🍒 Черешката на тортата - нов сезон 🍒

• 134 906
  • 1 420
  •   9
Отговори
# 1 410
  • София
Белгийците наистина ли ядат такива буламачи? Риба тон с праскови.

# 1 411
За писанията на Мариела Нордел - не мога да разбера защо се сипе такъв хейт за тоя невиждан плакет! По някакъв начин това момче спечели симпатиите на хората и не виждам защо трябва да се коментира къщата на баба му, белите чорапки и косматите крачета. Какво общо има с готвенето? Така или иначе направи нещо по-различно от баналните манджи със зеле и тиква. Като че ли тоя плакет върви с един милион евро!

# 1 412
  • Варна
Всъщност, майонеза, праскови/ябълки и пиле/риба/морски продукти е много добра комбинация.  Белгийската/френска ,,мусака" ме заинтригува, ще опитам. Другото сте го коментирали.

# 1 413
Тази Нордел е на всяка манджа мерудия 😀 голяма драма кой е взел плакета , непрестанно търси начин да е известна и да се изкаже “компетентно” .

# 1 414
  • Fire & Blood
Нордел вместо да коментира чуждите участия да вземе да обърне внимание на себе си.
Радвам се, че "белгиеца" не взе плакета, както и Ивонето. Давид заслужено победи, явно момчето наистина умее да прави страхотен хляб. Най-възпитано и на ниво се държа Мимо Гарсия.

# 1 415
Нямам конкретни наблюдения над Давид,но този хейт в момента върху него ми идва в повече. Хитрец бил, с мустак бил......не съм от върлите му симпатизанти,но чак пък такава злоба и негативизъм да се излее заради  това как изглеждала къщата му....?

# 1 416
Аз не знам Нордел как не се е сготвила и самоизяла от злоба. Тая, ако си прехапе езика одма се е отровила. Егати негативната жена. Изобщо не и чета "плюнките".

# 1 417
Не харесвам Нордел, не я чета. Тя да се види първо себе си на какво прилича, и после да обсъжда хората.

# 1 418
Мисля... да я пропусна. 🤭

# 1 419
Аз за първи път чувам за тази дама...

# 1 420
Не харесвам Нордел, не я чета. Тя да се види първо себе си на какво прилича, и после да обсъжда хората.
Нордел отдавна съм я зачертала от списъка личности, които следя. Елементарна, нахална и злобна...

Общи условия

Активация на акаунт