🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 130 181
  • 1 364
  •   20
Отговори
# 1 335
Тома толкова ми е гаден с тази клечка в устата. Ега си селското държане, сякаш е в кварталната кръчма. Ей, белгиецо, на телевизора те дават!

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 22:00 от kriakla

# 1 336
Наталия ме отвращава и визуално,и с облизването на чинията,и с изкуствения си хилеж.

# 1 337
И тофу не чували и не яли. Бе тия хора на друга планета ли живеят...

# 1 338
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Пишман белгиеца ми е най-неприятен и като поведение и като външен вид, и като отношение. Ивонето плътно го следва, Давид се представи добре, момчето е много младо ще се научи, което не знае.

# 1 339
Анонса за утре много ме разсмя😂😂😂  Давид към Тома "Ще те убия без да искам"😂

# 1 340
Голям сладур този Давид, фен съм му вече. Също и на Мимо Гарсия, много уважителен, за никой нищо лошо не каза, много добронамерен и позитивен човек. Не съм го тледала във формата му, но доста хейт прочетох за него. Давид обратно, всички съквартиранти май го харесваха

# 1 341
Къщата в която живее Давид ми хареса и нещо не ми се връзва наистина с историята как нямали пари с НасИто да си купят тостер преди да влезе в ББ.

# 1 342
Този Тома е също университетски преподавал - 6 само на него си дава. Наталия е много инфантилна, все е нахилена, на поведение го докарва не Давид, а тя да е на 20 години. Иначе добре се справи момчето и готви с желание.

# 1 343
  • София
Добре се справи Давид.
Нещо различно като меню. Изненадах се, че готви. Мисля, че добре и си изкараха. Заслужено води в класирането за седмицата и на 95% съм сигурен, че ще спечели. Като видях в промото как Тома реже морковите ми стана ясно, че ще има издънки и все някой ще го пореже с оценките. Мамасита или самият Давид.

# 1 344
  • София
Къщата на Давид беше прилична и просторна, но аз не видях лукс.. Печката беше поне на 30г, абсорбаторът и цялата кухня също, а стационарният телефон на стената беше пожълтял от годините, които също са толкова..  Просторът и стълбището дават усещането за лукс, но в интериора не го видях..

# 1 345
Добре беше и българският му много забавен, половината смях идваше от изказа. Хлябът беше видимо много хубав, руладинките също. Не знам защо Ивоне толкова държи да е посолена салатата. Аз също не соля салата, ако я правя предварително. Ако я правя за гости също не соля, защото не всеки яде сол, нито мога да знам колко сол ще му хареса. Интересно ми е дали някой плаща на фолклорните формации или идват доброволно за реклама. Поне в къщата имаше простор, за да се разгърне цял танцов ансамбъл.

# 1 346
Този Тома с всеки епизод ми става все по - анти. То не бяха претенции то не беше чудо.

# 1 347
Отвратителен Тома, пълен селяк! Не спря да си бърка с клечка в зъбите, подпрял се на лакът, типичен Бай Ганьо. Обаче вмежду бъркането в устата,също не му пречеше да "сипва" на Давид, как хумора му, яденето му, говора му, изненадата му и старанието му като цяло били нищожни. Ми Бай Ганя, върни се в България, постарай се и ти и виж какво ще ти се получи. Никой не те знаеше тука , благодарение на Черешката те узнахме и до тук с нищо не си блеснал,че да имаш право да си толкова взискателен към другите. Ядеш и пукаш и накрая ниски оценки. Гнусар.

# 1 348
Неприятникът Тома не успя да прикрие злобата си за дълго.

# 1 349
Тези изказвания, че "тофу е като подметка" са ми направо нелепи, а Тома прекалява с капризите. Аз съм от тези, дето доброволно и често си купуват тофу.

И беше грозна реакцията на Тома на тема "България не е малка държава". Мимо го каза в отговор на Давид за Германия. И да, спрямо Германия баш си е малка България. А сравнение с Белгия никой не беше правил в случая. Да, Белгия е доста по-малка, но в случая подобно сравнение не е стояло на масата, само в синхрона на Тома.
Чете Достоевски и този тип класика и на тези години е осъзнал, че смирението и скромността са път към спокоен и достоен живот.
Давид чете и Кафка, стана въпрос в подкаста на Елена Сергова с него.
Къщата в която живее Давид ми хареса и нещо не ми се връзва наистина с историята как нямали пари с НасИто да си купят тостер преди да влезе в ББ.
Това е къщата на баба му и той няма никакъв принос към обзавеждането на къщата. И та, след като не работи и не изкарва свои пари, е логично да няма пари за тостер. (В периода преди Брадъра). А с Насито не са се изнесли да живеят заедно, защото нямат пари да плащат наеми. При баба е безплатно Grinning

Общи условия

Активация на акаунт