🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 69 912
  • 766
  •   35
Отговори
# 705
  • София
Той е страшно притеснен и все едно декламира, а и двамата са толкова мудни, че няма накъде.
Това, което направи Манчев със скаридите изглежда страхотно.

# 706
Оф, двамата са толкова дървени и скучни...

# 707
Засичаха с телефон 2 минути палачинки.
Много смешни и двамата, дамата също не е виждала кухня, дано по ресторанти да ходят.

# 708
Много бавно приготовление......Никаква сръчност и бързина.

# 709
Стиковали се много добре...щото кухнята е нейната стихия...🤣🤣🤣 Боже дай ми сили! 🤣🤣🤣

# 710
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Много тегава вечеря, сконфузно мълчане, Кралев като домакин трябваше да ги предразположи, да поддържа разговора, той мълчи като пукал и само за Льо Розето може да разкаже. Млад човек, заможен, толкова ли няма хобита, интереси, пътешествия, забавни истории, познанства с интересни хора, нещо по-любопитно като факти, а той нищо, нищичко.

# 711
Айлин за таткото да пита, парата е в него.Joy

# 712
Много тегава вечеря, сконфузно мълчане, Кралев като домакин трябваше да ги предразположи, да поддържа разговора, той мълчи като пукал и само за Льо Розето може да разкаже. Млад човек, заможен, толкова ли няма хобита, интереси, пътешествия, забавни истории, познанства с интересни хора, нещо по-любопитно като факти, а той нищо, нищичко.

Маниери за хранене не учат ли в тоз колеж.
Всички се хранят като тираджии.

# 713
  • София
Този с нечленоразделната реч да не е и бавно развиващ? Учудих се че е семеен чак...

# 714
Този с нечленоразделната реч да не е и бавно развиващ? Учудих се че е семеен чак...
Умствено изостанал е...пази боже! 🤣🤣🤣

# 715
  • София
Абе тия с конкурс ли са ги избирали толкова глупави и ограничени - Кралев даже си напазарува полуфабрикати и си замълча... Как точно се правят Joy

# 716
Не си права.
Нали участниците са "реалити звезди".
А той участва в ИВ.
Друг е въпроса що пък са звезди, ама да не издребняваме.

Мен много ме издразни помощничката, чиито коси бяха не където трябва.

# 717
Е да де, ама има и други реалити звезди! Не е тоз най интересния..

# 718
Тези епизоди са били снимани за миналия сезон, но ги излъчват сега. Затова и Манчев готви. Имаше пак негови включвания тогава, но епизодите бяха много малко. Та сега ги дават. Няма я и лимозината, точките са само 4о. Миналите седмици си бяха с новия регламент, тези не са.

# 719
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Веднага ми стана ясно,че са стари,но неизлъчвани епизоди в момента,в който Манчо започна да готви. Имаха такъв сезон миналата (или преди това) година наистина.
Не ми пречи, щом е негледано,значи е ново.

Кралев аз не мисля,че е лошо момче,ама си има самочувствие на много успешен и човек над другите хора.
Това го демонстрира в ИВ. Със сигурност е получил добро образование.
Ле Лозе е най-най-скъпият и известен пансион в Швейцария с такси от порядъка на 150 000 евро годишна такса.
Аз лично никога не бих се разделила с толкова малки деца,пък били те и изпратени в луксозното училище.
На първо място децата имат нужда от родители,след това идва останалото.

Вчерашната вечеря беше ок,госта забавен. Харесва ми турбо шопския диалект.
Много тежка и мазна вечер,но пък все неща,които Българина обича.
А капамата има много разновидности според края,в който се приготвя. Аз съм яла такава със сарми,яла съм и без.

Общи условия

Активация на акаунт