🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 84 507
  • 896
  •   7
Отговори
# 870
  • София
Компанията от тази седмица е добра, Раду, Ники и Сапунджиева ги харесвам, другите двама също са приятни тук..
Интересно меню предложи домакинът, досега не помня някой да е сервирал речни раци. Заекът също е хубава идея, избяга се най-накрая от свинските еднообразия, сланинките и полуфабрикатите..

# 871
Много приятна компания е тази седмица. Сладури са,с хубава енергия.
Браво за менюто и уменията на Раду!

# 872
Бе не знам дали всички са сладури, но този Раду наистина е глътка свеж въздух

# 873
Негов ли е хотелът? Много приятна обстоновка, страхотно сготви Раду, приятна седмица се очертава

# 874
  • София
Негов е, Шато-Драгалевци.

# 875
Виктор казва "поезия съм писал, книги съм писал".... Някой знае ли поне една издадена книга на Виктор?

# 876
Писал Виктор книги, писал, писал, тамън ги завършил и..... алармата го събудила. Joy
Пп Пък де да го знам, може и да е писал, то сега куцо и сакато книги пише, що и той да не напише. Sunglasses

Раду много ми хареса. Много приятна вечеря, меню, домакин и фемили, че и компания. Очертава се гледаема седмица.

# 877
Раду и в Игри на волята много ми xaреса. Достойно поведение.

Виктор си хапна добре от раците Grinning

# 878
  • Euskal Herria
И го поряза с оценките. И миската - и тя.

# 879
Страхотно представяне, както и компанията за седмицата ми харесва.

# 880
Ивелина реши, че "осмица е една много добра оценка".  Иначе го xвали ли xвали...

# 881
Ивелина реши, че "осмица е една много добра оценка".  Иначе го xвали ли xвали...
Тази ли беше ергенката, дето я вкараха за малко и в ЕЛР или я бъркам някоя друга и ловец съм и рибар съм?

# 882
Тази Ивелина беше ергенка, мисля в сезона на Евгени.

# 883
Не,Ивелина не е влизала в ЕЛР,онази беше Гергана,но имат някаква лека прилика.

# 884
  • София
Аз я знам от Хелса. С нищо не блесна там, даже не е ясно защо изобщо участваше.. Ще я видим утре как ще оправдае участието си и дали е научила нещо.

Общи условия

Активация на акаунт