🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 45 496
  • 539
  •   50
Отговори
# 465
  • София
Страхотно меню.
Всичко бих си изял с кеф. Но ще искам допълнително, защото по принцип като ям японска кухня обикновено не се наяждам.
Най-накрая да видим готвач в това шоу. От 9 поредни вечери от новия сезон най-накрая готвач.

# 466
  • Пловдив
Стана ми интересно как се определи като тийн Joy близки им били годините....нейните и на децата и.

# 467
Мая да си сложи сутиен и да си върже косата.

# 468
  • София
Михаела е турбо проста селянка. Такава меню трябва да спечели Черешката на тортата, но щом няма домашна ракия и шкембе Овцата няма да го оцени

# 469
  • Пловдив
Ама косата и ще се топне в купата с крема Confounded И толкова ли нямаше близа, тениска...?
П.п..а какво работи?

# 470
  • Euskal Herria
Мая може да готви, обмислила е менюто си и прави това, което може. Без изилишно суетене, много организирано работи.
Но си признавам, че нищо от това не бих яла, не ми харесва. И не ми допадат тези разпуснати коси - не само при нея, по принцип.

# 471
Много ми харесва менюто на Мая .

# 472
  • София
Май ще си ходят гладни..
Михаела пък не обичала стриди, а ставаше въпрос за скариди... ама тя е над тия неща..

# 473
Вече когато и да пусна тв виждам грозно деформирани от пластики лица. Не останаха нормални жени вече:( Не мина ли модата вече на тези обезносени и напомпани маски..🤔

# 474
  • Пловдив
Ми и да е минала, то няма връщане назад...

# 475
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Муфаса е голям сладур, както и децата, харесва ми колко спокойно, овладяно и без драми и истерии сготви Мая. Като минус посочвам, че не си прибра косата и не сложи престилка, но пък тя си каза, че не се цапа.
Всичко, което сготви изглежда вкусно и много ме е яд, че другите няма да я оценят подобаващо.
Ако Беба спечели с нейното меню ще е скандално.

# 476
  • София
Искам да бъда на тази вечеря. Завиждам и ме е яд, че няма да бъде оценена по достойнство. Освен от шеф Манчев, разбира се.

# 477
Дори не знам коя е домакинята, но всичко ми хареса, меню, поведение, дечицата, кучето. Бих гостувала с удоволствие.
Апропо, има някаква препържено черна дама с глазирани устни, която прави адски простовати коментари. Пак не знам коя е, но много рустикален вайб.

# 478
  • Пловдив
Похвали има... Simple Smile

# 479
Отдавна не е имало такава вечеря, от начало до край тематично и интересно поднесено, всичко ми беше интересно.  Прииска ми се  да съм там.
На Михаела само дюнери и дай.... толкова ограничен човек с претенции, бляк.

Общи условия

Активация на акаунт