🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 73 760
  • 790
  •   32
Отговори
# 780
Майката на Криси я помня от манекенските й години, беше много хубаво момиче и не помня да е имала някакви изцепки, като много от манекенките. Много я харесвах като визия. Готвенето на Кристи беше голяма трагедия като кулинария, но в никакъв случай не скучах с нея, забавно беше.
Кралев, според мен, е сбъркал и предаването, и компанията, доста нелепо стои на фона на останалите. Явно и няма много общи теми с индивиди като Иван и Грозденка. Иван също се прави на интересен с тоя диалектен говор. Абсолютно сигурна съм, че може да говори относително правилно, но смята, че така е по-колоритен. Баба ми и дядо ми бяха от Кюстендил, познавам и други кюстендилци, никой не говори като него.
Подразни ме Грозденка, колко грозно коментираше жилището на Айлийн. Не ми се видя толкова неуютно, че да не можеш да прекараш 2 часа в него, просто искаше за пореден път да пореже Айлийн. Те, и двете ми бяха непознати преди Черешката, не съм гледала техните формати. Сезонът на Кралев също го гледах от един момент нататък, точно когато Кралев излезе и видях съвсем малко от него, нямам впечатления.
Не бих могла да кажа, че Мая е Готвачът в този сезон. Готвач е човек, който може да готви всичко, знае техники и продукти. Според мен, Мая сготви нещо, което харесва и знае как се приготвя, беше уверена в това, което прави. Не съм сигурна дали може да извърти един гювеч или боб. Дали редовно готви тези японски неща, или беше ги отрепетирала - представи се добре.

# 781
Майката на Криси я помня от манекенските й години, беше много хубаво момиче и не помня да е имала някакви изцепки, като много от манекенките. Много я харесвах като визия.

Потърсих я в Гугъл, има доста екзотична визия, Кристи явно е я наследила от нея. Баща й също е хубав мъж. А Кристи още от Биг Брадър ми направи впечатление на интересна като външен вън и с много хубав, специфичен глас - като за телевизионен/радио водещ и за актриса. Последно май се е опитала да бъде и брокер, явно се лута, но е млада и ще намери своето си. Не ме подразни в кухнята, защото беше непринудена, забавна и не се правеше на това, което не е. И не се опитваше да лъже сътрапезниците си. Знаеше, че толкова си може и чистосърдечно си го призна.

# 782
Айлин трудно се изтърпява, но храната ми допада.
Бурата с рукола и чери домати е моята салата. Имаше и мезета, сирена... Основното също ми се видя оригинална идея, въпреки че аз не бих комбинирала бурата и моцарела в една вечеря. Ориза не е любим на всеки, а този конкретно се приготвя по трудно. Десерта го направи майка и, а не беше сложен.

Ванката са го поканили да си правят майтап с него. Горкия човечец.

# 783
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ванката е хванат от гората. Чак пък елементарни храни да не познава, не дразнещо,а е направо за подигравка.
Нар дори не е виждал/ял.
Да млъкне,че се излага. 120 кила мъж пред обезитет,звучи ми невероятно да не е чувал и виждал неща като нар, камамбер, аспержи, хумус...

От Айлин очаквах много повече готвене,а тя милата ,една течна сметана едва разби.
Като за туркиня е гола вода. Те там,по турски терпит, ако не спретнат на приятели и семейства 20 гозби, ги изритват от дома сигурно.
Реално готвене нямаше,освен при основното,но се справи на половина там.
Грозденка е злобна и много й личи. Не й харесвала обстановката... викаш ,друго си е у маалата с неизмазаната къща, кичозната кухня и холските светлини като от стрийп клуб... Rolling Eyes

# 784
Малко странен въпрос от мен.
Само аз ли си мисля, че всички участници (освен онази с ресторанта и Японската вечер), не канят гостите в собствените си апартаменти? Даже е очевидно.

Смисъл всички изглеждат толкова еднотипни - малки, напълно еднакви. Еднакво разпределние на кухня, място за хранене. Просто различни цветове.
Имам чуството, че им ги наемат за шоуто.
За снощната, където се хвалеше с на гаджето й поршетата, очаквах да ги посрещне в "палат", къща или луксозен апартамент но - отново еднотипните кухнички като от предишните вечери с островчето по средата. И после масата с абсолюстно еднаквите размери като предходните.

Просто ще ми е по-интересно да са в собствените им жилища.

# 785
  • София
Според мен са си в собствените жилища, така изглеждат съвременните домове. У нас и нашите приятели е същото. Е, някои сме с по-скромни размери и нямаме остров.

Масата често е на странно място, защото от екипа ги карат да се премести на по-широко място, на което могат да разположат няколко големи камери и няколко оператора и затова често изглежда като забита в кухнята, а очевидно има ниша към хола, която е по-подходяща.

Последна редакция: пт, 23 яну 2026, 10:09 от Niya-

# 786
И аз така мисля, просто съвременните жилища изглеждат така!

# 787
Ами да, страшно дразнеща лигла е Айлин. Може пак да ме изтриете, но това няма да промени предствата на хората за турското сигане. Симеон и неговата гърла една краставица и салата едва спретнаха, Алин, както сама се представи(наблягайки на А-то, защото сигурно така не й звучи толкова турско)и чичо-иранец пък едно сирене мнооого трудно нарязаха. Ще каже човек, че мозъчна операция правиха. Зле е сезонът и Манчев се изложи с тези участници. Нова ТВ запълва екранно време, иначе и тази година нямаше да пуснат тази пародия.
А пък това със завиране на камера в лицето на хранищите се гости беше голяма простотия.

# 788
Точно защото масово големите квадратури нямат остров в кухнята (има само голям ъгъл), им наемат други, защото все пак няма да им снимат целият процес на готвене през рамото, докато го правят на плота до мивката.
Но това е излишна тема. Просто обичам криминалета и затова се вплетох в "мистерията" Simple Smile Ще си я оставя "случаят" за мен.

Тази вечер мисля, че ще ми е интересно. С ритмите и танците, девойката и като цяло средата. Simple Smile))))

# 789
Едвам изтърпях лигата Айлин снощи. Майка и не спря да я възхвалява, разбирам че всяка майка смята детето си за най, но така упорито да ни го навира в очите, ми беше ми доста смешна.
Майката на Кристи изглежда много добре не мога да кажа същото за дъщерята. Доста гнусна ми е и неумита

# 790
Аз последните седмици ги гледам, малко като комедиен сериал, но има и какво да се види /определено не е готвенето/. Ванката определено ме забавлява, естествено, че се прави на незнаещ за много от нещата. Не знам обаче дали ви направи впечатление, когато двете момичета се хвалеха с нещата, които са правили като 16 годишни, той каза : "а аз ходех на училище по това време и като се върнех вкъщи решавах задачи" - ами, има какво да се види .

Общи условия

Активация на акаунт