🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 43 273
  • 516
  •   44
Отговори
# 480
  • Пловдив
Интересно е, да...

В предните вечери Мая не е яла от храната или...? Някой да ми подскаже Simple Smile

# 481
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Да плача ли, да се смея ли не знам. Мноооого прецакаха Мая с тези, елементарно поведение на маса нямат. И тези лакти и прегърбени гърбове много ме дразнят.

# 482
  • Euskal Herria
Тази вечер на масата единствено Беба е най-обрана.

# 483
  • София
Ето това е Черешката, да се сготвят интересни рецепти, посуда. Дори и човек да не се наяде, ще си хапне след това. Ясно е, че има храни, които всички обичаме, но предаването няма да е интересно, ако 18 сезона гледаме едно и също.

# 484
Японското меню ми хареса. Атмосферата,интериорът в кухнята, от който лъха уют и лукс също я изкачват над останалите.
Браво! Приятно ме изненада.

# 485
Да и аз харесах менюто и обстановката. Браво Мая! Много обичам риба тон и с удоволствие ще си сготвя това ястие. Другите манджи хич няма да пробвам, тая гьоза няма да ми се удаде със сигурност. Матча също хапвам, но готов приготвен десерт, аз не съм правила.

# 486
От всичко бих си хапнала с кеф , не съм гледала вечерта на Беба , но на фона на Михаела ми е много приятна .😂

# 487
Менюто на Мая беше страхотно, но не случи на "компания", която да го оцени подобаващо. Михаела-Офцътъ беше направила скандал в ББ, какво не ядяла и не можела да яде, била със инсулинова резистентност. И сега със тоя дюнер, дето щяла да си дояжда ме хвърли в потрес и недоумение.

# 488
  • София
Хубава вечеря се получи, менюто им хареса, въпреки че не бяха чували повечето ястия.
Изискана атмосфера, леко стерилно ми идва, но е по-добре от атмосферата в Левски Г.

# 489
  • софия
Специалистката Таро е като близначка на Мая.

# 490
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Специалистката Таро е като близначка на Мая.
Точно и ние това коментирахме вкъщи. Виждали сме някъде тароложката и се поглеждаме смеейки се. Ами тя е копи пейст на Мая. Ако последната се гримира и направи със същата прическа ще са като близначки.

# 491
Стилна, изискана обстановка. Финес и обраност в поведението на домакинята. Храна, от която с интерес и огромно желание бих  хапнала. Компанията, ех компанията - ами събрани "от кол и въже".

# 492
Тази вечер на масата единствено Беба е най-обрана.

То е защото си е сложила очила и се вживява в интелигентност..SmileySmileySmileySmileySmiley

# 493
Беба не е  злобна  , за мен това е голям плюс .

# 494
Брей приятно изненадана съм, не познах и се радвам. Мая заслужено излиза на първо място, Михаела нямам желание да я коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт