🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 57 541
  • 631
  •   10
Отговори
# 615
А тя сега с какво се занимава? Като изключим нелепата и поява по телевизията
Не ми и изглежда добре...джуки ли си е лепнала и тя...презира бигбрадърките, тя същата чалга мода.

# 616
С маркетинг се занимава/ше и е инструктор по пилатес. Преди няколко страници се писа същото.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 12:10 от Candy_girl

# 617
А за мен това готвене "по зърна" ми беше много неприятно, а и пред децата ми идва още по- пошло.
Някак образа, който се опитва да представи на сериозна и стилна жена не ми се вързва на тоя външен вид. Представянето и го разбирам като търсене на нов спонсор.

Последна редакция: нд, 18 яну 2026, 12:26 от Сийка*

# 618
Ще се включа по темата с Мая. Признавам си, че преди „Черешката на тортата“ не бях чувала за нея и за спортните ѝ успехи. Проверих я в Гугъл и браво на момичето — прославила е България.

Относно представянето ѝ в „Черешката“ — на мен лично излъчването и държанието ѝ ме отблъснаха и ми беше неприятно да я гледам. Така ми беше и с тоя Шопа — много неприятен човек.

В „Биг Брадър“ Овцата ме дразнеше много, но в „Черешката“, да си призная ми беше ОК да я гледам, както Беба и Дечо

Като цяло не залагам много на тези риалити звезди, тъй като те, освен да инфлуенсват по цял ден, друго не правят, така че не смятам, че биха ме изненадали или впечатлили с нещо

# 619
Шопа мъж комплексар...неприятник. Доколкото видях е с Невяна Владинова...как го понася!
Дечо, много елементарен и първичен.
Неочаквано харесах Беба, в Брадъра не ми допадаше!

# 620
А кой е бащата на децата/ бившият мъж на Мая?

# 621
Мен ме беше гнус само като гледам тази мая... Проскубана коса, гърди без сутиен и за капак човка като на парка... Блякс
И аз харесах беба, от всички други ми дойде в повече

# 622
Мен ме беше гнус само като гледам тази мая... Проскубана коса, гърди без сутиен и за капак човка като на парка... Блякс
И аз харесах беба, от всички други ми дойде в повече
Да, изумена съм, при всичките й претенции как се яви в ефир по зърна. Готвенето й беше перфектно, личи си, че го прави с удоволствие, макар, че пое риск, не всеки яде японска храна. Явно напоследък се занимава основно с кучето, децата и тенджерите и е доста скучна.

# 623
А за мен това готвене "по зърна" ми беше много неприятно, а и пред децата ми идва още по- пошло.
Някак образа, който се опитва да представи на сериозна и стилна жена не ми се вързва на тоя външен вид. Представянето и го разбирам като търсене на нов спонсор.
Поредната Антоанет Пепе.

# 624
Не знам какво толкова пошло виждате в едни зърна, че даже и човек едва ли не трябва да се срамува от себе си и са нещо, което трябва да се крие... все едно не сме кърмени.

# 625
Не знам какво толкова пошло виждате в едни зърна, че даже и човек едва ли не трябва да се срамува от себе си и са нещо, което трябва да се крие... все едно не сме кърмени.
Пошло не знам, но проява на лош вкус е да си по без сутиен в праймтайма на национална телевизия. И да се имаш за образцова майка.

# 626
Михаела без коментар ...но и без сутиен освен вкъщи и на път към плажа е неприемливо.

# 627
Ей, разкатахте я тая Мая.. Аз също не я харесвам, защото гледах острова на гривните. Но не мога да отрека, че се постара за вечерята си. Домът и не ме интересува, обзавела го е по неин вкус. Също и личния и живот.
П.П. Дала е жената толкоз кинти да си боцне няколко кубика, ми няма да ги крие тия ц.ци я!

# 628
Ей, разкатахте я тая Мая.. Аз също не я харесвам, защото гледах острова на гривните. Но не мога да отрека, че се постара за вечерята си. Домът и не ме интересува, обзавела го е по неин вкус. Също и личния и живот.
П.П. Дала е жената толкоз кинти да си боцне няколко кубика, ми няма да ги крие тия ц.ци я!
Е, Пипи, готвенето й беше топ, къщата й също, личи, че е домакиня...ще й простим за ц*ц*те, но характерът й...този неприятен нареждащ и поучаващ тон... 😉

# 629
Oт утре ще се появят нови мишени,спокойно

Общи условия

Активация на акаунт