🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 48 469
  • 575
  •   40
Отговори
# 570
И какво беше това изказване на Мая накрая- ние всички сме от различни сфери на обществото. Тя в коя сфера се намира?

# 571
Мая съм я гледала само в Трейтърс и там ми хареса, тук не.
Снобарски коментари и нарочно даваше по-ниски оценки за да спечели, не е било “ на шега “
Въпреки менюто на Беба и обстановката които не ми харесаха, тя не беше злобна, даваше нормални оценки и беше над нещата, което си е рядкост и доста положително качество.
Цялостно Мая представи интересна вечер, но това което показа като човек е кофти

# 572
Мая съм я гледала само в Трейтърс и там ми хареса, тук не.
Снобарски коментари и нарочно даваше по-ниски оценки за да спечели, не е било “ на шега “
Въпреки менюто на Беба и обстановката които не ми харесаха, тя не беше злобна, даваше нормални оценки и беше над нещата, което си е рядкост и доста положително качество.
Цялостно Мая представи интересна вечер, но това което показа като човек е кофти
Мая няма как да покаже нещо различно от това ,което  е.

# 573
Мнооого снобизъм, много.... Възпитаният човек, от някакво по-висше общество изобщо не контактува с определени прослойки /за справка, макар и от миналия век - романите на Джейн Остин/. Тя, защото е от извънземно общество, но забравя, че навсякъде Биг брадър гледа и е достатъчно да направиш рисърч в Гугъл. Дали написаното  там е вярно или не /особено за едната "жълтина"/, но да изпадаш в културен шок, като си имала афера /нямам против аферите изобщо/ със сина на един от най-известните чалгаджии.... Какво общество, какви 5 лв. Никога не бих си позволила в ефир да коментирам хората, с които участвам в някакво шоу, кой от какво "общество" произхожда или принадлежи.

Последна редакция: сб, 17 яну 2026, 01:03 от jfjallen

# 574
Дечо ли е, Дечко ли, едва го изтърпях. Голям инфантил, че и с готвенето е на вие. Приятелката му е много миличка. Едно че го търпи, и второ че поддържа връзка от разстояние...

Най редно беше Мая да спечели, просто нулева конкуренция.

От новия каст само Айлинм ми е известна, очакванията ми са в мазето.

# 575
  • До морето
Мая е спортист и то олимпийски! Как в коя сфера на обществото е?!

Да, от различни сфери* са.  То и половината  от пишещите се тук се излагат, щото не я знаели коя е и за първи път я чували, понеже "не съм гледала риалитито дето е участвала". Ми един бърз гугъл рисърч и веднага се разбира коя е Мая Пауновска. Разбира се, че не бива да я слагат под общ знаменател с такива като тая Михаела. Ако ще Мая да слуша чалга от сутрин до вечер, пак са на различни нива в еволюционната стълбица.

*сфери в обществото - едните са спортисти, други са музиканти, трети са учени, а има и безмозъчни идиоти.

**сфери не е равно на класи и прослойки в обществото.

*** да кажеш, че с някой сте в различни сфери не е снобизъм, а факт. В случая е възможно най-тънкият начин да покажеш, че с този човек нямате допирни точки.

Общи условия

Активация на акаунт