🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 129 841
  • 1 361
  •   25
Отговори
# 1 350
Колко учудени имаше, че не всички българи знаят какво е тофу. Аз лично знам какво е, но си признавам, че не съм го опитвала. Не от някакви предразсъдъци, а не съм имала случай

# 1 351
Много обичам тофу, леко и здравословно е.

Прекрасен Давид тави вечер, адмирации.

Някой може ли да ми обясни защо на Тома ушите са такива?!

# 1 352
Давид оправда очакванията ми, много хубаво меню. Относно, че е странен, сам е казвал, че заради езика много се притеснява и често му е трудно да се включва в разговорите адекватно (това и по повод на злобния батка, който изтъкна как Давид не взимал участие в селските кавги в Биг Брадър). Давид в Биг Брадър е казвал такива гениални неща за народопсихологията ни, за които никога преди не се бях замисляла, а са абсолютна истина. Просто ние го приемаме за норма, докато Давид анализира и е право в десятката. Според мен е много умен. Не вярвам да остане дълго в България. Къщата е на баба му, която също е живяла дълго в Германия. Според мен е наследствена, голяма е, но не беше лукс.

Тома е точният пример, че можеш да извадиш Ганя от България, но Ганя от Ганя не можеш да извадиш. Поправка на поста: Ушите му са такива, заради спорта, който е практикувал. Травма - чупени са многократно. Често срещано и още наричано “карфиолени уши” - оттам и дебелашката шега на Наталия първата вечер.

Мимо не съм го гледала в Стоте Гривни, но ми е много симпатичен. Културно и възпитано момче. Само дето го изядохте с парцалите тук предварително:)

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 04:37 от Joy Ness

# 1 353
Давид в Биг Брадър е казвал такива гениални неща за народопсихологията ни, за които никога преди не се бях замисляла, а са абсолютна истина. Просто ние го приемаме за норма, докато Давид анализира и е право в десятката.

Какво е казвал Давид за народопсихологията ни, че ми стана интересно. Не съм гледала Биг Брадър.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 06:12 от pilesoriz

# 1 354
Какво е казвал Давид за народопсихологията ни, че ми стана интересно. Не съм гледала Вип Брадър.

Един пример е, че при нас е достатъчно да кажеш “Това е моето мнение” и да няма нужда да се обосновеш защо. “Пръскат ни с кемтрейлове. Това е моето меродавно мнение”, “Никой никога не е стъпвал на Луната. Това е моето меродавно мнение”, “Земята е плоска. Това е моето меродавно мнение”. Няма смисъл да изброявам всички конспирации. Давид е шокиран, че има общества, в които няма нужда да обосновеш с научни факти измишльотините, които повтаряш като папагал. В един нормален свят не можеш да кажеш: “Аз така смятам и точка”. Трябва всяко едно твърдение да се аргументира, иначе то няма абсолютно никаква тежест и никой не приема на сериозно дрънканиците ти. Поне в нормалните общества е така. Умен е много Давид, но не е на мястото си. Виж, за сметна на това Тома тежи като 130 килограмов, 70 метров трибагреник на Искарското Дефиле по случай трети  март. Simple Smile

Разбира се, че Давид е различен, той е от една съвсем друга планета, непонятна на балканеца. Много му личи, че това не е неговата среда, затова и не смятам, че ще остане дълго в България.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 06:32 от Joy Ness

# 1 355
Комичните ситуации при Давид се получават от недоброто разбиране и трудно изразяване с езика. Много добре се представи момчето, стара се, добронамерен е. Не мисля, че е глупав, емоционален е...
В светлинана на модерното напоследък веганство е странно да не си чувал за тофу. Дали е хубаво или си го опитвал е въпрос на вкус и желание. Отделен въпрос е и как е приготвено...не може да се обобщи, че е като подметка. Жалко за Ивоне и многобройните и претенции, но е страшно ограничена..освен дебелашки шеги и цинизми друго не може да предложи.

Последна редакция: пт, 06 фев 2026, 09:23 от mimi.7299

# 1 356
Joi Ness, благодаря ти за мнението. Точно си го описала Давид. А простотията българска му постави диагноза. Нищо то по изказа и писанията си личи кой колко носи на горния си етаж. Очаквам Давид да спечели.
Тома го усетихте, още на първата вечер  ми направи впечатление, че е доста елементарен и дребнав.
Ако някой се държи неадекватно тук това е Ивон. Наталия също се държа странно. Жени на години, а с поведение на седмокласнички.

# 1 357
Ама вярно Наталия си облиза чинията накрая.....такова нещо никога не съм виждала, тези не са нормални определено. То позитивен и весел не значи че трябва да си лишен от елементарно възпитание на масата, че да демонстрираш колко ти е било вкусно.

# 1 358
Наталия е като пусната от психиатрията на поведение...не знам колко е годишна?
В Игрите обаче явно е добра, а и като кукловод може да я бива...

# 1 359
  • Варна
 Май 44г., набор 1981 казва леля Гугъл.

# 1 360
Ама вярно Наталия си облиза чинията накрая.....такова нещо никога не съм виждала, тези не са нормални определено. То позитивен и весел не значи че трябва да си лишен от елементарно възпитание на масата, че да демонстрираш колко ти е било вкусно.
За мен Наталия преиграва с цел да е интересна.
За външния вид най-много ме дразни с омазнената и неизмита коса...

# 1 361
За мен Наталия преиграва с цел да е интересна.
За външния вид най-много ме дразни с омазнената и неизмита коса...
Освен неизмита е и несресана, с някакъв херпес на устата. Не е ли чувала поне за лек грим тази жена.....

Общи условия

Активация на акаунт