отбягвам да го готвя, точното защото ми става малко сухо, дори и със сос. Но пък, ако сосът е със сметана.... Дискусията тук относно маслото при готвене ми напомни за нещо, която баба ми е разправяла - нейният баща й е казвал "и камък да сготвиш с масло, пак става за ядене". Ама те са имали всичко домашно направено и съответно вкусно. Спомням си преди много години /дооста отдавна/ какъв беше вкусът на маслото по магазините и какъв е сега. Може би само Британското масло със сол от Лидл се доближава по вкус /за мен/.

# 941
Авокадо и сьомга не харесва.
Не харесва и сухи подправки ... камо ли босилек и чубрица. Все да е мащерка. Прясна, разбира се Grinning

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 17:24 от diziler

# 942
Манчо от всичко изброено най мрази чубрица, чак имам чувството, че се гнуси от нея. Ако може изобщо да не му я навират в манджите най добре. Joy Wink

Пп Дядо Хаджия, разсмя ме. Grinning Hands Plus1

# 943
Авокадо и сьомга не харесва.
Не харесва и сухи подправки ... камо ли босилек и чубрица. Все да е мащерка. Прясна, разбира се Grinning
В мащерката и маслото е истината!!! Joy
За заека масло е ок, то е доста сухо месо...!

# 944
Да се посмеете с победителя от миналата седмица
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт