🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 106 975
  • 1 115
  •   31
Отговори
# 1 110
  • София
Когато не можеш да готвиш, не си буташ в кулинарно предаване.

PS. И аз искам да съм английската кралица и, когато участвам в предаване за работа в ядрени централи, ще се пиша поне дукеса.

PS2 Това, че някой се представя за уж "известна" личност в анонимен форум, също е голяма смешка.

# 1 111
  • Варна
Аз пък се ,,хващам" какви мечти имат някои. Един  да участва в Биг Брадър БГ, а друг да спечели плакета от 🍒на 🍰...

# 1 112
  • София
Когато не можеш да готвиш, не си буташ в кулинарно предаване.

PS. И аз искам да съм английската кралица и, когато участвам в предаване за работа в ядрени централи, ще се пиша поне дукеса.

PS2 Това, че някой се представя за уж "известна" личност в анонимен форум, също е голяма смешка.

Когато човек получи покана, няма защо да не я приема и да не изживее това приключение.

А иначе - английската кралица притежаваше тактичност. Simple Smile

П.П.: Аз съм голям противник на анонимността. Вярвам, че човек, особено когато раздава оценки на непознати, трябва да застане със собствената си самоличност.

# 1 113
А знаейки, че не може да готвите, защо не отказахте като Ви звъннаха? Да кажете “не, ще отклоня поканата Ви, благодаря, но това е кулинарно предаване, мен не ме бива точно в тази част”? Риторичен въпрос.

# 1 114
  • Враца
Терминът ‘продуцент’ обикновено се използва за хора с устойчива и дългосрочна практика, което тук не е налице.

# 1 115
  • София
Липсват ми такива готвачи като Катето Евро и финансиста Хампарцумян (и двамата изобщо не ги харесвам в сферите, в които работят). Те имат отношение към храната, мислят за менюто, уважават гостите си и се стараят да са домакини в истинския смисъл на думата. Какво уважение към храната имат хора, които не могат да хванат дори ножа и през 10 минути повтарят "ама аз не мога да готвя" и "ох, за първи път пипам миксер". Е какво точно правиш в готварско предаване? Рекламираш се като нещо измислено като "певица", "писател", (който не прави разлика между глава и там) или "продуцент".
Много по-добре биха били обикновени хора с отношение към храната (или известни, но знаещи какво правят), отколкото такива смехотворни ВИП-ве.

Общи условия

Активация на акаунт