🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 88 609
  • 976
  •   30
Отговори
# 855
  • София
Таз мома Грозденка не участваше ли и в Хелс Кичън? Тогава всички от отбора ѝ ходиха на гости в Лом, и пак бяха в същата къща с червената кухня. Или се бъркам 🤔
В Островът на 100 - те гривни я представяха като Грозденка, от Германия, безработна.

# 856
В Хелса участваше сестра й, не знам как се казваше...
Сетих се, Яница се казва, също толкова неприятна, колкото Гроздето

# 857
  • София
Не знам дали някакви 13-18-годишни им се връзват, че "за първи път пипам миксер".

# 858
Бабата и тя не можеше да готви. За 40+ години семеен живот един гъбен сос да не може да забърка.....
Всичко беше много нечистоплътно. Да мият с водата от тенджерата....

# 859
В Хелса участваше сестра й, не знам как се казваше...
Сетих се, Яница се казва, също толкова неприятна, колкото Гроздето
Яница е една идея по-сдържана. Но Грозданка е нещо  неуправляемо!

p.s. Направиx тема за предаването "Изживей България", местна куxня плюс културен туризъм
https://www.bg-mamma.com/?topic=1849666

Последна редакция: нд, 25 яну 2026, 18:23 от diziler

# 860
Бабата и тя не можеше да готви. За 40+ години семеен живот един гъбен сос да не може да забърка.....
Всичко беше много нечистоплътно. Да мият с водата от тенджерата....

Те циг.ните ,само гъбени сосове ядат...
В последните години много ги лансират навсякъде....Rage

# 861
Вследствие на което са добили едно самочувствие, без абсолютно никакво покритие.

# 862
Лелеее, ма Грозденка сестра на Яница от Хелса ли била...ясно. Същата нахална и проста като нея!

# 863
Между другото, направи ми силно впечатление Кралев как държи приборите. Също и ръцете- с лактите и предмишниците на масата. В Льо Розе- то как пък на елементарно поведение и етикет по време на хранене не са го научиили, се чудя. Все пак се е хранил с потомци на кралства и монархии на една маса.

Пффффф, Раду и Сапунджиева. Ще дишам по- дълбоко тази седмица, не са ми от най- приятните (и интересни) участници.
От него не очаквам нищо, но бих се радвала да ме изненада приятно.
От нея- някакви билдърски рецепти с преобладанащи протеини, кленов сироп/ агаве и подобни. Да видим.
До момента като умения за мен Мая се представи най- добре, но то при тази "конкуренция" не е особено трудно. Grinning

# 864
Вярно,че не беше нищо особено, като умения , ама ми е странно,че готвач от хелса е тук.

# 865
Раду сам си каза името: "Здравейте, аз съм Ра̀ду". Но дикторът упорито си му казва "Раду̀. Манчо също Grinning

# 866
  • Euskal Herria
Това коментирахме вкъщи.
Хареса ми, че сам си приготви всичко, без помощ. И гостите тази вечер са къде-къде по-добре подбрани от миналите седмици.

# 867
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Харесва ми менюто, харесва ми готвенето на Раду, глътка свеж въздух след толкова лигли, с удоволствие гледам.

# 868
Браво на Раду! Супер готвене и посрещане на гостите. Те също изглеждат доста пиятни на фона на досегашните участници.

# 869
В началото като се поxвали как си кръстил децата с типични български имена ме разсмя. Откога "Мария" е българско име? По-международно име от това има ли? Във всички xристиянски държави това е едно от най-често срещаните женски имена. Особено в Европа и Латинска Америка.

Общи условия

Активация на акаунт