🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 51 743
  • 603
  •   47
Отговори
# 555
  • Пловдив
Не, не гледам подобни риалитита като ИВ.

Тия ребра май бяха сурови или ножовете тъпи...хляба и той суров.
А тая дето не ядеше свинско май яде Grin

# 556
  • София
Беба не знае какво е Манга. Шопа не е чувал за Дийп Пърпъл. Откъде ги извадиха тези образи не знам. Трагикомедия.

# 557
Михаела е като ламята Спаска - нищо не й харесва, но пък омете всичко за нула време. И хляба.  Sunglasses

# 558
Масата на която не бих искала да седна - тазседмичната петичка в Черешката! Нито един разговор не им тръгва. Много мъчителни вечери изглеждат, поне отстрани. За Дечо и Георги бях останала с приятни впечатления от ИВ, но тук ме разочароват. Говоря спрямо държание и излъчване, не готвенето им. Този Шопа се оказа доста досаден и глуповат събеседник. Дечо си е все още незрял и леко лигав. Мая-парти енимъла, изкуствения интелект ми отговаря с повече чувство като го попитам нещо. Михаела къде е тръгнала да участва в такъв тип предаване?! Нито може да готви, яде само кебапчета, кюфтета и пържени картофи. Каквото и да й сервират не било нейното, но във всеки кадър тя яде. Joy Капацитетът й стига само за скандалите в ББ. Външния й вид и това, че в салатата й най-вероятно са попаднали екстеншъни и настъргани нокти - няма да коментирам. Много отблъскващ човек с високо самочувствие. От Беба съм приятно изненадана. Изглежда най-нормална и готина. Единствено това със сервитьорката беше не на място и странно.

# 559
  • София
Е, супер, Мая спечели. Знаех си Simple Smile
Нямаше какво друго да стане. Тя е с класи над останалите и като цяло осмисли и спаси тази седмица, а и миналата.

# 560
Всяка седмица деградират все повече с каста. Браво

# 561
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Шопа силно излобя, че Дечо почерпи шеф Манчев, радвам се, че не спечели той. Мая заслужено взима плакета, книгата отиде за бабата, така е най-справедливо.
Другата седмица ще ни е забавно с Кралев.

# 562
Следващата седмица Иван от Един за друг, Кралев, Грозденка, Айлин и Кристи от Брадъра

# 563
  • София
Ужас, Айлин. 🤐🤢

# 564
Да, егаси комбинацията:

Иван Иванов от Един за друг 4
Симеон Кралев от Игри на волята 6
Кристи Кирилова от Биг Брадър 6 и Съдби на кръстопът
Айлин Бобева от Ергенът 2
Грозденка Владова от Къщата на инфлуенсърите 4 и Островът на стоте гривни

# 565
  • София
Ето това е сайтът за кимона. Тя май им подари от варианта за 140 евро.
https://cityzen.world/collections/new-in
реално с какво се издържа, сама с деца, на този стандарт...Rolling Eyes

# 566
Ох, много се смях с Михаела.
Не обичала сладко-солен вкус, но докато мрънкаше пъхаше огромни хапки салата в тая нейна паст. После на ребрата вика, че явно щяла да си купува солети щот налЕ тя месо не яде и ще остане гладна милата Joy, но пак омаха всичко в чинията. И на десерта се назландисваше, но и на него не прости.
А как наричаше тиквичките патладжан, чак пък такъв профан да си, не знам, не знам, лоша работа, но най вече смешна. Joy

Дечо си е дечко. Свястно е момчето, личи си, и си обича приятелката, а и тя него, но за готвач не става милия.

Мая не можах да я харесам, но не ми пречи, че тя спечели. Постара се и си заслужи победата.

Другата седмица откъде го извадиха пък точно Ванката от "Един за друг"? Такъв закостенял дръвник е, с ужасен диалект и самочувствие на много забавен и интересен, че няма накъде повече. Ама ще хвърлям по едно око на участниците, де. Wink

# 567
Другата седмица откъде го извадиха пък точно Ванката от "Един за друг"?
А по-следващата седмица: Черната златка, Дънди, Александра Гърдева...

# 568
  • София
Радвам се, че Мая спечели, това е целта на цялата предаване - да поднесат неща интересно, да са помислили предварително. Не мисля, че трябва да им позволяват помощници.
Михаела тъпче, но само обяснява как не яде. Манчев трябваше доста повече да й каже...

Другата седмица май са събрали хора на едно ниво и не очаквам нещо вдъхновяващо.

# 569
Щом Манчев остана доволен, значи си е изпълнила ''задачата''

Манчев в това предаване не е съвсем честен. До преди няколко сезона режеше и критикуваше всички участници навред, за най-малките грешки. И на зрителите им писна до толкова, че продуцентите ми правиха "инструктаж" да е по-положителен. И той рязко смени плочата от тогава.

Общи условия

Активация на акаунт