🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 52 196
  • 605
  •   39
Отговори
# 540
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Нетера,да.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 18:17 от Adoralova

# 541
За моите възприятия интериорът беше много скучен и обран, прекалено стерилен, за да се чувствам уютно. Но не бих критикувала, защото това е лично пространство, което всеки оформя за себе си и е важно да се харесва на собственика си. Не видях лукс, кухнята не беше нещо невиждано, като гледам колко близо беше масата до плота, явно и пространството е малко.
Самата Мая я видях за пръв път в Черешката, не съм я чувала и като спортист. Направи ми впечатление колко зле изглеждаше без грим и прическа във вечерта на Беба. На нейната вечер се беше направила и изглеждаше добре.
Всичко, което сготви ми хареса. Никога не съм опитвала японска кухня и всичко сготвено бих опитала с удоволствие, много от продуктите не са ми познати, като едамаме, например. Много смешни ми бяха сътрапезниците, които много се тревожеха да не останат гладни, все едно не могат после да се нахранят, ако им е мерак. Най-смешна ми беше Михаела, която, докато ядеше азиатска кухня, примижаваше и си представяше, че яде пържени картофи със сирене. Ако коментирам, ще получа бан.
Астроложката беше интересна като идея, досега никой не е канил и беше креативно. За съжаление не каза абсолютно нищо интересно. Нещата, които им каза, може да ги каже всеки. Например, че Шопа ще постигне успех, ако работи усърдно или, че Михаела ще има тегава седмица.
Така или иначе вечерта на Мая беше най-добрата от сезона дотук.

Последна редакция: пт, 16 яну 2026, 19:41 от Poni69

# 542
  • София
Аз си я представих Мая като Гейша. Wink
И доста добре стоеше в тои наратив...
Тъй като японската култура ми е слабост отвсякъде ме спечели.
И най-накрая да видим нещо по-различно.
А тези критики от разни профита са ми много нелогични, защото това е аматьорско шоу. Щом Манчев остана доволен, значи си е изпълнила ''задачата''

# 543
Михаела толкова ме подразни, че влизам специално да я нахейтя Joy
Това не било нейното, онова не било нейното Rolling Eyes На вечерята на Мая се разби да яде и накрая как не я беше срам да й даде едва шест точки, не знам Rage

# 544
Почти съм сигурна, че и друг път е имало астролог като изненада. Не помня кой е канил, но едва ли в чудо невиждано.
Хем ми хареса изчистения интериор, хем ми е прекалено скучно. Носи 2-3 снимки тук- таме.
И мен кърпата ме втрещи, после прочетох за молбата на оператора

# 545
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Изчистено беше заради предаването. Пък и ако това жилище е съвсем ново и все още се настанява,нормално е да е по-обрано откъм декор. Макар,че си мисля,че точно това е стила на Мая - максимално изчистен и подреден.

През очите на профитата, много кусури могат да се намерят. Обаче Черешката си е предаване за аматьори/любители готвачи.Няма място за професионални коментари тип "сега ще ти покажа колко си зле". Да, водно й стана канапето от боба и това навлажни сусама. Да, тирамису не е японски десерт. Да, корите за дъмплинс беше по-дебеличко... И какво от това?! Мая се представи чудесно.

По-късно ще коментирам и Дечо. От него очаквам народна кухня. Обилни порции, да се яде,да се пие и да се забавляват.. Ще бъде оценен с големи точки,съм сигурна.

# 546
И аз бих искала да знам сайта за кимона. Благодаря 😊

# 547
  • София
Ето това е сайтът за кимона. Тя май им подари от варианта за 140 евро.
https://cityzen.world/collections/new-in

# 548
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Малко в повече ми идват лигавщините, лендзенето и логореята. Не е лошо момчето, приятен и позитивен, менюто му ми допада, но малко по-сериозно няма да е зле. Определено Мая ми е фаворит тази седмица, класи над останалите, класи.

# 549
  • Пловдив
Ох...тоя го виждам за сефте, ама е плачевно положението.

# 550
  • София
Дечо е пълна трагедия в кухнята. Много е позитивен и усмихнат, но е далече от истинското готвене.

# 551
Ох...тоя го виждам за сефте, ама е плачевно положението.
Не си гледала ИВ?
Момчето е супер свястно.
Иначе за Черешката изрязват кадрите, където се мълчи и се натрупва говор.

Странно ми стана като каза, че имат 7 годишна връзка с приятелката, пък живеят в различни държави. Е каква е тази връзка? (Малко като в "90 дни до сватбата": "Ние имаме връзка с нея от 8 години онлайн. Но още не сме се виждали. Е какъв е тоз' relationship?)

# 552
Добре си е Дечката😁. Аз се моля само да имам кухня след готвенето на ММ и тийновете😂

# 553
Те тези, които се натискат да ги дават по телевизията да не мислите, че ги интересува кой какво ще коментира за домовете им. Важното е да си презентират - я професии, я себе си и да станат "известни". Да се говори за тях. Вижте, че нито се вълнуват, че не могат да готвят, какви обноски имат на масата, какво отношение към храната. Важното е да има клипчета и селфита "гледайте ме в Черешката". Опошлиха цялото предаване.

Нямам какво да добавя.
Освен това, винаги имам домакинска кърпа, закачена на вратата на фурната. Дреме ми какво ще кажат инстаграмците по въпроса  или на някой му пречи.
На мен ми е о.к.

# 554
  • София
Голямо лигаване и логорея, малко готвене.
Дотук разочароваща вечер.

Общи условия

Активация на акаунт