Кралев, според мен, е сбъркал и предаването, и компанията, доста нелепо стои на фона на останалите. Явно и няма много общи теми с индивиди като Иван и Грозденка. Иван също се прави на интересен с тоя диалектен говор. Абсолютно сигурна съм, че може да говори относително правилно, но смята, че така е по-колоритен. Баба ми и дядо ми бяха от Кюстендил, познавам и други кюстендилци, никой не говори като него.
Подразни ме Грозденка, колко грозно коментираше жилището на Айлийн. Не ми се видя толкова неуютно, че да не можеш да прекараш 2 часа в него, просто искаше за пореден път да пореже Айлийн. Те, и двете ми бяха непознати преди Черешката, не съм гледала техните формати. Сезонът на Кралев също го гледах от един момент нататък, точно когато Кралев излезе и видях съвсем малко от него, нямам впечатления.
Не бих могла да кажа, че Мая е Готвачът в този сезон. Готвач е човек, който може да готви всичко, знае техники и продукти. Според мен, Мая сготви нещо, което харесва и знае как се приготвя, беше уверена в това, което прави. Не съм сигурна дали може да извърти един гювеч или боб. Дали редовно готви тези японски неща, или беше ги отрепетирала - представи се добре.
Ще си я оставя "случаят" за мен.